Poznate niekoho alebo stretli ste sa z niekedy s clovekom pri ktorom ste vzdy mali silny pocit ze sa od niekal poznate? I ked nemusite byt ty najlepsi priatelia a ani sa nemusite poznat dlho stale mate pocit ze s nim mate vela spolocneho a stale a stale v
áno stalo sa mi to zatiaľ pri 3 ľuďoch z toho 2 kamošky, ktoré poznám asi 2 mesiace a 1 kamoš s ktorým sa poznám asi mesiac... mám úplne pocit, že sme v niektorých veciach totálne rovnakí a pri tom o nich neviem ešte skoro nič... je to normálne teda aspoň podľa mňa
áno, stalo sa mi to tak hrozne výrazne zatiaľ raz, už pri prvom pohľade na dotyčného, a najzaujímavejšie je že asi za hoďku som zistil že on má presne ten istý pocit už od prvého pohľadu na mňa
Aj mne sa to stalo raz... Bolo to presne na opačnom konci Slovenska, takže neviem odkiaľ som ju mohol poznať. Vŕtalo mi to hlavou celý deň a nakoniec som zistil, že ju poznám preto, lebo moderuje v TV poštu pre teba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale stava sa mi aj take, ze mam pocit ze toho cloveka odniekial poznam a aj ho naozaj odniekial poznam, ale neviem si spomenut odkial
ale ako prišlo, tak odišlo