ja ked sa niekam ponahlam, tak sa stale pozeram na hodinky,,,ale stale, nikdy si nezapametam cas....dokonca minule na zastavke som sa kukla na cas, a videl to jeden chalan tak sa ma opytal ze kolko je hodin,,a ja som sa znova kukla a povedala som mu,,,a on ze ved si si teraz pozerala cas....tak to je asi zlozvyk,,alebo obsedancia::"" neviiim:d
@9 to sa stava aj mne nie to ze sa stale pozeram na hodinky, ale to ze sa pozriem a potom zistim, ze aj tak neviem ten cas...a tiez sa obcas stane ze sa niekto opyta Ale mne tak zvyknu fucat veci z hlavy...napr. ked sa mi niekto predstavi, o chvilu zistim, ze vlastne neviem ako sa vola
Rehocem sa na pohreboch a pri prednáškach nášho Ing. Riaditeľa o tom, aký máme strašný prospech, dochádzku a správanie.(totiž na údajne smiešnych veciach sa nesmejem takmer vôbec)
Zachovávam pokerový výraz za každých okolností.(na toto som hrdá a svedomito trénujem, keďže ostatní sú z toho na prášky)
Rozhrýzam si pery do krvi.
Olamujem také tie izé na perách, za ktoré sa dajú zachytiť o náprsné vrecko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
....aj ja si hrozne obhrýzam nechty.. MNE NIEKEDY Až KRV TEčIE..
aj ja mam jeden zaujimavy ktory si casto ani neuvedomim
ked idem domov, vzdy vytahujem kluce nech si mozem otvorit vchodovu branu, to by bolo este v poriadku
ale nwm preco, vzdy ich zacnem vytahovat tak 100-200 metrov dopredu
Zachovávam pokerový výraz za každých okolností.(na toto som hrdá a svedomito trénujem, keďže ostatní sú z toho na prášky)
Rozhrýzam si pery do krvi.
Olamujem také tie izé na perách, za ktoré sa dajú zachytiť o náprsné vrecko.
Dokážem odkladať povinnosti aj dva roky.
Som chorobný hnidopich.
(a píšem nechutne dlhé príspevky)
ked som bola prcek tak som si ohryzala nachty asi od 6 rokov do 10 a odvtedy uz nic