Znamená to naozaj niečo, keď sa pozriem na hodiny v mobile a je tam napr. 22:22 ?
Keď to tu už náhodou bolo, tak sa ospravedlňujem.
Za posledné dva mesiace sa mi každý deň stáva, že pozriem na mobil a je tam rovnaké dvojčíslie. Väčšinou to je 22:22, ale raz sa mi stalo, že behom jedného dňa som sa takto pozrela na mobil ka
Mne sa to nestalo ale kamarátka vždy kedď vidí na hodinách 22:22 si niečo praje a tak som raz kukla a že ešte je ja neviem 22:20 a úpotom som kukla a bolo 22:23 nikdy nie 22:22 takže kašlem na to cs ma hodiny nemaju radi ale to len tak z hluze bolo
Ano znamena to ze prave o takom case stretnes svoju zivotnu lasku a budete zit v peknom domceku stastne az kym nepomrete ale skor ze zachvilu bude uz pol jedenastej
To je náhoda. Tebe sa zdá že sa pozrieš na hodinky vždy len keď je 22:22 a podobné. No to nieje pravda, pretože to sa ti stane 1 krát z 30, len ty si neuvedomuješ tých 29 obyčajných časov. Takže keď sa pozrieš na hodinky a je 12:48 tak sa ti to nejako nezapíše do pamäte. Uvedomuješ si len keď vidíš ten čas 22:22, 11:11 atď...
myslis ze keby na tom nic nebolo tak by o tom pisalo tolko ludi len pre srandu kralikov? stavalo sa mi to casto a nebolo to urcite len kvoli tomu ze je to napadne stvorcislie. obcas som sa cele dni nepozeral na hodinky a vsimol si ich len v tomto case
takmer každý deň vidím jeden z týchto časov 12:12, 13:12, 17:17, 17:34. Niekedy aj viacero z nich. Podľa mňa to znamená, že mám zautomatizované pozerať sa v tej dobe na hodinky
neviem co to je ale viem, ze mam furt dobry pocit, ked sa to stane
a neviem ci to ma nieco spolocne, ale zacalo sa mi to stavat, ked som mala dost nahovno zivotne obdobie a ked sa zlepsilo, tak sa mi to uz tak casto nestavalo
mne sa to stava velmi casto a hlavne 11:11 alebo 15:15 ale uplne si pamatam ako som bola po silvestri (1.1) tento rok u kamosky a zakazdym, ked som sa pozrela na hodinky bolo 15:15, 16:16 atd. az do 22:22 v iny cas pocas tej hodiny som na hodinky nepozrela tak som sa na tom uz celkom dobre bavila ale tiez poznam vysvetlenie, ze clovek na to pismeno v abecede na teba mysli
ja sa tiež hrám že na mňa niekto myslí....ale niekto, koho meno sa začína písmeno, ktoré je v abecede napr. 22....ak je na hodinách 22:22 ....ak je 15:15 tak je to niekto s menom na O
..no mne sa to stava velmi casto... a terza som si uvedomila ze sa mi to stavalo aj pred tym-ked som boal zalubena.... asi rok nonstop...ale to bolo v tej dobe hrozne to bolo tkae,ze nie ze osmc akala ze budem mat 08.08 ale ja som sa o tkaom case budila, alebo o takom case som si spomenula e kolko e hodin...a inac som sa nekukala na hodinky a teraz...to uz trosku preslo a teraz sa mi to zase zacina stavat..ale niekedy to uz je chore spoluziacky s auz iba smeju ale niekedy to uz ani vtipne nie je...ja to zaujimave...a tiez enviem co si mam o tom mysliet...ale niekedy to uz je brutal..
to nič neznamená,ale keď sa zakaždým pozriete na hodiny a je tam vždy 42 minút, tak to už niečo zanmená,proste vždy je to tam ,vždy toto jedno isté číslo a nie len tam ,ale všade kam sa pozrete kde sú čísla ak tam kde nie sú ,prekliate číslo
ja len ked vidim 11:11 na mobile tak si nieco zelam jasneze sa to nikdy nevyplni ale mam taky dobry pocit a nadej ze sa to stane ked si to zelam za takeho magickeho casu xDDD
mne sa to tiez stavalo..a pocula som ze niekto na teba mysli...lenze stavalo sa to aj ockovi a kto by uz na neho myslel ...tak som to pustila z hlavy a myslim si ze je to len nahoda
mne sa asi pol roka stavalo ze som sa pozrela na mobil stale o 16:40.. skoro kazdy den.. uz to fakt bolo strasidelne trochu potom som si nastavila na kazdy den budik na 16:40, mala som to tam asi tyzden a potom sa mi to uz nestavalo ... ale ak sa nahodou teraz pozriem na hodiny a vidim tam 16:40 alebo 6:40 a tak podobne tak ma to vzdy napadne .. inak to ked je napr ze 15:15 , 20:20, atd. tak to sa zvikne hovorit ze niekto na teba mysli. napriklad ked sme vonku a spytam sa kamosky ze kolko je hodin? ona 18:18, niekto na teba mysli a tak ale to len z haluze..
mna cislo 22 sprevadza uz cely zivot. Narodeny som bol 22 den v mesiaci. Tak intenzivnejsie sa mi to zacalo stavat po smrti mojho otca, ktory tiez zomrel 22 den v mesiaci. Teraz tu 22 vidim fakt stale. Nemate kontakt na nejakeho dobreho psychiatra?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A v poslednej dobe aj ja stale vidím 22:22
A v jeden deň som sa šesť hodín za sebou pozrela na hodiny, v autobuse, doma, na mobile, na radnici (!!) vždy, keď bolo 38 minút.
a neviem ci to ma nieco spolocne, ale zacalo sa mi to stavat, ked som mala dost nahovno zivotne obdobie a ked sa zlepsilo, tak sa mi to uz tak casto nestavalo
neviem či to je niečo zlé alebo dobré, ale je to minimálne ozaj dosť divné
inu teoriu o tom ma Doreen Virtue, ma dokonca vypisane co ktore cislo znamena, a tvrdi ze su to odkazy pre tvoju dusu