Nie.Znamky su totalne neobjektivne a nic o tvojej inteligencii nehovoria....Vacsinou len hovoria o tom,ci mas schopnost(alebo volu) sa nabiflit polku knihy...
Pre mna nie si vobec dolezite, kazdy ucitel hodnoti inac, takze sa to neda porovnavat Aj ten co ma velmi dobre znamky, moze byt magor, na znamkach nezalezi
Známky sú dôležité len pre rodičov. Najdôležitejšie je podľa mňa mať toho najviac v hlave. Veď keď budeš v musieť v budúcnosti vyriešiť nejaký problém v práci tak sa ťa nikto nebude pýtať či si mala s toho alebo s toho jednotky - jednoducho to budeš musieť vedieť.
Moje znamky vypovedaju asi akurat tak o mojej lenivosti otvoriť knihu... (nie že by som mala katastrofalne znamky) Ale je na každom človeku či ma zaujem o preštudovaní si všeobecneho prehladu,alebo nie... A znamky určite nie su vypovedou o inteligencii
Známky sú potrebné na vysvečko, to je potrebné na strednú, a stredná na vysokú a z toho vyplýva dobrá práca. Nikto sa ťa nebude pýtať na známky zo školy, keď budete nejaký pomocný murár, už bude vedieť že tie známky neboli veľmi dobré. Aj keď sú objektívne, určujú hodnotu vaších vedomostí.
Znamka je vlastne nieco ako odrzkadlovanie uspechov. Ale nie celkom. Lebo su oblubeny ziaci. a ti menej oblubeny. A dost vela profakov znamkuje aj podla spravania sa, podla toho ako je na ich hodinach student.
Podla mna su dolezite vedomosti a prakticke skusenosti. To ako vie dany clovek reagovat a tak dalej.
Ak by som povedal moj priklad ako ja dostavam znamky tak mozno polovica populacie by take znamky ani nedostala
Pre mna boli na strednej znamky strasne dolezite. Az moc som to brala vazne. Velmi som chcela mat na vysvedceni jednotky. A hlavne na koncorocnych vysvedceniach, kedze tie sa potom uvadzaju aj v prihlaskach. No ale teraz na vyske je mi to uz prakticky jedno. Najdolezitejsie je porobit skusky...
znamky su hovadina ktoru si daqdo vymyslel lebo nevedel jak ohodnotiti decka....dolezite su iba pre rodicou podla mna..akoze aj mne neni secko jedno ked dostanem 5 za hovadinu....ale neskacem preto z mosta...
Pre mna znamky neznamenaju vobec nic lebo niesu odrazom mojich vedomosti.Podla mna sa clovek co ma v horsie znamky sa uplatni lepsie ako ten kto ma same jednotky
Znamky su len odrazom toho, ci sa ti chce ucit alebo nie... kazdy jeden dospely v mojom zivote mi povedal, ze v zivote sa ho nikto nespytal na to ake mal maturitne vysvedcenie... stary dobry zdravy rozum
no my mame v triede takeho jdneho,co ma same jdnotky(bifla a pritom sa nevie vykoktat a je to total magor,kedze vyprava mimo alebo hodinu o tom istom,ked uz ostatny preberaju uplne inu temu ..
len sa vie za nejaky cas nabiflit urcitu latku ..ale kazdy si z neho chudaka robi srandu a kazdemu leze na nervy..
ak chceš isť na vyšku tak určite ale inak,si myslim že škola ti nič nedá..ked tak,tak sa snaž aspoň v tých predmetoch ktore ti idu a ostatne nehaj tak ehm..teda aspon ja to tak trochu robim ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
znamky su iba spôsob ako nas zdeprimovať
Podla mna su dolezite vedomosti a prakticke skusenosti. To ako vie dany clovek reagovat a tak dalej.
Ak by som povedal moj priklad ako ja dostavam znamky tak mozno polovica populacie by take znamky ani nedostala
len sa vie za nejaky cas nabiflit urcitu latku ..ale kazdy si z neho chudaka robi srandu a kazdemu leze na nervy..
takze znamky fakt neurcuju inteligenciu..
kedze sa vie nabiflit aj taky trtko..no..
VED VSETKO JE NA PICU A vsetko je na kokot