je to pravda.. zíde z mysle, ale niekde hlboko vnútri si to možno ostane a človek si na to spomenie.. ale inak pravda, teda aspoň ja s tým mám takú skúsenosť
Záleží od okolnosti. Ak sa rovná dĺžka času intenzite, akou ste mali človeka, na ktorého chcete zabudnúť, radi- tak to niekedy možné je. Nuž, ale ak chcete, aby Vám toho človeka pripomínal ešte aj toaletný papier, tak pri pohľade na toaletný papier budete na neho myslieť.Pochopiteľné. Ja nezabúdam, ale mám nutkanie si jedinca A nahradiť iným(lepším) jedincom B, ktorý ma donúti na okamih nemyslieť na jedinca A.
12 dní som nepouzil svoj mobil a ked som si spomenul že ho mám, tak som zistil ze ho nemám až vtedy keď mojej matke volala známa z orangu, že tam mám nejaký výrazný nárast volaní a ja zistil, že mi mobil ukradli pred niekoľkými dnami. Takže jak ho nebolo vidieť.. aj som zabudol ze ho mam.
@avieabbey funguje to no nie v každej situacii, napr u mna to fungovalo lebo som sa tak ROZHODLA že to fungovať musí, mala som rada jedneho chlapca no podrazil ma dosť hnusným spôsobom podla mna, no mala som ho stále rada, dlhu dobu potom ešte, no vedela som že s ním už nikdy nechcem byť, tak som obmedzila všetok kontakt s ním a málokedy na neho pomyslím už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a inak @1
Ono je to myslené všeobecne,nie len na ľudí,podľa mňa
pameta niekto toto? pred 10rokmi to byvalo na jednotke alebo dvojke, chcel by som to este pozriet ale neviem to najst v sk alebo eng
A ten výrok je sprostosť.
ale na človeka ktoreho naozaj miluješ asi nezabudneš... len si zvykneš že nie je s tebou
12 dní som nepouzil svoj mobil a ked som si spomenul že ho mám, tak som zistil ze ho nemám až vtedy keď mojej matke volala známa z orangu, že tam mám nejaký výrazný nárast volaní a ja zistil, že mi mobil ukradli pred niekoľkými dnami. Takže jak ho nebolo vidieť.. aj som zabudol ze ho mam.