Az takto nie, ale poznam ludi, ktorych bolia kosti, ked ma prsat.
Na sebe pozorujem akurat to, ze ked sa prechadza zo zimy na jar, vzdy ma chyti angina alebo bolest hrdla..obcas sa to stane aj pri prechode z leta na zimu.
hm no ked ma prsat..alebo ked prsi... tak ma bolia dost kolena..a to vazne idem idem a zrazu ..nejdem ...teda kracat mozem ale proste trosku vyzeram ako kripel ..ale inak nic..
hej, obcas pred vacsou zmenou ma pobolievaju nohy, nieco ako reuma ci co, az si obcas musim dat tabletku proti bolesti, ale inokedy len trosku alebo vobec.
ja som meteosenzitívna, čiže to cítim... no a ako... kedysi som mávala migrény, ale tie nemám odkedy fajčím... teraz už pociťujem len závrate a takú slabosť organizmu, pokiaľ je počasie také že sa zmení aj trikrát za deň mám problém vyliezť z postele, len by som spala... no a občas to cítim aj v palci, lebo som ho mala vykĺbený pred tromi rokmi... ale to len občas... ale tak ja si to už ani tak neberiem, lebo mňa stále niečo bolí... srdce, močový mechúr, slepé črevo, kĺby, svaly, zuby, žalúdok, pečeň... vždy sa niečo nájde...
Sem-tam začne tak nechutne hnusne bolieť hlava, pri náhlom prechode zo slnečného počasia do dažďa.
Ale spolužiačka je meteosenzitívna, ona keď je nejaký veľký takýto skok počasia, má príšerné migrény. A keď myslím príšerné, tak myslím skutočne príšerné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Na sebe pozorujem akurat to, ze ked sa prechadza zo zimy na jar, vzdy ma chyti angina alebo bolest hrdla..obcas sa to stane aj pri prechode z leta na zimu.
V lete (ale to asi ako každý) mi stačí menej spánku a som plná energie a zimou sa mi začína lenivé obdobie,kedy najradšej som doma a nič sa mi nechce.
Ale spolužiačka je meteosenzitívna, ona keď je nejaký veľký takýto skok počasia, má príšerné migrény. A keď myslím príšerné, tak myslím skutočne príšerné.