od malicka si cumlem ukazovak na pravej ruke a neviem sa toho zbavit, je to preto ze som nikdy nemala cumel.. uz som si odvykla pred 2 rokmi ale potom som prestupila na inu skolu a zacala som byt strasne fyzicky vycerpana, tak odvtedy som zas zacala nemozem si pomoct
sestra si este v skolke cmulala prst /nielen pri spani,ale aj ked bdela/
ja som kedysi mala take obdobie ze vsetko som musela robit v parnom cisle-napr napila som sa vzdy po dva glgy, alebo som dvakrat musela prepocitat nieco co vobec nebolo treba, alebo ked som jedla vzdy som jedlo pozula parny pocet krat
sem tam sa mi to na par hodin vracia, ale uz sa viem donutit prestat vsetko robit parne
@firestorm ale vies co teraz si mi naozaj nasadil chrobaka do hlavy- trocha som teraz o tom citala a vsetky tie sproste priznaky na mna sedia.....preco si mi toto urobil?! mohla som zit v sladkej nevedomosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja som kedysi mala take obdobie ze vsetko som musela robit v parnom cisle-napr napila som sa vzdy po dva glgy, alebo som dvakrat musela prepocitat nieco co vobec nebolo treba, alebo ked som jedla vzdy som jedlo pozula parny pocet krat
sem tam sa mi to na par hodin vracia, ale uz sa viem donutit prestat vsetko robit parne
/trochu mi to pripomina Dr. Sheldona Coopera /
a mama sa so mnou tiez rada rozprava ked spim a potom sa cuduje ze si z toho nic nepamatam
A môj zlozvyk je v spánku škrípať zubami, ráno len kontrolujem či mám celé zuby