ak sa niekto o takéto veci viac zaujíma, resp. chcel by sa, skvelá stránka je www.najdise.cz .. poslednú dobu tam trávim dosť času a nestačím sa čudovať
ale ved to nema ziadny vedecky zaklad, slnko sa nachádza počas tých dátumovuplne inde, zvieratnikovych suhvzdi je 13 (plus hadonos, ale 13 je zle číslo..aspon v stredoveku bolo povazovane za zle...)..a proste.....tie horoskopy su robene tak aby to sedelo na kazdeho...prost.e.tazko sa tomu veri ked to ma nulový vedecky zaklad...
@romanzkrajinyx sedí mi to tak z 90%.. a napr. partnerský horoskop, čo som pozerala úplne presný proste aj s časmi narodenia.. nenormálne sedí, to proste nemôže byť náhoda. niečo na tom musí byť..
ja som také veci nikdy neriešila, robila som si z toho srandu, ale práve keď som sa spoznala s jedným chalanom, ktorý má kamarátov čo sú do tohoto dosť fanatici, nechceli vidieť moju fotku, ale môj dátum narodenia.. a povedali mu o mne také veci, ktoré mega sedeli, že som fakt nechápala.. tak som sa začala na to tiež trocha pozerať a je to fakt dobrá vec, samozrejme pre zaujímavosť, nie riadiť si tým život..
@h8u nuž áno..neriadit si tým život je doležité a nepodlahnut tomu...ale napr.ja sa dost zaujimam o astronomiu..a ako kvázi "astronóm" nemožem tomu verit...ja som vodnar...precital som si o vodnarovi..no..sice skoro vsetko sedí..ale..proste..chapes no...vedecky je to inak ..
som blíženec, ale nie som komunikatívna ani vtipná, nervózna a trochu prelietavá aj hej a keďže som narodená dosť tesne pred rakom, som aj často skľúčená a hlavne pasivistka ale starostlivá a citlivá neviem...
Lev - ctižiadostivý a ambiciózny, ale často namyslený a egoistický ...to prvé aj celkom sedí, nejak namyslená si neprídem aj keď mi vela ludí povdalo že prvým dojmom pôsobím tak namyslene a nasrato a egoistická tiež niesom..
podla mna je to cisto na baze placebo efektu a dobre zvolenych slov, kebyze niekomu poviem ze je casto neopatrny, alebo tvrdohlavy( kolko mladych je) alebo ze mozno pridu tazsie dni, ale nebojte sa, bude lepsie...vzdy sa najde niekto na koho to sedi, a niekto na koho nie, to iste aj horoskopy, nahodne tam davaju veci co sa bezne stavaju v zivote, clovek si to precita, pritrafi sa mu to a hned to zacne pripisovat niecomu vyssiemu, mna to teda nebere,
ako môže to byť ... súhlasím... ale musíš brať na vedomie ešte aj ostatné vonkajšie vplyvy ktoré na vývoj povahy pôsobia + aj to zdedené....
húževnatá a ambiciózna som (a myslím si že by som bola aj keby škorpion nie som ) pomstychtivá možno v detstve a nekompromisná? podla toho v čom skôr by som povedala že keď som presvedčená o svojej pravde tak ju nikto a nič nezmení... ale nepotrebujem ju vnucovať ostatným...a navyše keby nerobím hlavne ja kompromisy tak by bývať v tejto domácnosti moc lahoda nebola
takže takýmito onými sa riadiť len jemne orientačne
vela toho spravi za vas aj podvedomie a potom si myslite ze ako to "vychadza" a "sedi" ... ten kto toto tvori, vie pracovat s textom, vie ako to napisat ... ved sa tym nakoniec aj zivi.
Ryby - citlivý a obetavý, ale často sníva, mimo reality
Einstein: Fantázia je dôležitejšia ako vedomosti.
Pastorek: Človek bez snov je veľmi ochudobnený a vedec, ten nesmie nikdy prestať snívať.
Nie, to snivanie rozhodne nie je mimo, posuva ma to o hodny kus vpred. A inak na mna moj horoskop vobec nesedi, ja som sa mala narodit o mesiac neskor, a teda mam aj povahu skor barana, ale ako som si citala charakteristiky znameni, tak z kazdeho na mna sedi nieco...
