Momentálne mám pozitívne obdobie, hoci udalosti, ktoré ho sprevádzajú nie sú pozitívne, niekedy naopak. No vždy som na tom v podstate rovnako,ale pomaly klesám...
žofka ifko wojta otko tataanka ....piati kamarati keryy sa mali welmi radi...spolu chodili do školki do školi za školu do prace spolu biwali spolu mali spoločni dochodok spolu ležali an smrtelnej posteli a spolu zdechli...a tak wznikol žiwot...a nnee adam a ewa a boh..
11. tak podľa teba tí, čo to majú v hlave v poriadku (tým nechcem nikoho uraziť, len som sa naštvala, keď som videla nejakú nemenovanú reláciu, kde sa pýtali, že prečo sa strieda ďen s nocou. Väčšina odpovedala "lebo to BOH" ...riadna blbosť! Veď oni maju vymyté mozgy!... toto je viera??) sú IN? a "rebelanti"?
ked clovek najde nieco, co ho stale naplnuje, zivot je harmonickejsi, lebo v zlych casoch sa moze vratit k tomuto zmyslu...osobne drzim kazdemu cloveku na zemi, aby si tie dolezite zmysly zivota nasiel, bez nich je to fakt na hovno...aj ja som mala stereotypny zivot kedysi
a suhlasm scatmartinou, to je na tom bajecne, raz si dole raz hore, cesta ide dalej, hlavne zalezi na cloveku ako sa chce citit, do akej hlbky sa chce spoznavat, a neriadit sa zivotmi ostatnych
zivot je neskutocne zaujimavy..plny prekvapeny, trapenia, stastia, lasky...nie vzdy je zato uzasny...vela ludi nechce zit..no ale zivot je uzasny...cez to vsetko co nam prinasa...ja by som si nedokazala ho zobrat...ako som citala ste pisali ze zivot je nudny...to teda je...ale ten zivot si kazdy riadi sam...kazdy si riadi vsetko..pretoze osud neexistuje ale to sme My co to vsetko robime..a ak sme smutny je to povedcine koli nam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ked clovek najde nieco, co ho stale naplnuje, zivot je harmonickejsi, lebo v zlych casoch sa moze vratit k tomuto zmyslu...osobne drzim kazdemu cloveku na zemi, aby si tie dolezite zmysly zivota nasiel, bez nich je to fakt na hovno...aj ja som mala stereotypny zivot kedysi
a suhlasm scatmartinou, to je na tom bajecne, raz si dole raz hore, cesta ide dalej, hlavne zalezi na cloveku ako sa chce citit, do akej hlbky sa chce spoznavat, a neriadit sa zivotmi ostatnych