Failure is not an option.
Čím viac spoznávam ľudí, tým radšej mám svojho psa.
ži tak,aby si mohol byť na seba hrdý.
Môžeš mať všetko za čo si ochotný bojovať.
Když je ti nejhur,poznáš z kolika prátel se stali pouze známí.
V škole sa naučíme 6 pádov...ostatné nás čakajú v živote.
Ak nebojuješ za to,čo miluješ,neplač pre to,čo stratíš...
Každý tvrdí,že nemá rad lži,ale když mu reknete pravdu,nedokáže ju snést...
Neber život moc vážne,stejne jednou chcipneš
zivotna pravda na BIRDZI. ak sa povie @hoperpohroma pravda, tak zacne druheho urazat a trepat neskutocne blbosti bez logiky a od temy, a ked zisti, ze jej dosli argumenty a ma proti sebe intelektualne lepsie vybaveneho cloveka, tak ho zablokuje ach ty, obycajna chudera s opicim mozgom, co nema paru o logike...utekas z konfrontacie, co?
najsilnejšou ľudskou emóciou je strach a najsilnejším strachom je strach z neznáma.
dobrá nálada nevyrieši tvoje problémy ale nasere toľko ľudí, že stojí za to si ju udržať.
Man is the most insane species. He worships an invisible God and destroys a visible Nature. Unaware that this Nature he’s destroying is this God he’s worshipinng.
v podstate skoro uplne vsetky vyroky a citaty od uz zmieneneho oscara wilde, ale vo vseobecnosti citatov poznam desiatky...skoro zasadne vsetky v anglictine a maju pre mna specialny vyznam, preto mam na ne samostatny zapisnik....
za vsetky ale vyberiem jednu z knihy ktoru prave citam:
Khaled Hosseini - And the mountains echoed
“But then it passed, as all things do. It passed.”
@hotaru najprv si precitaj moje argumenty a potom nieco tu vypisuj, ok? pises nieco, co absolutne nezaklada na pravde...vlastne citala si, preco mna blokla vlastne? ak nie, tak si debil clovek, co len trepe tak do vetra, ak ano, tak nevies citat s porozumenim.
@hotaru si obyvajna namyslena krava, a ze ti nestojim za to? ty mi nestojis zato, aby som ti nieco dohladaval, prides tu, zacnes ma urazat, a ked ma prist konfrontacia argumentmi a dokzami, tak sa vyhovaras...uvidis, ze v realnom zivote poadnes na hubu....take debilne spravanie nefunguje...ak o niecom nieco povies, tak konkretne argumentuj, inak si vympleta p*ca ako 99% ludi...no a akokeby ona sa so mnou rozprvala ako s clovekom, vies, ja by som sa s nou aj bavil milsie, ale ona si to nezasluzi, ona si doslova pyta, aby som sa s nou tak bavil, lebo ina nie je normalny clovek, vies? ..vlastne ani ty....
UMENIE MALÝCH KROKOV-Antoine de Saint-Exupéry:
Neprosím o zázrak, Pane, ale o silu pre všedný život.
Nauč ma umeniu malých krokov.
Sprav ma vynaliezavým a vynachádzavým,
sprav ma sebaistým v správny čas.
Obdar ma jemnocitom, aby som dokázal odlíšiť
prvoradé od druhoradého.
Prosím o silu kázne a miery,
aby som len tak neprekĺzol životom
a svoje dni si rozumne rozdelil;
aby som neprespal záblesky svetla a vrcholy,
a aby som si aspoň tu a tam našiel čas na umelecký zážitok.
Dovoľ mi utvrdiť sa v tom, že snívať
o minulosti či budúcnosti mi nepomôže.
Pomôž mi čo najlepšie zvládnuť to, čo je najbližšie,
pomôž mi pokladať práve prežívanú hodinu za najdôležitejšiu.
Ochráň ma pred naivnou vierou,
že v živote musí ísť všetko hladko.
Daruj mi triezve poznanie, že ťažkosti, porážky,
neúspechy a sklamania sú prirodzenou súčasťou života,
že vďaka nim rastieme a dozrievame.
Pripomínaj mi, že srdce sa často stavia proti rozumu.
