@bebekex@hetfield prinasaju vacsie uspokojenie? ja za tym zase nevidim nic zahadne a pride mi to logicke ze vacsi penis je lepsi ako mensi napriek tomu ze vlastnik to nevie nijako ovplyvnit a urcite to nie je (pre mna) klucova vec vo vztahu, ale tvrdit ze maly penis je to iste ako velky je iracionalne
Viem, ako strasne je to nefer voci chlapom, ze sa od nich ocakava, ze budu vysoki, ale nedokazem si proste predstavit byt s niekym, kto je odo mna nizsi, aj pri rovnako vysokom by som sa asi citila ako godzilla
Keďže mám iba 165cm tak by mi vôbec nevadilo mať nízkeho chlapa, ak by mal teda max. tých 170cm furt by bol vyšší ako ja takže v pohode by som sa zmierila aj s tým veľkým vtákom
@willbebetter a co by si robila keby sa do niekoho zalubis proste hrozne je super uzasny vo vsetkom, a aj vysoky a pekny a potom zistis ze ma maly penis? so vsetkou vaznostou sa pytam lebo moja odpoved by bola rovnaka ako tvoja, ale keby sa mi stane tak neviem, asi by som neriesila lebo ved laskaaaa :/
Dlho som si myslela ze velkost je dolezita, ale ukazuje sa ze je to skutocne viac o tom cloveku - ci je citlivy, ci sa na mna dokaze napojit celym telom a ako s nim vie narabat.
Nízki muži sa mi vôbec nepáčia takze darmo by mal veľký, k tomu aby som to zistila by ani nedošlo nehovoriac o tom, že by sme si museli stále dávať pozor aby moc hlboko nedorazal, lebo to už občas boli aj pri normálne veľkých
A keď má niekto medzi 170 a 185 cm, tak to má brať ako kompliment, že má dobrý penis? ...však povedz centimetre, aký je aspoň podľa teba dlhý vták, nech mi zalichotíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
(Nemá to nič s možnosťami, len momentálnou náladou)
Ale asi skor vacsi..
Tiež nemôžem uveriť že toto píšem