@mojdedo ja dedka už nemám, tak si daj pohov
neni na Slovensku 6.1. každý rok štátny sviatok? či ako sa to volá. cirkevný sviatok + deň pracovného pokoja
@mojdedo fascinuju ma taki zabedneni,vymleti ateisti ako si ty. To v tej tvojej nijaku vyššiu moc nepripuštajucej hlavičke si mysliš že to všetko je proste len nejaka nahoda? To že tu je vesmir o ktorom nič nevieme, že v nom vznikla naša planeta a na nej život,že je to proste iba nahoda? Že otecko sa vystriekal do mamičky,z toho si sa za 9 mesiacov narodil,si tu,ty,teraz, žiješ dajme tomu 80 rokov behom nich spiš,ješ,dychaš,piješ,štiš,series a sexuješ (ostatne je nepodstatne,hluposti ako honenie sa za €). Po 80 rokoch robenia tychto cinnosti odrazu zdochneš,spalia tvoje telo a to všetko vlastne vobec nema ziaden zmysel,vsetko je to iba neskutočna nahoda? Zaritych ateistov obdivujem,to su neuveritelne zabedneni,naivni ludia.
Z vyšky vysokeho mrakodrapu jebem Vianoce. Z vyšky v ktorej lietaju dopravne lietadla jebem aky rok je v gregorianskom kalendari, aj spolu s celym Silvestrom. A z vyšky už na pokraji vesmiru jebem troch aj styroch aj sestesiatichštych kralov.
@mojdedo nie...prečo? Ved diskutujem, pytam sa ta, šetko to je len neskutočna nahoda a vlastne nič tu nema zmysel teda nejaky vyšši? Absolutne nijaka vyššia moc neexistuje. Bodka. Tak to je. ?? Ospravedlnujem sa za moj priamočiary mierne arogantny prejav , ak ti ten nesedi
@rici135 ja tiež nie som kresťan, ale budem rozjímať, meditovať, modliť sa a zamášľať sa nad najzákladnejšími otázkami bytia, uvažovať nad Božou existenciou... alebo pôjdem na turistiku.
@mojdedo tak potom sa ospravedlnujem, len podla toho som usudil že si tu viac x jebal na krestanov ale to bol velmi zly zaver moj, to sa mi často nestava,sorry. Ale hovorim ti 100% absolutne nič nepripuštajuci ateisti to je neskutočna pliaga,to je až obdivuhodne,fascinujuce mysliet si že vsetko je len nahoda,alebo čo to vlastne v tych hlavach maju
@georg21 cely den som studoval cudzie jazyky, potom som bol v tescu, ale nic poriadne tam nemali, potom som varil a potom zas jazyky... na duchovno neostal cas
Ešte vždy je čas... dnes u nás kňaz vyslovil takú myšlienku, že cez deň robíme kopu rôznych vecí, v živote obdivujeme rôznych ľudí za to čo dokázali, ale nevieme si to preniesť do duchovnej oblasti (vnímať aj duchovný význam, rozmer niektorých činov)...
Georg 21 veľmi dobre si povedal. ja som bol na sv. omši trojkralovej samozrejme. chystam sa v nedelu a tešim sa. Pan Boh nech Vás žehná a pomáha Vám všetkým, a rozsievajte len radost, aby nebol nikdy priestor pre zlo. Pochvaleny bud Ježiš Kristus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
neni na Slovensku 6.1. každý rok štátny sviatok? či ako sa to volá. cirkevný sviatok + deň pracovného pokoja
len mi dochádza slovenská slovná zásoba
Tak bežne, ale doma, ráno som bol v kostole a celý deň premýšľam nad myšlienkami, ktoré mi ponúklo dnešné čítanie Božieho slova z Biblie...
A ty?