Pošli mi v pravej chvíli niekoho,
kto má odvahu povedať mi pravdu s láskou.
Chlieb každodenný daj mi pre telo i dušu,
prejav tvojej lásky, priateľské echo,
a aspoň tu a tam náznak, že budem užitočný.
Viem, že veľa problémov sa rieši nekonaním;
daj, aby som dokázal čakať.
Nech vždy nechám teba i ostatných dohovoriť.
To najdôležitejšie si človek nehovorí sám.
To najdôležitejšie mu býva povedané.
Ty vieš, ako veľmi potrebujem priateľstvo.
Daj, aby som dorástol tejto najkrajšej,
najťažšej, najriskantnejšej
a najnežnejšej záležitosti života.
Vnukni mi pravú chvíľu a pravé miesto,
kde môžem zanechať balíček dobra,
slovami či bez slov.
Chráň ma pred strachom,
že by som mohol premárniť svoj život.
Nedaj mi to, čo si ŽELÁM,
ale to, čo POTREBUJEM.
Nauč ma umeniu malých krokov!
"Láska nerobí človeka slepým, ale vidiacim - vnímavým na hodnoty." - Viktor Frankl
"Ľudia si myslia, že láska znamená byť milovaný.
Ale opak je pravdou: láska znamená milovať." - Erich Fromm
Verím v slnko, aj keď nesvieti,
verím v Boha, aj keď mlčí -
verím v lásku, aj keď ju necítim.
(nápis na stene židovského ghetta)
"Priateľov chce mať každý, ale málokto si dá tú námahu, aby sa ním stal."
"Byť verný totiž predovšetkým znamená byť verný sebe."-Exupéry
"Ak niekto bedáka, že ho zradil svet, robí tak preto, lebo to on zradil svet. Ak niekto narieka, že láska mu nepriniesla šťastie, robí tak preto, lebo v láske klamal sám seba. Láska nie je len podarúnok, ktorý sa prijíma."- Exupéry
"Dostojevskij raz vypustil do sveta túto enigmatickú vetu: ‚Krása zachráni svet.‘ Čo je toto za výrok? Počas dlhých rokov som to považoval iba za obyčajné slová. Veď ako by to bolo možné? Kedy sa už v tejto krvilačnej histórii stalo, že by krása zachránila niekoho pred niečím? Zušľachťujúca, pozdvihujúca, áno – ale koho by len zachránila? Avšak, je tu istá osobitnosť v esencii krásy, špecifickosť role umenia: totiž, tá presvedčivosť v pravdivom umeleckom diele je nevyvrátiteľná a donúti dokonca aj opačne zmýšľajúce srdce podvoliť sa." (A. Solženicyn)
"Všímajme si jeden druhého, a tak sa pobádajme k láske a k dobrým skutkom."(Hebr 10, 24)
"Lebo som bol hladný a dali ste mi jesť; bol som smädný a dali ste mi piť; bol som pocestný a pritúlili ste ma; bol som nahý a priodeli ste ma; bol som chorý a navštívili ste ma; bol som vo väzení a prišli ste ku mne." Vtedy mu spravodliví povedia: "Pane, a kedy sme ťa videli hladného a nakŕmili sme ťa, alebo smädného a dali sme ti piť? Kedy sme ťa videli ako pocestného a pritúlili sme ťa, alebo nahého a priodeli sme ťa? Kedy sme ťa videli chorého alebo vo väzení a prišli sme k tebe?" Kráľ im odpovie: "Veru, hovorím vám: Čokoľvek ste urobili jednému z týchto mojich najmenších bratov, mne ste urobili."
(Mt 25, 35-40)
Život je zverený človeku ako poklad, ktorý nesmie premárniť. (Ján Pavol II., encyklika – Evangelium vitae)
***Láska vraví: "Som s Tebou, lebo chcem, aby bolo dobre Tebe."
*Milovať znamená nechať toho druhého pochopiť, že je krásny a hodnotný.
***Pravda má jednu veľkú výhodu: Človek si nemusí pamätať, čo povedal. (P. Kosorin)
**Dobrý život nie je život bez námahy, bez námahy sa nedá dôjsť k tým veciam, ktoré sú v živote podstatné (Erich Fromm)
*Možno, že neznamenáš nič pre svet, ale pre niekoho môžeš znamenať celý svet!
