Závrate, prekolapsované stavy, silný tlak na hrudi, búšenie srdca, silná únava, tŕpnutie rúk a tváre... atd
symptomy môjho ochorenia podľa obvodného lekára ukazovali na tetániu tzv "choroba mladých ľudí"
Keďže problémy ani po 10 mesiacoch neprestávali (ce
Mám aj so strýkom aj s babkou, oboch diagnostikovali zle. Kamoškinho bratranca, tiež poslala lekárka preč s tým že len vymýšľa a ešte tú noc ho odviezla sanitka čo mu museli vybrat obličku a druhá bola tiež chorá.
samozrejme ze zazalovat. nad tym sa ani nepozastavuj ze ci ano alebo ne. toto treba riesit lebo si predstav ze toto robi kazdemu cloveku co k nemu pride. komunisticke spiny nevyjebane
mne sa nieco podobne stalo u zubara chodila som tam asi kazdy tyzden cca stvrt roka a neprisiel na to co mi je. nakoniec to zistila detska lekarka ktora s tym vobec nema nic spolocne. ale zalovat niekoho, to nie. ved chudak lekar sa skoro vzdy snazi a nie vzdy mu to vyde. ja by som rozhodne nikoho nezalovala. vsetci by sa chceli sudit, pane boze
som na tom podobne ak nie horšie:
ako 9 ročná som prekonala reomatickú horúčku a následkom toho sa mi zdeformovali srdcové chlopne. bolo to rok za rokom horšie, dusila som sa nevládala som, ale nikto nič nezistil.
pred piatimi rokmi mi bolo tak, že som už odpadávala a tak ma poslali k internému, ten mi spravil ekg a zistil, že srdce mi nepracuje ako má, tak ma poslal ku kardiológovi. ten mi spravil vyšetrenia aj echo a chytil sa za hlavu keď videl čo mi je. hneď ma poslal do košic na kardiovaskulárne kde ma po poriadnom vyšetrení operovali, odrezali mi chlopňu a nahradili mechanickou
teraz robím tiktak ako budík, ale žijem
To ti 10 mesiacov trva pokym sa odhlodas ist inde? Na Slovensku je zdravotnictvo v zlom stave. Ak sa nieco nelepsi tak to asi budem riesit. Podla mna si sama hlupa, ze slepo veris ludom. Doktor nie je boh. Moze byt zly, moze byt dobry, moze sa zmylit alebo to proste nevediet. A k tomu este obvodny doktori u nas su skor administratori a z mediciny velku cast pozabudali. Z vaznejsimi problemami si treba pytat len listok....
Zalobou neziskas nic a ani nevyhras, kedze pravny system tiez nefunguje...
K ostatnym nazorom sa nedokazem vyjadrit, jedine co k tomu poviem, ze som velmi rad, ze nestudujem na Slovensku a ani medicinu robit medzi takymi ludmi nebudem.
@sabca77 Vacsina doktorov su arogantni bastardi, ktori maju o sebe mienku, ze su stelesnenim urciteho bozstva v republike.
Mam mnoho podobnych skusenosti, ako zakladatelka fora...
Tito arogantni skurveci, ktori si nerobia zodpovedne svoju pracu maria zivoty a tvaria sa, akoby zdochol hmyz, nie clovek si zasluzia pluvance do tvare a lync!
Sud nema zmysel, pretoze je to dalsia nefunkcna institucia v republike. Kolko sa chcete sudit/nesudit?
10 rokov, 20, 50?
@nobile poznám viacero lekárov, ktorí by pre svojich pacientov urobili všetko. ale samozrejme, sú aj zlí. ale nemôžeš tvrdiť, že čo lekár to arogantný bastard. je síce smutné, aký majú podaktorí lekári prístup, ale myslím, že napr. aj v tomto prípade tým nechcel nikomu ublížiť. práca lekára je veľmi ťažká a mali by sme pre nich mať aspoň trošičku pochopenie, sú to tiež len ľudia... ale ak je ten doktor vážne nedbanlivý a kašle na pacientov, potom hej, nech s ním niečo robia lebo viac uškodí ako pomôže
vidno, ze vsetci viete o medicine ozaj velmi vela.....sa ani necudujem, ze potom k sebe tiahnete akurat tych najhorsich a zmrdov, lebo ine si asi ani nezasluzite.
suhlasim s @10 hlavne som tiez sokovany ako si to takto s tymito symptomami mohla 10 mesiacov vobec nechat, doktori nie su bohovia a clovek si mysli, ze ked za nimi pride tak hned vsetko vyliecia, a o obvodnych ani nevravim, niektori maju uz taku rutinnu pracu, ze na vsetko predpisu uz asi len paralen, sudit by si sa mohla ale tak asi sa to musi dokladnejsie presetrit, budes si musiet nieco zaplatit, mozno to bude trvat dlhsie, ja neviem ako by som to riesil, ale viem, ze 10 mesiacov by som sa nemal v pohode ked viem ze mi trpne nejaka cast tela a mavam zavrate, mozno si to podcenila
@7u7ana kočka tvoj stav je vážny ako píšeš, ale na základe tých informácii sa nedá poradiť. vyliečiť sa to nedá už, ale čo napr. potlačiť liekmi? osobne pokiaľ by sa dalo to trochu potlačiť tak by som o žalobe neuvažoval. máš choré srdiečko a žaloba by nevyriešila tvoj problém, ako fungovať ďalej skôr by to zhoršila. už preto by som sa osobne nesúdil.
ja som mala podobný problém dokonca dvakrát, ale nejdem sa rozpisovať. ak ti ohrozili život a zle určili diagnózu, kt. má trvalé následky jednoznačne žalovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ved aj keby to bola tetánia, tak aj to patrí ďalej ako len ku obvodnému
ako 9 ročná som prekonala reomatickú horúčku a následkom toho sa mi zdeformovali srdcové chlopne. bolo to rok za rokom horšie, dusila som sa nevládala som, ale nikto nič nezistil.
pred piatimi rokmi mi bolo tak, že som už odpadávala a tak ma poslali k internému, ten mi spravil ekg a zistil, že srdce mi nepracuje ako má, tak ma poslal ku kardiológovi. ten mi spravil vyšetrenia aj echo a chytil sa za hlavu keď videl čo mi je. hneď ma poslal do košic na kardiovaskulárne kde ma po poriadnom vyšetrení operovali, odrezali mi chlopňu a nahradili mechanickou
teraz robím tiktak ako budík, ale žijem
Zalobou neziskas nic a ani nevyhras, kedze pravny system tiez nefunguje...
K ostatnym nazorom sa nedokazem vyjadrit, jedine co k tomu poviem, ze som velmi rad, ze nestudujem na Slovensku a ani medicinu robit medzi takymi ludmi nebudem.
Mam mnoho podobnych skusenosti, ako zakladatelka fora...
Tito arogantni skurveci, ktori si nerobia zodpovedne svoju pracu maria zivoty a tvaria sa, akoby zdochol hmyz, nie clovek si zasluzia pluvance do tvare a lync!
Sud nema zmysel, pretoze je to dalsia nefunkcna institucia v republike. Kolko sa chcete sudit/nesudit?
10 rokov, 20, 50?