@majqqqo zivotne dolwzita otazja vyzera inak ale ianc ipad je nepouzitelny na slovensku v anerike de je vsade wifi a podpora vsetkych jeho sluzieb fajna le tu sa ti viac oplati iphone a ked chces tablet tak raddsej blackberry
@velkapohroma my nenadavame na apple, ale iba na tieto dva vyrobky
iPad som v rukach nedrzal, takze neviem povedat, ze ake to je a iPhone nepaci sa mi, ze tam nic nie je, a ze je to velke na to aby som to nosil vo vrecku ako telefon (i ked neviem ake su rozmery teraz toho iPhone 4)
@velkapohroma iphone a ipad je uplne to iste az na par nepodstatnych rozdielov...co sa tyka toho ci by som chcel tak odpoved znie...ano chcel by som ale len na zabavu...nie ako hlavy telefon na sms, volania, net atd...
Ipad podľa mňa nemá žiadne využitie, nieje to nič, nieje to plnohodnotný počítač, nieje to mobil, nieje to ani vreckový počítač, kedže sa nedá strčiť do vrecka, fakt neviem na čo je Ipad.
kedze iPhone uz mam a druhy by som nechcel ani zadarmo, zobral by som iPad.. Do postele pred spanim, ci na cesty to moze byt idealne..
Kazdopadne ak by som uz mal niekde investovat 700 dolary, tak si radsej kupim nieco dolezitejsie (nova postel, ci kvalitna stolicka k PC by sa mi zisla viac) a nie takuto imidzovku...
...ak už nutne potrebuješ niečo čo má v mene iP, tak by som ti odporúčal statickú IP adresu, dosť možno je užitočnejšia ako oba spomínané inštrumenty dokopy. ale ak to nutne musí obsahovať aj to nahryznuté jablko, tak by som jednoznačne hlasoval za iPhone, keďže ten vie aspoň telefonovať (...občas), narozdiel od iPadu ktorý užitočného nevie nič.
mal som moznost pracovat s iPadom a som velmi sklamany.velmi budes nadavat ked zistis ze to nic nevie a je to nahovno iPhone4 je tiez nahovno ale aspon to vyuzijes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
iPhone 4 by som si vybral z týchto 2och , keď už by som musel... inak nič .. fakt
ipad si nestrcis do vacku
Ale tak Iphone tiez nieje zly....No ja neviem
ani jedno je to šmejd. A ak je toto životne dôležité...
mať tak tvoje starosti ...
Cista zavist toto...
A ináč @2
ja by som iphone nechcel ani za 30€
. . . kup si k nemu rovno aj Blendteca
iPad som v rukach nedrzal, takze neviem povedat, ze ake to je a iPhone nepaci sa mi, ze tam nic nie je, a ze je to velke na to aby som to nosil vo vrecku ako telefon (i ked neviem ake su rozmery teraz toho iPhone 4)
@majqqqo z tych dvoch urcite iphone 4...
Ipad podľa mňa nemá žiadne využitie, nieje to nič, nieje to plnohodnotný počítač, nieje to mobil, nieje to ani vreckový počítač, kedže sa nedá strčiť do vrecka, fakt neviem na čo je Ipad.
Kazdopadne ak by som uz mal niekde investovat 700 dolary, tak si radsej kupim nieco dolezitejsie (nova postel, ci kvalitna stolicka k PC by sa mi zisla viac) a nie takuto imidzovku...
a vobec, akoze naco to chces pouzivat. su to dve uplne rozdielne zariadenia. z iPadu toho moc nenatelefonujes.
Ale poradim ti kup si HTC Desire a budes mat pokoj.
inac nemate tu nekdo na predaj ipod 2G ??? ak ano ts