Preklad textu na obr.: Keď nájdem v sebe túžby, ktoré nič na tomto svete nedokáže uspokojiť, jediné logické vysvetlenie je, že som bol stvorený pre ešte jeden svet.
W. Tubbs - Za Perlsov rámec:
"Robím si čo chcem, a ty tiež.
A tak nám hrozí, že stratíme jeden druhého
a nakoniec aj sami seba.
Nie som na svete, aby som žil podľa tvojich očakávaní,
ale som tu, aby som ťa uznal
ako jedinečnú ľudskú bytosť.
A tiež preto, aby si ty uznal mňa.
Každý sme naplno sám sebou
iba vo vzájomnom vzťahu.
Ale ak sme odlúčení, naše osobnosti sa rozpadávajú.
Nájdem ťa nie náhodou,
ale aktívnym životom a cieleným úsilím.
Namiesto pasívneho pozorovania
aktívne priložím ruku k dielu,
aby sa veci hýbali.
Áno, musím začať od seba,
ale mnou to nekončí.
Pravda začína vo dvojici."
"Osoby sú obrovské dary pre mňa. Už sú zabalené, niektoré krásne, iné menej atraktívne. S niektorými na pošte zle zaobchádzali, iné prichádzajú ako osobitná zásielka. Niektoré sú nedbalo previazané, iné veľmi pevne uzavreté. Ale obal nie je dar, a je dôležité uvedomiť si to. Veľmi ľahko môžeme urobiť chybu, keď posudzujeme obsah podľa obalu. Dar sa niekedy otvorí veľmi ľahko, niekedy potrebujeme pomoc iných. Možno je to preto, že sa boja. Možno boli predtým zranení a nechcú byť zranení znovu. Možno už raz boli otvorení, ale potom odhodení. A teraz sa možno cítia skôr ako "veci" než "ľudské bytosti". Ja som človek: ako každý iný, aj ja som dar. Boh ma naplnil dobrotou, ktorá je iba moja. A predsa, niekedy sa bojím nazrieť do vnútra svojho balenia. Možno mám strach, žeby som bol sklamaný. Možno nedôverujem vlastnému obsahu. Alebo je možné, že som nikdy naozaj neprijal dar, že som." (John Powell)
**Človek, ktorý vie nasýtiť dušu, nie je zlým človekom.
"Jeden človek možno nemôže zmeniť celý svet ale ty môžeš zmeniť svet jednému človeku."
"Boha môžeme hľadať rozumom, ale nájsť ho môžeme len srdcom." - Josef von Eötvös
Láska je trpezlivá, láska je dobrotivá; nezávidí, nevypína sa, nevystatuje sa, nie je nehanebná, nie je sebecká, nerozčuľuje sa, nemyslí na zlé, neteší sa z neprávosti, ale raduje sa z pravdy. Všetko znáša, všetko verí, všetko dúfa, všetko vydrží. Láska nikdy nezanikne. (1Kor 13, 4-8)
1. ja nie som normalny clovek ale mermaidka, este mi to ale @tomas nepotvrdil oficialne na birdzi, ale v popise to uz mam, aha!
2. ja som ta ale este urazat nezacala, len som skonstatovala, ze vsade kam dojdem, do hocijakeho fora poslednou dobou tak vidim, ze do nej ryjes, ked si myslis ze je pica, tak jej nevenuj pozornost, taki ludia ziju z toho, nie?
3. 99% ludi, aj na statistickom urade brigadujes?
4. a z par komentarov vo fore zistit ze som namyslena krava, ty musis mat dobry talent na odhadovanie ludi, nejaky psychologicky poradca co vypracuva profily kriminalnikov tiez nie si?
tolko skusenosti, mam sa co od teba ucit, klaniam sa ti a idem sa past, ahoooj
to su skor len take utrzky z konverzacii v ktorych su pouzite zaujimave veticky
.. 88 rocna stara mati mojej kolegyne z nejakych lazov pri Brezne, na adresu toho, ci by sa ta moja kolegyna dokazala s niekym vyspat okrem svojho frajera...
