ráno a večer a strašne som si kedysi dávala záležať na zuboch a teraz proste to nejako upadá a nenávidím sa za to ale niekedy sa k tomu normálne neviem dokopať.
a používam kefku, vodu, pastu. pokiaľ náhodou nie sú všetky medzizubné kefky polámané tak aj tie lebo je to celkom potrebné myslím si, mám aj potom lepší pocit normálne
ráno (pred jedlom, niekedy po jedle ....nezáleží na tom pretože ja jem v podstate stále ) a večer tak dlho pokiaľ mám pocit že to stačí...nedržím sa žiadneho predpísaného času
tak ja si dost potrpim na zuby, lebo milujem biele a pekne zuby... umyvam si ich asi 2-3x denne ale vacsinou 2 len, pouzivam klasicku kefku, kefku zvlast na kazdy zub, medzizubnu kefku alebo medzizubnu nit niekedy aj aj, skrabku na jazyk a ustnu vodu a trva to dost dlho no... ale tak uberam si casto zo spanku kvoli tomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a používam kefku, vodu, pastu. pokiaľ náhodou nie sú všetky medzizubné kefky polámané tak aj tie lebo je to celkom potrebné myslím si, mám aj potom lepší pocit normálne
Pasta, kefka, voda......večer dentálna niť a ústna voda (nie však každý večer).
časovo neviem ako som na tom