som zástanca toho, že čas vylieči naozaj všetko. samozrejme, nemôžem to hovoriť v dimenziách nejakej straty človeka, lebo s týmto nemám skúsenosti, ale myslím, že niečo také ako je zaľúbenie (a ešte v našom veku) vylieči čas a keď zíde z očí, tak zíde aj z mysle
na niektorych ludi proste nikdy nezabudnete aj ked ste ich videli v zivote mozno len chvuli,lebo ste s nimi rpezili neico na co sa neda zabudnut abo vam neico zanechali naoc nechcete zabudnut a aj ked ich lho nevidite ,nezabudnete na ncih ani po rokoch,mozno len uz tak casto na nich enmyslite,abo vam tak nechybaju lebo to berete ez to bola vasa minulost bolo to davno roky rok y davnoo,ale proste rpeoc by ste mali na nich zabudat,je peken si nechat spomienky na niekoho a nezabudnut
ha .,az sa nad tym smejem ,toto absolutne nie je pravda !!!!! toto je strasne hlupe ,nikdy nezabudne clovek ,aj ked ho mozno nevidi ,ale spomienky v srdci tie ostanu navzdy ,aj ked sa s nim nestretava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale tak, par krat sa mi to osvedcilo..
som zástanca toho, že čas vylieči naozaj všetko. samozrejme, nemôžem to hovoriť v dimenziách nejakej straty človeka, lebo s týmto nemám skúsenosti, ale myslím, že niečo také ako je zaľúbenie (a ešte v našom veku) vylieči čas a keď zíde z očí, tak zíde aj z mysle
Je to individílne a záleží na našej vôli.
Ak chceš, zabudneš... Horšie je to ak musíš a nezabudneš
mam pocit, ze to funguje presne takto. Teda aspon u mna. 100% suhlas