" Ale netáraj mi tu, smädná vedľa studne ležať a vari sa nenapiť??" (tou najlubozvucnejsou slovencinou aku si viete predstavit)
kolega na adresu jeho sukromneho zivota...
"Bracho ja som z teflonu, na mna sa nenalepia ani choroby ani zeny.."
...random konverzacia...
" Ked neprsi, aspon kvapavka..."
" ..no a henta, co jej prve vianoce boli skutocne TIE PRVE..."
a inak co sa tyka znamych vyrokov, tak sa mi paci viacero ale nemam ziadny taky top pre mna..
@georg21 ked vidim nieco podobne, tak to len prescrollujem, pride mi to dost vnucujuce sa, ako vsetko co pridava zajkousko (citaty z biblie do for uplne od veci)
@nats to máš ako keby tu ďalších 50 ľudí pridalo čo i len jedno. Nemám nejakých pár špeciálnych, a len som sa chcel podeliť s tým čo ma inšpiruje. Na tom snáď nie je nič strašne zlé.
@georg21 eeeh nie, nie je..ak by 50 ludi napisalo 50 komentarov, tak je to normalna diskusia...ak 1 clovek napise 1 koment dlhy ako tych 50, je to skor spam
"kondomy sposobuju, ze ludia sa miesto premyslania budu radsej parit, a to kedykolvexa im zapaci, bez obav z nasledkov, podobni zvieratam a rovnako ovladatelni. vzdy dostupna a lacna telesna rozkos rozlepta tradicnu moralku a nahradi duchovnou slastou. kto by chcel vstupit do neba trnitou cestou ctnosti, ked sa tam moze hladko presmilnit niekolko x denne?"
"Lepší je si posrat podle svýho, než podle toho, co ti raděj ty druhý..."
a ešte môj naj naj naj "Radost ze života vyplývá ze střetávání se s novými zážitky a zkušenostmi, a proto neexistuje větší potěšení než mít před sebou nekonečně se měnící horizont a každý den spatřit nové a jiné slunce." Ch.J.M.
Neboj sa urobit velky krok, ak je to potrebne. Priepast malymi skokmi nepreskocis. (George) Vynasate rozsudok s vacsim strachom nez ako ho ja pocuvam. (Bruno)
Tak dlho vravel hop az mu preskocilo
Sranda musi byt aj ked chleba nebude.
Pri velkych VYHRACH su tiez velke OBETE.
BORN TO CREATE DRAMA.
To vse
@barky omg, este taky uboziak mi tu chybal najdi mi, kde konkretne som komu napisal, ze je stetka a az potom sa budem s tebou rozumne bavit, lebo trepes absolutne nepodlozene somariny
Nevzdelaný kráľ je korunovaný somár.
Matej Korvin
Pravda je tak ďaleko až ju máme pod nosom.
Tibetské príslovie
Život je ako strčiť vtáka do úst pirane.
Ivan Špak
A teraz to najvtipnejšie a najvýstižnejšie- Mi s teroristami nevyjednávame.
Babrak Obrna
Tak aby si vedel banderovci nie sú žiadny fašisti to všetko majú nasvedomí separatisti.
Ivetka Kvazničková (Total guma)
Ty piča. Keď banderovci nie sú fašisti tak to potom Krátky proces a Jude Mord sú antifa! >
Ja osobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Čím viac spoznávam ľudí, tým radšej mám svojho psa.
ži tak,aby si mohol byť na seba hrdý.
Môžeš mať všetko za čo si ochotný bojovať.
Když je ti nejhur,poznáš z kolika prátel se stali pouze známí.
V škole sa naučíme 6 pádov...ostatné nás čakajú v živote.
Ak nebojuješ za to,čo miluješ,neplač pre to,čo stratíš...
Každý tvrdí,že nemá rad lži,ale když mu reknete pravdu,nedokáže ju snést...
