Dajte mi niakú radu ako si vybielim zuby , niakých spôsobom pri ktorom nemusím ísť na bielenie alebo niečo podobne . Ale zuby si umývam každý deň rano aj večer ale oni nie a nie vybieliť . Dajte niaké rady
inak toto sú ozaj bieliace zubné pasty, no sú trošku drahšie
potom ešte je jedná vecička, volá sa to Biela perla, dáva sa normálne do násadky a necháva sa pôsobiť 30-60 minút... ale čítala som recenzie a dosť veľa ľudom praskla sklovina :/
Tiež robím, čo môžem a.. nevydalo . To mi ostáva asi zo zeleného čaju. Minule som sa tak pozrela na šálku, z ktorej to pijem a uvedomila si, že má takú farbu, ajo moje zuby (zvnútra) O_o - a to nejde umyť, jedine kyselinou možno, ale aj so zubami potom rovno .
@flussica Ja som si castym a silnym umyvanim zubov doslova olupala zubnu sklovinu a mam z toho hrozne pruseri teraz. Toto mam od svojej zubarky povedane.
@stenatko Nj, také niečo mi aj tá moja vravela - že to nie je len pigment, ale skutočne často pevnejšia sklovina, viac"vrstevná" (obzvlášť, ak sa vyskytuje u niekoho, kto nemá nijaké zažltnúvacie zlozvyky).
JE to dané geneticky ako už niekto povedal nadomnou, ale pokial si ich neumývate aspoň raz do dňa a za deň vyfajčite krabičku cigariet tak oni sa vam tie zuby odvdačia žltou farbou, pomaly ale isto treba dodržiavať pravidelné čistenie a pokial nepomáha, zubárka vam velmi rada kúsok vyplaty
@flussica Ako inák mám celkom pekné zuby, nie sú žlté, ani krivé, len sa proste často kazia kameňom, čiže musím často chodiť na čistenie. To, že má človek "tenké a ošúpané" zuby až tak nevidno...
@flussica Našťastie som prestala skôr, než sa mi odhalili krčky a ďasná... citlivé to mám na niektorých miestach. Pri veľmi studenom ma bolia zuby. S teplým, sladkým až tak problém nemám.
ucinne je dat si na kefku trosku kypriceho prasku do peciva a tym vycistit. hned vidno ucinok ale je to velmi velmi zle pre sklovinu, preto sa to odporuca robit velmi zriedka, resp. skoro vobec
no, velku rolu tu zohrava genetika...niekto si zuby proaidne neumyva a ma ich uplne biele, iny śi ich myje casto a bez vysledku...ale, to ze sa o nich staras je len dobre, aspon sa ti neskazia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
inak toto sú ozaj bieliace zubné pasty, no sú trošku drahšie
potom ešte je jedná vecička, volá sa to Biela perla, dáva sa normálne do násadky a necháva sa pôsobiť 30-60 minút... ale čítala som recenzie a dosť veľa ľudom praskla sklovina :/
Tak oné.. sa nesmej, ak sa hanbíš na verejnosti .
A čo s tým teraz robíš ?
@nationalgeographic Aha, dobre .