@horsiq otázka sa týkala žoldákov tak som povedala. neargumentujem proti tvojmu tvrdeniu, niečo na tom bude. a keby niektorá z tých figúrok bola proti tým vojenským amerikou zaplateným akciám, tak by podali demisiu, ale to by museli mať najprv city a hrdosť. čo im zrejme chýba
@sabnacke jaj ja som ani tak nereagoval na teba ako doplnil to svoje len mi to napadlo pri tvojom príspevku
hm s tou demisiou
vieš ono keď už sa robí taká špinavá tajná akcia tak je nebezpečné z nej len tak odísť možno to nie je ani o tých citoch a hrdosti ako o strachu o vlastný život a možno aj svoje rodiny
ale zober si to tak že vo väčšine štátov nie je vojenská služba povinná
čiže narukujú dobrovoľne a sú za to platení
čiže je to v podstate žoldnierstvo
druhý pohľad na vec je, že ak chceš niekde urobiť bordel a nechceš sa pod to podpísať, tak si na to niekoho najmeš a ešte ťa to môže vyjsť aj lacnejšie
@horsiq no áno, ale sú platení vlastným štátom, nie ? Neviem či NATO nejako na to prispieva, ale rátam s tým že nie, čiže majú armádu bez platenia čo sa mne ako žoldáctvo neráta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
akože už nebojujú pre česť či slobodu či niečo veľké ale proste pre seba a pre peniaze ?
prečo nie, s kľudom by som si nehal zaplatiť ťažké prachy za to že riskujem že mi niekde ustrelia čuráka
z historického hľadiska je mi to u riti, ale že aj dnes sú ľudia schopní byť pešiakom v NATO alebo v inej pochybnej organizácii, je viac než smutné.
hm s tou demisiou
vieš ono keď už sa robí taká špinavá tajná akcia tak je nebezpečné z nej len tak odísť možno to nie je ani o tých citoch a hrdosti ako o strachu o vlastný život a možno aj svoje rodiny
@sabnacke vojak ide tam kde ho poslu
no samozrejme
ona aj je
ale zober si to tak že vo väčšine štátov nie je vojenská služba povinná
čiže narukujú dobrovoľne a sú za to platení
čiže je to v podstate žoldnierstvo
druhý pohľad na vec je, že ak chceš niekde urobiť bordel a nechceš sa pod to podpísať, tak si na to niekoho najmeš a ešte ťa to môže vyjsť aj lacnejšie