Neber život moc vážne,stejne jednou chcipneš
dobrá nálada nevyrieši tvoje problémy ale nasere toľko ľudí, že stojí za to si ju udržať.
preco si ta asi len blokla, papuca co logiku potratila veru
v podstate skoro uplne vsetky vyroky a citaty od uz zmieneneho oscara wilde, ale vo vseobecnosti citatov poznam desiatky...skoro zasadne vsetky v anglictine a maju pre mna specialny vyznam, preto mam na ne samostatny zapisnik....
za vsetky ale vyberiem jednu z knihy ktoru prave citam:
Khaled Hosseini - And the mountains echoed
“But then it passed, as all things do. It passed.”
a Churchilov If you're goin' through hell keep on going.
Neprosím o zázrak, Pane, ale o silu pre všedný život.
Nauč ma umeniu malých krokov.
Sprav ma vynaliezavým a vynachádzavým,
sprav ma sebaistým v správny čas.
Obdar ma jemnocitom, aby som dokázal odlíšiť
prvoradé od druhoradého.
Prosím o silu kázne a miery,
aby som len tak neprekĺzol životom
a svoje dni si rozumne rozdelil;
aby som neprespal záblesky svetla a vrcholy,
a aby som si aspoň tu a tam našiel čas na umelecký zážitok.
Dovoľ mi utvrdiť sa v tom, že snívať
o minulosti či budúcnosti mi nepomôže.
Pomôž mi čo najlepšie zvládnuť to, čo je najbližšie,
pomôž mi pokladať práve prežívanú hodinu za najdôležitejšiu.
Ochráň ma pred naivnou vierou,
že v živote musí ísť všetko hladko.
Daruj mi triezve poznanie, že ťažkosti, porážky,
neúspechy a sklamania sú prirodzenou súčasťou života,
že vďaka nim rastieme a dozrievame.
Pripomínaj mi, že srdce sa často stavia proti rozumu.
Pošli mi v pravej chvíli niekoho,
kto má odvahu povedať mi pravdu s láskou.
Chlieb každodenný daj mi pre telo i dušu,
prejav tvojej lásky, priateľské echo,
a aspoň tu a tam náznak, že budem užitočný.
Viem, že veľa problémov sa rieši nekonaním;
daj, aby som dokázal čakať.
Nech vždy nechám teba i ostatných dohovoriť.
To najdôležitejšie si človek nehovorí sám.
To najdôležitejšie mu býva povedané.
Ty vieš, ako veľmi potrebujem priateľstvo.
Daj, aby som dorástol tejto najkrajšej,
najťažšej, najriskantnejšej
a najnežnejšej záležitosti života.
Vnukni mi pravú chvíľu a pravé miesto,
kde môžem zanechať balíček dobra,
slovami či bez slov.
Chráň ma pred strachom,
že by som mohol premárniť svoj život.
Nedaj mi to, čo si ŽELÁM,
ale to, čo POTREBUJEM.
Nauč ma umeniu malých krokov!
"Láska nerobí človeka slepým, ale vidiacim - vnímavým na hodnoty." - Viktor Frankl
"Ľudia si myslia, že láska znamená byť milovaný.
Ale opak je pravdou: láska znamená milovať." - Erich Fromm
Verím v slnko, aj keď nesvieti,
verím v Boha, aj keď mlčí -
verím v lásku, aj keď ju necítim.
(nápis na stene židovského ghetta)
"Priateľov chce mať každý, ale málokto si dá tú námahu, aby sa ním stal."