napr. ja som skorpion a minule som citala tiez taketo charakteristiky, niektore veci na mna sedeli, ale zase moj datum narodenia je blizsie k strelcovi a z toho znamenia na mna sedi este viac
Cela astrologia je spravena tak, ze keby si si zobral hocijake znemenie tak by si sa v nom nasiel. Vlastnosti jednotlivych znameni su v nej popisane velmi obsirne. Castokrat sa v nej na zaciatku vyzdvihuju najskor kladne vlastnosti a potom nasleduju negativne. Je to tak trochu aj psychologii, ked si napriklad precitas svoje znemanie a najdes v nom kopu pozitivnych vlastnosti ako napriklad, ze si cestny, ambiciozny, inteligentny, priatelsky atd. tak sa s tymito vlastnostami automaticky stotoznujes, nik kto si toto o sebe precita predsa neprizna, ze je lenivy, nepriatelsky hlupak No a ked po tychto vlastnostiach nasleduju dake negativa ako napriklad, ze si tvrdohlavy, nerozhodny, neopatrny a pod. tak to su uz len vlastnosti s ktorymi sa bud zmieris, pretoze chces, aby na teba sedela ta prva polka, alebo povies, ze to znamenie na teba sedi takmer presne, ale v niektorych veciach (v duchu mas na mysli väcsinou prave tie negativa) sa trochu sekli ale inak je to presne
Takze napriklad ak si vodnar a ukazal by som ti popis znamenia vahy, ale nebolo by tam napisane, ze sa jedna o vahy ale o vodnara a ty by si bol presvedceny ze citas svoje znamenie, nasiel by si sa tam rovnako akoby si sa nasiel v znameni skutocneho vodnara. Nie na 100%, ale na 100% sa nenajdes v ziadnom.
jj, na mňa váha sedí na 95%. aj napriek tomu, že som blízko škorpióna.
a neviem, ja si teda blízkych nevyberám podľa astrológie, ale nejako to proste vždy tak vyjde, že si podvedome vyberiem takých, ktorí sa ku mne podľa znamenia (vraj) hodia. a že dvaja ľudia, ktorí ma v živote najviac sklamali, boli sprostá ryba, čo je v kombinácii s váhou úplná katastrofa.
Tie negatívne vlasnosti berte s rezervou, je ich väčšnou veľa a napísal som tam tie, ktoré mne osobne najviac vadia. Možno sa nájdete v nijakej inej Som tiež do toho trošku fanatik. Využívam to aj v praktickom živote, nerobím si predsudky ale skôr viem čo mám očakávať. Momentálne mám partnerku Býka (moja prvá) a podľa partnerského horoskopu máme najlepšiu spoločnú zhodu (90%) . A úplne súhlasím. Na môj vek sme spolu pomerne dlho a ešte aj dlho budeme. Menovite, aby som to aj niečim podložil, v horoskope sa píše, že Býk je verný človek a zároveň ako konzervatívny je u neho typická "sila zvyku" , čiže vďaka tomuto jej svojim spôsobom môžem lepšie veriť a mám lepšiu istotu, že má nezradí (takmer 100%) . Samozrejme, je to možno trochu pritahnuté za vlasy, dôvera sa nemôže zakladať na báze znamenia, cítim to aj v reále Navyše vo vzťahu prevláda ešte inteligencia a relistický (u mňa často pesimistický ) pohľad na svet.
Samozrejme, berte to s rezervou, ako každú takúto nevedecký podloženú vec. Je dobré to vedieť, ja som si aj vďaka tomu začal viac všímať ľudí, občas, hlavne pri ohnivých znameniach, občas stačí 10 sekúnd a vieš kto je kto Dám vám nijake typy do praktického života.
Panna a Kozorožec neznášajú meškanie na schôdzky. (ale sú to melancholici, nepovedia vám to )
Lev a Baran sú najkonfliktnejšie znamenia, moc sa s nimi nehádajte
Keď vidíte paní v obchode, čo sa rozhoduje medzi orieškami za 0,75 centov a z orieškami za 0,85 a bere do úvahy konzistenciu, výrobcu, prvý dojem, či je to v akcí a pod, tak je to pravdepodobne človek v znamení Váhy.
Vodnár a Strelec sú najživšie a najspontánejšie znamenia, keď poznáte niekoho, kto sa často celý deň smeje na bežných veciach tak to sú často oni
Je to vlastná tvorba, a nezakladá sa to na vedeckých poznatkoch, takže to všetko berte s rezervou.
@cannabiss ..vidím, že aj ty máš záľubu v pozorovaní ľudí.. Ja som ako o sebe hovorím, taký klasický voľnomyšlienkársky vodnár..ale to je na dlho
Rada pozorujem ľudí. Ako sa správajú jeden k druhému, ako hľadia na svet, a čo sa asi skrýva v ich očiach. A znamenia..áno využívam ich v praktickom živote..ale nie horoskopy typu "zajtra na vás niečo spadne" A podobne ako ty aj ja som si už vytvorila základnú charakteristiku ku každému znameniu..aj keď som veľmi proti škatuľkovaniu ľudí do skupín. musela som sa proste vyjadriť k tejto diskusii, lebo si mi pripomenul mňa.
