Stalo sa vám niekedy, že za vami prišiel úplne cudzí človek čo ste ho nikdy nevideli a povie niečo ako: Ahoj, ja som XY a stretávam ťa v meste, teraz je to tretí krát čo som ťa stretol a preto by som ťa rád pozval na kávu Stalo sa vám t
@pumaamravec .. dneska suseda .. že .. my sme sa ani nezoznámili Ja som Jana .. (podanie ruky) a ja že .. tak ja som Majo .. a tak sa pekne usmiala a išla do výťahu .. a ja že .. ja idem len tuto na tretie tak idem pešo .. a ona že ok .. že uvidíme sa (dosť som nechápal že uvidíme sa)
Ano, a bolo to naozaj zvlastne, bola som vecer okolo deviatej ( bolo to v zime takze uz bola tma) v potravinach nedaleko od baraku kde byvam, nenamalovana a s vlasmi v cope( takze nechapem preco by ma vtedy niekto oslovoval). Oslovil ma asi 30 rocny muz ktoreho som v zivote nevidela, ze dobryyy ako sa mame? Ja nanho civim ze prosim? A on ze nie sme susedia ? A ja ze nie. No ale vylakala som sa vtedy..
Mne tak prišla správa na FB od človeka ktorého som nikdy nevidela, kamarátkin kamarát, on ma poznal z videnia, na stužkovej ma vraj videl (ja si ho nepamätám a tak, tiež ma odveci pozval na kávu.. tak som si s ním najprv trocha písala, kto vlastne je, a potom o pár dní som išla s ním, že kašlem na to, vyzeral b&ť fajn. A aj sme sa stretávali, 4-5 krát sme boli na "rande", len som potom cúvla, lebo.. neviem ani prečo A vyhýbam sa mu doteraz trocha, tak to je koniec mojho príbehu
nie, mne sa to nestalo a ani by sa mi nemohlo, ja som vrcholne nenápadná ale viem o niečom podobnom, len bez pozvania - jedna baba sa začala zdraviť s jedným chalanom, ktorého poznala zo školy a vedela, že aj on ju pozná, len sa nikdy nezoznámili a už jej bolo blbé vždy sa minúť a pozrieť na seba bez ničoho, tak ho jedného dňa proste pozdravila a odvtedy sa zdravili a druhá, to si nepamätám úplne presne, ale tuším sa začala zdraviť s niekým, s kým sa na sídlisku často videla v autobuse
No, ja som sa takto nejak zoznámila s jedným čo som ho stretávala pravdelne keď som šla do školy, nejak sme sa raz dali do reči a pár krát spolu boli vonku ale dopadlo to tak že namotával aj mňa aj kamošku s ktorou som ho neskoršie zoznámila a potom mí začal písať divné veci akože by rád ochutnal ludské telo a pod. O_o Je to chuj, no.
mne sa totiz toto stalo asi pred dvoma tyzdnami, a tak som mu povedala, že keď mal na mňa doteraz také štastie nech ma stretne ešte štvrý krát a potom možno pojdem s ním na tú kávu, no a jasné, že keď som vošla predvčerom do obchodu platil pri pokladni a vypýtal si odo mňa číslo, ale ja sa bola mimo, fakt som nečakala že ho ešte niekedy v živote stretnem a nie to ešte 2x v priebehu dvoch týždnov No a tak, keď ma stretne piaty krát, že s ním už fakt pojdem
@tikalok asi by som ti mala povedať, že viem o babe (jedna z tých spomínaných vyššie), ktorá ťa poznala z videnia a aj mi raz hovorila, že to je hrozné, že má niekedy v rýchlosti nutkanie ťa pozdraviť, potom si v poslednej sekunde uvedomí, že sa nepoznáte, tak len dúfa, že si nikdy nevšimneš, ako na teba pri tom civí aj keď ani tam nie je to pozvanie, ale čo nie je, môže byť!
Ja som v meste stretla jedného milionára ktorý ma oslovil nech mu poradím nejaké obchody a nakoniec sme skončili na večeri, potom na ďalšej a ďalšej a keď mi povedal že ostane kvôli mne v košiciach tak som ho poslala domov do LA, lebo som si myslela že môj vtedajší priateľ je jediný človek s ktorým by som sa mala prebíjať životom...