"Byť verný totiž predovšetkým znamená byť verný sebe."-Exupéry
"Ak niekto bedáka, že ho zradil svet, robí tak preto, lebo to on zradil svet. Ak niekto narieka, že láska mu nepriniesla šťastie, robí tak preto, lebo v láske klamal sám seba. Láska nie je len podarúnok, ktorý sa prijíma."- Exupéry
"Dostojevskij raz vypustil do sveta túto enigmatickú vetu: ‚Krása zachráni svet.‘ Čo je toto za výrok? Počas dlhých rokov som to považoval iba za obyčajné slová. Veď ako by to bolo možné? Kedy sa už v tejto krvilačnej histórii stalo, že by krása zachránila niekoho pred niečím? Zušľachťujúca, pozdvihujúca, áno – ale koho by len zachránila? Avšak, je tu istá osobitnosť v esencii krásy, špecifickosť role umenia: totiž, tá presvedčivosť v pravdivom umeleckom diele je nevyvrátiteľná a donúti dokonca aj opačne zmýšľajúce srdce podvoliť sa." (A. Solženicyn)
"Všímajme si jeden druhého, a tak sa pobádajme k láske a k dobrým skutkom."(Hebr 10, 24)
"Lebo som bol hladný a dali ste mi jesť; bol som smädný a dali ste mi piť; bol som pocestný a pritúlili ste ma; bol som nahý a priodeli ste ma; bol som chorý a navštívili ste ma; bol som vo väzení a prišli ste ku mne." Vtedy mu spravodliví povedia: "Pane, a kedy sme ťa videli hladného a nakŕmili sme ťa, alebo smädného a dali sme ti piť? Kedy sme ťa videli ako pocestného a pritúlili sme ťa, alebo nahého a priodeli sme ťa? Kedy sme ťa videli chorého alebo vo väzení a prišli sme k tebe?" Kráľ im odpovie: "Veru, hovorím vám: Čokoľvek ste urobili jednému z týchto mojich najmenších bratov, mne ste urobili."
(Mt 25, 35-40)
Život je zverený človeku ako poklad, ktorý nesmie premárniť. (Ján Pavol II., encyklika – Evangelium vitae)
***Láska vraví: "Som s Tebou, lebo chcem, aby bolo dobre Tebe."
*Milovať znamená nechať toho druhého pochopiť, že je krásny a hodnotný.
***Pravda má jednu veľkú výhodu: Človek si nemusí pamätať, čo povedal. (P. Kosorin)
**Dobrý život nie je život bez námahy, bez námahy sa nedá dôjsť k tým veciam, ktoré sú v živote podstatné (Erich Fromm)
*Možno, že neznamenáš nič pre svet, ale pre niekoho môžeš znamenať celý svet!
Preklad textu na obr.: Keď nájdem v sebe túžby, ktoré nič na tomto svete nedokáže uspokojiť, jediné logické vysvetlenie je, že som bol stvorený pre ešte jeden svet.
W. Tubbs - Za Perlsov rámec:
"Robím si čo chcem, a ty tiež.
A tak nám hrozí, že stratíme jeden druhého
a nakoniec aj sami seba.
Nie som na svete, aby som žil podľa tvojich očakávaní,
ale som tu, aby som ťa uznal
ako jedinečnú ľudskú bytosť.
A tiež preto, aby si ty uznal mňa.
Každý sme naplno sám sebou
iba vo vzájomnom vzťahu.
Ale ak sme odlúčení, naše osobnosti sa rozpadávajú.
Nájdem ťa nie náhodou,
ale aktívnym životom a cieleným úsilím.
Namiesto pasívneho pozorovania
aktívne priložím ruku k dielu,
aby sa veci hýbali.
Áno, musím začať od seba,
ale mnou to nekončí.
Pravda začína vo dvojici."
"Osoby sú obrovské dary pre mňa. Už sú zabalené, niektoré krásne, iné menej atraktívne. S niektorými na pošte zle zaobchádzali, iné prichádzajú ako osobitná zásielka. Niektoré sú nedbalo previazané, iné veľmi pevne uzavreté. Ale obal nie je dar, a je dôležité uvedomiť si to. Veľmi ľahko môžeme urobiť chybu, keď posudzujeme obsah podľa obalu. Dar sa niekedy otvorí veľmi ľahko, niekedy potrebujeme pomoc iných. Možno je to preto, že sa boja. Možno boli predtým zranení a nechcú byť zranení znovu. Možno už raz boli otvorení, ale potom odhodení. A teraz sa možno cítia skôr ako "veci" než "ľudské bytosti". Ja som človek: ako každý iný, aj ja som dar. Boh ma naplnil dobrotou, ktorá je iba moja. A predsa, niekedy sa bojím nazrieť do vnútra svojho balenia. Možno mám strach, žeby som bol sklamaný. Možno nedôverujem vlastnému obsahu. Alebo je možné, že som nikdy naozaj neprijal dar, že som." (John Powell)
**Človek, ktorý vie nasýtiť dušu, nie je zlým človekom.
"Jeden človek možno nemôže zmeniť celý svet ale ty môžeš zmeniť svet jednému človeku."