@felia Hej, a často sa vyžívam v tom, keď sa mi to osvedčí v konkrétnej situáci Mám na to taký istý názor, rád ich pozorujem, ale snažím sa neškatuľkovať, skôr viem čo od tej osoby mám očakávať
ha sedí jak riť na šerbel ale neverím na také sprostosti... občas to sadne, občas nie... ako sa komu podarí, pretože tieto haluzoviny sú písané strašne objektívne (tento sa mimoriadne vydaril )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ak sa niekto o takéto veci viac zaujíma, resp. chcel by sa, skvelá stránka je www.najdise.cz .. poslednú dobu tam trávim dosť času a nestačím sa čudovať
ja som také veci nikdy neriešila, robila som si z toho srandu, ale práve keď som sa spoznala s jedným chalanom, ktorý má kamarátov čo sú do tohoto dosť fanatici, nechceli vidieť moju fotku, ale môj dátum narodenia.. a povedali mu o mne také veci, ktoré mega sedeli, že som fakt nechápala.. tak som sa začala na to tiež trocha pozerať a je to fakt dobrá vec, samozrejme pre zaujímavosť, nie riadiť si tým život..
napr. » sk.wikipedia.org/wiki/Zvieratn%C... ...niekedy o inej hodiny si to pozri..tie dátumy su uplne inak v reale..
viem ze cely zverokruh nema ziaden vedecky zaklad a nie na vsetkych to sedi ale na vacsinu hej..
húževnatá a ambiciózna som (a myslím si že by som bola aj keby škorpion nie som ) pomstychtivá možno v detstve a nekompromisná? podla toho v čom skôr by som povedala že keď som presvedčená o svojej pravde tak ju nikto a nič nezmení... ale nepotrebujem ju vnucovať ostatným...a navyše keby nerobím hlavne ja kompromisy tak by bývať v tejto domácnosti moc lahoda nebola
takže takýmito onými sa riadiť len jemne orientačne
a inak @16
Einstein: Fantázia je dôležitejšia ako vedomosti.
Pastorek: Človek bez snov je veľmi ochudobnený a vedec, ten nesmie nikdy prestať snívať.
Nie, to snivanie rozhodne nie je mimo, posuva ma to o hodny kus vpred. A inak na mna moj horoskop vobec nesedi, ja som sa mala narodit o mesiac neskor, a teda mam aj povahu skor barana, ale ako som si citala charakteristiky znameni, tak z kazdeho na mna sedi nieco...
..tie negativne nesedia..som rozhodny a vobec nie som ovplyvnitelny
ale nechcem aby sedelo
neviem, je to take zvlastne cele
Ale o blizencoch by som hento nikdy nepovedala.. a to ich poznam neurekom
Takze napriklad ak si vodnar a ukazal by som ti popis znamenia vahy, ale nebolo by tam napisane, ze sa jedna o vahy ale o vodnara a ty by si bol presvedceny ze citas svoje znamenie, nasiel by si sa tam rovnako akoby si sa nasiel v znameni skutocneho vodnara. Nie na 100%, ale na 100% sa nenajdes v ziadnom.
hm. som nesebavedomá. tvrdohlavá som. trpezlivá som, ak treba. iniciatívna bývam málokedy.
asik nie som baran
a neviem, ja si teda blízkych nevyberám podľa astrológie, ale nejako to proste vždy tak vyjde, že si podvedome vyberiem takých, ktorí sa ku mne podľa znamenia (vraj) hodia. a že dvaja ľudia, ktorí ma v živote najviac sklamali, boli sprostá ryba, čo je v kombinácii s váhou úplná katastrofa.
Samozrejme, berte to s rezervou, ako každú takúto nevedecký podloženú vec. Je dobré to vedieť, ja som si aj vďaka tomu začal viac všímať ľudí, občas, hlavne pri ohnivých znameniach, občas stačí 10 sekúnd a vieš kto je kto Dám vám nijake typy do praktického života.
Panna a Kozorožec neznášajú meškanie na schôdzky. (ale sú to melancholici, nepovedia vám to )
Lev a Baran sú najkonfliktnejšie znamenia, moc sa s nimi nehádajte
Keď vidíte paní v obchode, čo sa rozhoduje medzi orieškami za 0,75 centov a z orieškami za 0,85 a bere do úvahy konzistenciu, výrobcu, prvý dojem, či je to v akcí a pod, tak je to pravdepodobne človek v znamení Váhy.
Vodnár a Strelec sú najživšie a najspontánejšie znamenia, keď poznáte niekoho, kto sa často celý deň smeje na bežných veciach tak to sú často oni
Je to vlastná tvorba, a nezakladá sa to na vedeckých poznatkoch, takže to všetko berte s rezervou.
Rada pozorujem ľudí. Ako sa správajú jeden k druhému, ako hľadia na svet, a čo sa asi skrýva v ich očiach. A znamenia..áno využívam ich v praktickom živote..ale nie horoskopy typu "zajtra na vás niečo spadne" A podobne ako ty aj ja som si už vytvorila základnú charakteristiku ku každému znameniu..aj keď som veľmi proti škatuľkovaniu ľudí do skupín. musela som sa proste vyjadriť k tejto diskusii, lebo si mi pripomenul mňa.