@pumaamravec ty si nieco teraz podobne zazila? ci preco sa pytas? mna osobne nikto nepozval ani som nepozvala ale stretavam par ludi obcas z videnia ale nie zas tak casto.
chodím prirýchlo na to, aby ma niekto zastavil a čato nevnímam okolie - kamoši si už zvykli, že ak chcú aby som ich registroval treba na mňa zavolať, prípadne po mne čosi hodiť
@anzu no to si mi asi ani nemala hovoriť, lebo teraz budem uvažovať, kto na mňa kedy pozeral a samozrejme si na nič nespomeniem! tak nech sa nabudúce pozdraví. alebo sa môže dotknúť ušného lalôčika (svojho)
@tikalok teraz býva v Poprade a študuje v Brne, takže k tomu už asi nedojde a to bolo niekedy pred rokom alebo aj viac, to by nezvládol ani človek bez tvojej nevšímavosti
@tikalok v podstate cezo mňa a birdz, lebo ona tu tiež je, len sem nechodí... tak som ju raz informovala o všetkých matfyzákoch z birdzu, o ktorých viem. a až teraz som si uvedomila, že som nepovedala, že to bola moja spolužiačka... takže v škole ťa videla.
nie, parkrat sa mi pozravili cudzi chlapci, a s niektorymi ludmi sa zdravim uz dlhsiu dobu aj ked sme sa nikdy nezoznamili, proste sme sa zacali zdravit
hmm neviem nespomínam skôr nie.. ale minule som bol "drzý" kráčam si kráčam, chytrom na stanicu, zabočím za roh a vidím holku, dlhé rovné vlasy komplet až po pás od údivu ma skoro posadilo na zem.. kráčal som ďalej, že ju dobehnem a ked soom tak mi nedalo jej povedať, že má pekné vlasy
@pumaamravec ano, mne sa nieco podobne stalo - a sla som Neviem, keby som bola na tvojom mieste a nezadana, asi by som sla, uz len zo zvedavosti a navyse sa rada stretavam s novymi ludmi, takze...
stalo sa mi parkrat, ze ma niekto cudzi pozval na kavu, ale nikdy som nesla. v tvojom pripade by som to mozno skusila, asi si ho naozaj zaujala a vsima si ta, ked povedal, ze ta stretava v meste. a ak je sympaticky, preco nie
Nikdy sa mi to nestalo, al ak si to mám predstaviť, asi by som prijala pozvanie iba v tom prípade, že ten XY je chalan z autobusu, čo ho vídam každý deň, ale bojím sa ho pozvať ja.
asi pred rokom som jeden čas stretávala pri bytovke chalana, s ktorým sme po sebe pokukovali.... začali sme si písať na vtedy slávnom "pokeci" ( aké vtipné, nebola som tam ani nepamätám ) a.... boli sme spolu 2 týždne (asi to nie je také ako tvoja situácia, čo?
stalo a bola som dosť ehm v rozpakoch a nikam som s nim neišla len som si s ním pokecala aj ked bol celkom fešný ale hambila som sa a teraz lutujem že som neišla.... čo už
@pumaamravec No predpokladám že máš z toho asi vlastnú skúsenosť ..A hej aj mne sa to už prihodilo že ma jedna holka oslovila ale ostali sme len kamaráti, nemal som problém začas s ňou kecať keď je milá tak nemám dôvod sa jej smiať za to, že ma oslovila.
@pumaamravec - nie, nestalo, ale stáva sa mi že som ten ktorý si všíma že niekoho neznámeho stretol/vidí v autobuse/na nejakom mieste už niekoľký krát. čiže ak by ku mne niekto takto prišiel, tak by som sa asi pozvať nechal, lebo poznám ten vzrastajúci pocit zvedavosti, hlavne keď ide o človeka ktorý vyzerá zaujímavo
kebyže nie som zadaná a ten chalan sa mi fakt páči, brala by som hneď
Ja som teraz s chalanom, ktorého som asi pred dvoma mesiacmi obsluhovala (čašníčka). V ten večer som šla ešte s koelgami, keď sme zavreli, do obľúbeného podniku na drink a tam som ho stretla znovu. Do tretice som ho stretla prednedávnom v novom podniku, kde som bola na skúšku a to už musel byť osud, do tretice Tak sme šli spolu von Takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
Čo tak proste ísť?
ale keby sa ma to spýtal dneska ten pekný chalan v mhd tak by som určite neodmietla
Obcas, ak mam prave naladu , zapozeram sa na nahodneho cloveka a tvarim sa, ze ho odniekial poznam. Par sa ich tak uz chytilo
inac,
--
Ja trikrat po sebe nestretnem nikoho, take stastie nemavam ... len ak by som chcel tak to tak na nahodu viem zahrat. Ale psst
Ja som teraz s chalanom, ktorého som asi pred dvoma mesiacmi obsluhovala (čašníčka). V ten večer som šla ešte s koelgami, keď sme zavreli, do obľúbeného podniku na drink a tam som ho stretla znovu. Do tretice som ho stretla prednedávnom v novom podniku, kde som bola na skúšku a to už musel byť osud, do tretice Tak sme šli spolu von Takže tak