"Boha môžeme hľadať rozumom, ale nájsť ho môžeme len srdcom." - Josef von Eötvös
Láska je trpezlivá, láska je dobrotivá; nezávidí, nevypína sa, nevystatuje sa, nie je nehanebná, nie je sebecká, nerozčuľuje sa, nemyslí na zlé, neteší sa z neprávosti, ale raduje sa z pravdy. Všetko znáša, všetko verí, všetko dúfa, všetko vydrží. Láska nikdy nezanikne. (1Kor 13, 4-8)
2. ja som ta ale este urazat nezacala, len som skonstatovala, ze vsade kam dojdem, do hocijakeho fora poslednou dobou tak vidim, ze do nej ryjes, ked si myslis ze je pica, tak jej nevenuj pozornost, taki ludia ziju z toho, nie?
3. 99% ludi, aj na statistickom urade brigadujes?
4. a z par komentarov vo fore zistit ze som namyslena krava, ty musis mat dobry talent na odhadovanie ludi, nejaky psychologicky poradca co vypracuva profily kriminalnikov tiez nie si?
tolko skusenosti, mam sa co od teba ucit, klaniam sa ti a idem sa past, ahoooj
.. 88 rocna stara mati mojej kolegyne z nejakych lazov pri Brezne, na adresu toho, ci by sa ta moja kolegyna dokazala s niekym vyspat okrem svojho frajera...
" Ale netáraj mi tu, smädná vedľa studne ležať a vari sa nenapiť??" (tou najlubozvucnejsou slovencinou aku si viete predstavit)
kolega na adresu jeho sukromneho zivota...
"Bracho ja som z teflonu, na mna sa nenalepia ani choroby ani zeny.."
...random konverzacia...
" Ked neprsi, aspon kvapavka..."
" ..no a henta, co jej prve vianoce boli skutocne TIE PRVE..."
a inak co sa tyka znamych vyrokov, tak sa mi paci viacero ale nemam ziadny taky top pre mna..
a este som zabudla: Isn't it enough to see that a garden is beautiful without having to believe that there are fairies at the bottom of it too?
Anyone who is capable of getting themselves made President should on no account be allowed to do the job.
@nats ja som trpezlivý aspoň sa ti z nich niektorý páči?
vynalez pracky sposobil vznik feminizmu.
"kondomy sposobuju, ze ludia sa miesto premyslania budu radsej parit, a to kedykolvexa im zapaci, bez obav z nasledkov, podobni zvieratam a rovnako ovladatelni. vzdy dostupna a lacna telesna rozkos rozlepta tradicnu moralku a nahradi duchovnou slastou. kto by chcel vstupit do neba trnitou cestou ctnosti, ked sa tam moze hladko presmilnit niekolko x denne?"
a ešte môj naj naj naj "Radost ze života vyplývá ze střetávání se s novými zážitky a zkušenostmi, a proto neexistuje větší potěšení než mít před sebou nekonečně se měnící horizont a každý den spatřit nové a jiné slunce." Ch.J.M.
Tak dlho vravel hop az mu preskocilo
Sranda musi byt aj ked chleba nebude.
Pri velkych VYHRACH su tiez velke OBETE.
BORN TO CREATE DRAMA.
To vse
inak ani ten sarkazmus nejde ako tvrdíš
» www.birdz.sk/webka/mrspunk/f...
kreten pojebany nezabudni napisat ze si to nenapisal priamo lebo pod @42 od teba aj taky fail vystane
vlastne sam si sa dojebal
podla mna chces ban
Matej Korvin
Pravda je tak ďaleko až ju máme pod nosom.
Tibetské príslovie
Život je ako strčiť vtáka do úst pirane.
Ivan Špak
A teraz to najvtipnejšie a najvýstižnejšie- Mi s teroristami nevyjednávame.
Babrak Obrna
Tak aby si vedel banderovci nie sú žiadny fašisti to všetko majú nasvedomí separatisti.
Ivetka Kvazničková (Total guma)
Ty piča. Keď banderovci nie sú fašisti tak to potom Krátky proces a Jude Mord sú antifa! >
Ja osobne