Nájsť zmysel svojho života je v súčastnosti pomerne zložitý proces (ovšem záleží od každého z nás). Dôvodom je to, že v dnešnom svete existuje príliš veľa hlušiteľov, či nesprávnych predstáv, ktoré zatláčajú naš vnútorný hlas, ktorý náš zmysel života a tiež životný cieľ dokonale pozná a túži naplniť.
Myslím si, že zmyslom života každého by malo byť nájdenie a napĺňanie životného cieľa, ktorý nám robí úsmev na tvári, ktorý ide sám a ľahko. Niečo, čo ti na túto otázku, ktorú si položila neodpovie ďalších XY ľudí rovnako. Len sa treba prekopať cez tú horu bahna, nadýchnuť sa a spoznať sám seba.
A môj zmysel života? Tiež som ho ešte úplne nenašla, ale mám pocit, že je to tanec, možno učenie detí v škole a... hľadám ďalej niečo vnimočné, v čom som dobrá.
pre mňa je to poznanie, už od narodenia poznávame, zisťujeme, učíme sa ... tak preto poznanie a zmysel mi dáva fakt, že všetko okolo nás, čo sme nevytvorili je nepredstaviteľne zložité, neprekonateľne krásne, vzbudzujúce úžas a rešpekt. Je to moja inšpirácia, niečo čo ma učí, čo nám dodáva energiu. Už len samotný človek je bytosť prekvapujúco zložitá. Nehovoriac o tom, že dokáže premýšľať napríklad aj o takýchto veciach ako momentálne ty - o zmysle života- alebo ma dokáže zaujať krásny obraz, socha či hudba. Dokážem cítiť smútok, radosť, hnev, lásku. Sú to veci ktoré nepotrebujem nevyhnutne k životu ale má ich. Čím viac toho viem tým viac mi život pripadá ako obrovský zázrak a to viem len tak strašne málo. Keby život nemal zmysel, o čom by to bolo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Myslím si, že zmyslom života každého by malo byť nájdenie a napĺňanie životného cieľa, ktorý nám robí úsmev na tvári, ktorý ide sám a ľahko. Niečo, čo ti na túto otázku, ktorú si položila neodpovie ďalších XY ľudí rovnako. Len sa treba prekopať cez tú horu bahna, nadýchnuť sa a spoznať sám seba.
A môj zmysel života? Tiež som ho ešte úplne nenašla, ale mám pocit, že je to tanec, možno učenie detí v škole a... hľadám ďalej niečo vnimočné, v čom som dobrá.
Ale úspech a šťastie hlavne.