@jantebont Ja žijem myslim "liberalne", ale v Boha verím, proste to tak citim. Ale nijako ma to v živote neovplyvnuje. Snazim sa byt co najlepsim človekom, ale nie kvôli tomu, ale pretoze to tak citim.
verím v posmrtný život, ale zatiaľ sa nad tým nezamýšľam, tak som označila možnosť č. 1, podľa mojej filozofie je človek lepší (aj k blížnym z toho náboženského hľadiska) ak má život naplnený a je spokojný sám so sebou, ak koná podľa svojho svedomia..však koľkých poznám ja fanatikov, čo by určite uprednostili 2 (memento mori) a prístup k ľuďom nemajú žiadny, celá ich viera je o strachu
Tento život je moc kratky a nevyspytateľný na to aby človek zil pre tento život. Lepšie je zamerať svoj život na získanie posmrtneho života, len ten má totiž zmysel i po ľudskej smrti.
Navyše čoraz viac veci napovedá tomu že existuje nad nami Vyššia Sila a posmrtný život je pravdepodobny.
@kaiserchief1 to som až tak ani nechcel, ale tieto omaľovánky boli môj detský sen. Mal som iba jednu a tú som vymaľoval raz a bolo. Bolo doslova vymaľované
Myslím, že tieto dve veci sa nedajú striktne oddeľovať, že najprv iba pozemský, materiálny život, a potom si duša opúšťa telesnú schránku a ide si žiť svoj duchovný život, ved predsa človek je spojením týchto dvoch entít- hmoty a ducha, už počas tohto života, čiže žije tento materiálny, ale zároveň aj duchovný život. A po smrti už iba jeden z nich. Takže je potrebné nájsť zlatú strednú cestu a žiť naplno prítomnosť, ale zároveň kultivovať svoju vnútornú, duchovnú stránku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Navyše čoraz viac veci napovedá tomu že existuje nad nami Vyššia Sila a posmrtný život je pravdepodobny.
A veď mohol si si kúpiť inú omaľovánku či nie? Alebo si po inej omaľovánke ako Jurský park netúžil?
Myslím, že tieto dve veci sa nedajú striktne oddeľovať, že najprv iba pozemský, materiálny život, a potom si duša opúšťa telesnú schránku a ide si žiť svoj duchovný život, ved predsa človek je spojením týchto dvoch entít- hmoty a ducha, už počas tohto života, čiže žije tento materiálny, ale zároveň aj duchovný život. A po smrti už iba jeden z nich. Takže je potrebné nájsť zlatú strednú cestu a žiť naplno prítomnosť, ale zároveň kultivovať svoju vnútornú, duchovnú stránku.