Som prvý rok na bilingválnom gympli a chcem sa len spýtať takú vec .. Keby od budúceho septembra chcem prestúpiť na normálny gympeľ, ako by sa to riešilo ? Musela by som ísť od prvého ročníka, alebo by som mohla pokračovať v druhom ? Predsa len tento rok
Nemôžem prestúpiť teraz, pretože na bilingválny som išla z ôsmej triedy a to už nemôžem prestúpiť na normálny, lebo tam berú len deviatakov A aj tak chcem dať tejto škole aspoň ten rok šancu aby som si povedala, že som vyskúšala a nešlo to a chcem sa hlavne naučiť dobre anglicky, teraz máme 14 hodín angličtiny ( ak rátam konverzácie apod. ) do týždňa a v angličtine sa zlešujem a po roku na bilingválnom sú vraj všetci na úrovni maturantov v angličtine, pýtala som sa len teoreticky, teraz ešte prestúpiť nechcem, možno od septembra
Prestupovať na inú strednú je úplne zbytočné, totálne jedno na akú strednú chodíš všetko to sú pomocné školy pre retardov... a tak či tak ti žiadna stredná nepomôže na výšku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
to sa nedá ešte prestúpiť aj teraz?