Cawte... tak neviem ci tu uz bola tato tema ale mna to zaujima... ake ste znamenie??? ako sa vam paci vase znamenie a tak.. ci sa vam dari a ci verite v nieco ine ako v boha..... a ktore znamenie je podla vas najlepsie a najsilnejsie.... mimochodom ja som
panna -ale vobec nie so taka malo ukecana,poriadku milovna a utiahnuta ako su panny ja milujem zivot a najme nocny asi som mala byt lev ale rodicia to nejako SEKLI
ja som Býk...v mladšom veku som sa s tymto znamenim velmi nestotožnoval ale teraz si uz plne uvedomujem že som príkladový Býk a niektore vlastnosti mi vadia, vsak sa to da zmenit len ta praca na sebe chyba zatial!
ja som tiez byk a charasteritika tchto znamenia mi tiez dokonale sadne ale osobne si nemyslim ze by to urcovalo nieco co je vo hviezdach podla mna ide skor o take zimne,letne typy samozrejme len lightcky a obrazne povedane
spokojny so znamenim byk? noo ale ta lenivost a premahanie sa k veciam ktore by si ani robit nemusel to je taka troska nevyhoda ale pokial ide o peniaze,financne majetkove zabespecenie a dosiahnutie zivotneho cielu tam uz ide pohodlie stranou
...strasne sa mi paci veta:"take male pokojne tornado"...ja nic proti znameniam vseobecne, ale ja ich nemusim...kazdy je taky aky moze byt v ramci svojich moznosti...a keby nas malo ovplyvnovat vsetko ostatne (znamenia a vraj osud a take veci) tak potom sa na to cele mozme vybodnut...
vodnar a sedi to na mna celkom dost. Myslim, ze horoskopy aj ked nejakemu cloveku pripisu iste dominantne vlastnosti, sklony a teendencie akym smerom sa jeho zivot bude uberat, tak niesu navzajom rozdelene rovnym dielom. Clovek nieje clovekom hned ako sa narodi. Clovek sa rodi s velkou perspektivou stat sa clovekom a tak aj ked sa niekto narodi s nejakymi genmi a povahovymi crtami, tak to ako sa tieto crty budu prejavovat sa formuje vsetkymi situaciami ktore prezije. Preto si myslim, ze dvaja ludia narodeni v ten isty den na tom istom mieste sa mozu zdat byt odlisni, no pohana ich to iste, len sa to na kazdom inak prejavuje. uf, ked ste pochopili, co som sa snazila vysvetlit, som dobra a Vy tiez!
ja byt RAK ...sedi to na mna total uplne..citliva, naladova ...ako pisala ta dievcina predo mnou o tomto znameni ..mne sa celkom paci, aj ked vzdy som chcela byt Skorpion ...a tak co uz ...heh,,sa mi najviaac lubia ludia co su skorpioni neviem cim to je ..a tak no zivot sa vlece ...nie, tak raci su najcitlivejsie znamenia zverokruhu, to je pravda, aspon u mna to plati, sa rozplacem pri hociakej pesnicke peknej pomalej a proste ked si na niekoho spomeniem pri nej ak sa mi to s niecim spaja ..co uz no treba s tym zit ..ved aj dnes som zasss plakala uz ..jooooj, pane zachran ma!!..a o tych bohoch nikto nic ???..som rozmyslala ze by som sa dala na budhizmus, ako tak o tom pocuvam, celkom zaujimave, ale tak ked uz som 17 rokov krestanka, nebudem tu uz robit dake zmeny aj ked niekedy bych zasla na daku fajnuuu meditaciu ..tot vse alooha
Ja som Wahy na toto moje znamenie som celkom hrda. A co moje wlastnosti? Celkom w pohode ale wraj newerna. Tak to na mna brutalne nesedi. Ale ta wahawost ... to som cela ja
ja som PANNA a niektore veci na mna fakt sedia ale....to ze milujem poriadok-totalny opak ja milujem moj neporiadok v ktorom sa dokonale vyznam a ze som ticha a utiahnuta-no tak o tom surovo pochybujem lebo ja mam rada zabavu a vsetky zurky na okoli...ale niektore veci an mna fakt sedia!!!a to s tym bohom...ja neviem ale uz 13 rokov chodim do kostola(ale to je tak ze ja vlasne musim)ale naozaj verim ze nieco naozaj muselo byt a este aj je medzi nebom a zemou ale neverim v to ze ked sa budem stale modlit a o nieco prosit ze sa mi to splni pretoze v tom pripade Boh na mna uplne kasle a nic mi zatial nesplnil nikdymi v nicom nepomohol...podla mna si clovek musi vsetko vydobit sam ale moze byt ze boh dava nejaku vnutornu silu a tak.....bud to dava boh alebo ide o to ako sa vyspime...hm...
Ja som ryba,ano,to najhorsie znamenie,ktore sa nachadza v horoskope.Ale to neoplyvnim.A pokial ide o boha,verim v reinkarnaciu,silu mysle,som tak trocha budhista,obdivujem toto nabozenstvo,ale v urciteho boha neverim.
a jaa som RAK- racica....aj ked takym hovadinam neverim fakt to mna sekne ze naladova a to teda poriadne!hjo.moja kamoska je vsak do znameni hotovy blaazon a vzdy mi vravi vopred s kym si budem rozumiet, ktory chalan mi sekne...je to haluz pocvat ale....ale.
ja som kozorozec a podla toho by som mala byt rozhodna,vazna a inteligentna bytost...no neviem,ta vaznost mi tam velmi neladi,ja som skor opak ,ale v dobrom samozrejme...
horoskopy moc necitam,lebo aj tak pisu vsade nieco ine a potom som ked je horoskop zly cely den nervozna tak to radsej nechavam na osud...
baran- niekedy to na mna sedi niekedy vodec nie. to podla nalady ci coho...-cize ma to nieco do seba ale asi nie az tak vela, lebo aj kazdy baran (clovek) je uplne iny... inak myslim ze je to silne znamenie, ked sme pritom, ale pravdu povediac je mi to jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
WWWxASTROMATxCZ (x- bodky) vam vypocita perfektny horoskop doporucujem
na mna však platia iba tie posledné dve
asi tak
jo
horoskopy moc necitam,lebo aj tak pisu vsade nieco ine a potom som ked je horoskop zly cely den nervozna tak to radsej nechavam na osud...