nikon je podľa mňa rovnako dobrý ako canon..len canon je predraženejší :/ ... inak olympus sú dosť na nič to sa neoplatí kupovať. Pentax sú super tiež vraj
@hopelight skor naopak nie? Nikon ma drahsie objektivy.
A k teme, kto ma Nikon povie ze nikon je lepsi, kto ma canon zase povie na Canon. Pravda je ze to mas uplne jedno. Ked si kupis prvy Nikon tak podla mna ostanes pri tej znacke a naopak. Ja som mal tiez prvu zrkadlovku D3000 a teraz mam D90 ostal som pri Nikone a neplanujem to ani menit.
@tenario Mne sa skôr zdalo,že Canon je drahší no ... ono objektívy,keď nekupuješ priamo nikon alebo canon,ale povedzme sigma alebo tak tak je to jedno,lebo ten závit ti dajú na tú značku,ktorú chceš.
Ja mám Nikon D5000 a je to moja prvá zrkadlovka. Kamarátky majú tiež nejaké.. jedna má Olympus,ale ten by som teda nechcela s prepáčením ani zadarmo.
Určite Nikon a Canon.. Myslím, že obe sú rovnako dobré.
Niekto hovorí, že tá, ktorá ti lepšie sadne a v ktorej sa vyznáš viac. Ja som síce v ruke držala Nikon ako prvý, ale viac sa vyznám v Canone.. Je pre mňa jednoduchší x)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A k teme, kto ma Nikon povie ze nikon je lepsi, kto ma canon zase povie na Canon. Pravda je ze to mas uplne jedno. Ked si kupis prvy Nikon tak podla mna ostanes pri tej znacke a naopak. Ja som mal tiez prvu zrkadlovku D3000 a teraz mam D90 ostal som pri Nikone a neplanujem to ani menit.
Ja mám Nikon D5000 a je to moja prvá zrkadlovka. Kamarátky majú tiež nejaké.. jedna má Olympus,ale ten by som teda nechcela s prepáčením ani zadarmo.
Niekto hovorí, že tá, ktorá ti lepšie sadne a v ktorej sa vyznáš viac. Ja som síce v ruke držala Nikon ako prvý, ale viac sa vyznám v Canone.. Je pre mňa jednoduchší x)
Ja osobne mam Nikony a nemenila by som.
Medzi Canonom, Nikonom, Olympusom okrem ceny a podobne veľa rozdielov nevidím.
Vynikajúce výsledky spravíš so všetkými
Jedna z tychto je fajn