Keby ste si museli vybrať,či budete veľmi zlý človek alebo veľmi hlúpy človek, čo by ste si vybrali a prečo ?ak ste zlý,zámerne ubližujete ľuďom,nenávidia vás.Ak ste hlúpy-predpokladajme,že naozaj veľmi veľmi hlúpy -ste ostatným na posmech.Čo by ste si t
Mozno je tu urcity vztah medzi hlupostou a zlom cloveka. Kto je hlupy moze konat zlo a ani o tom nevie a kto je zly ani o tom nevie, ze je zly lebo je hlupy.
nikto "zámerne neubližuje ľuďom", teda aspoň nie tak ako to myslíš ty. neexistuje "zlý" človek ktorý zámerne koná zlo, všetci robia to o čom veria že je správne a ubližujú tým o ktorých veria že sú "zlí" alebo že sa mýlia, ako prostriedok na obranu alebo dosiahnutie toho o čom veria že je správne.
čiže radšej by som bol "zlý", lebo pre niekoho aj tak určite aj teraz som, a o svoje myslenie by som prísť nechcel
@midnight to hovoríš mne,alebo sa snažíš sám seba ospravedniť zato,že si si takto vybral ?hehe. Viem,že niečo na tom pravdy je,ale ver aj ty,že existujú aj zlí ľudia,ktorí si dobre uvedomujú,čo spôsobujú,vedia,že to nie je správne,a myslia len na uspokojenie seba.Napríklad len tak zo závisti.Ale ja by som si tiež vybrala radšej byť zlá ako hlúpa-lebo tiež nechcem prísť o svoje myslenie a taktiež verím,že všetci zlí sa môžu raz polepšiť.
@nymphe byt zly alebo hlupy? clovek bol vzdy je a aj bude zly, sam pre seba mozno nie ale pre inych bude vzdy, vzdy apson pre jedneho. nech sa clovek ako kolvek snazi aj ked je hlupakom, pre inych bude vzdy zlym clovekom, clovek je vzdy zly, nie vsak vzdy hlupy, zvlastne natom je ze vo svojom vnutri chcem vyzerat dobre, no konam zle a citim sa hlupo.
vybral by som si nakoniec byt zlym clovekom, pretoze nemam rad hlupost, ale neda sa rozdelit tak jednoducho na zlo a dobro, je to o mnoho komplikovanejsie ako sa zda, ale urcite by som volil zlo keby som si musel nutene vybrat z tych dvoch
hlupa-lebo si myslim ze by mi nedochadzalo ze som taka blba a tym padom by som nepolemizovala preco sa mi ludia smeju a preco som nedostala vacsi mozog
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
mňau
síce to nie je bezpečné pre život, ale bola by som šťastná
nedokázal by som žiť s úmyslom ubližovať...
radšej by som bol vymletý
nikto "zámerne neubližuje ľuďom", teda aspoň nie tak ako to myslíš ty. neexistuje "zlý" človek ktorý zámerne koná zlo, všetci robia to o čom veria že je správne a ubližujú tým o ktorých veria že sú "zlí" alebo že sa mýlia, ako prostriedok na obranu alebo dosiahnutie toho o čom veria že je správne.
čiže radšej by som bol "zlý", lebo pre niekoho aj tak určite aj teraz som, a o svoje myslenie by som prísť nechcel
vybral by som si nakoniec byt zlym clovekom, pretoze nemam rad hlupost, ale neda sa rozdelit tak jednoducho na zlo a dobro, je to o mnoho komplikovanejsie ako sa zda, ale urcite by som volil zlo keby som si musel nutene vybrat z tych dvoch