možno som hlúpa ..ale fakt nevjem ako je možné ,že ked som ja v jednej (uzatvorenej)miestnosti, a druhá osoba ja v inej (vedlajsej,uzatvorenej) miestnosti a začne rozprávat tak ju nepocujem.. ale ak si ponorím hlavu dovody tak počujem dokonale každé
cim hustejsie prostredie, tym sa zvukove vlny siria lahsie. a voda je hustejsie prostredie ako vzduch. to je aj dovod, preco sa napriklad vo vakuu zvuk nesiri.
plus nádoba je je v oveľa "vodivejšom" kontakte s tou druhou miestnosťou, ako vzduch v tej kde si ty.
(dve osoby v uzavretých miestnostiach, zvuk sa šíri najprv vzduchom, potom narazí na stenu/podlahu/strop, a šíri sa nimi, stena nevibruje dosť silno na to aby ten zvuk preniesla späť do vzduchu a do tvojho ucha. keď máš hlavu vo vode, tak zvuk cestuje podlahou k nádobe, a prenesie sa do danej nádoby, ktorá, ako tu už bolo spomenuté, funguje ako lapač, plus voda v nej zvuk prenáša oveľa lepšie ako vzduch (ako tu už tiež bolo spomenudé). v podstate je to taký prírodný zosilovač)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
lebo sestra a oteč to je jej oteč a mama tak to je jej mama
(dve osoby v uzavretých miestnostiach, zvuk sa šíri najprv vzduchom, potom narazí na stenu/podlahu/strop, a šíri sa nimi, stena nevibruje dosť silno na to aby ten zvuk preniesla späť do vzduchu a do tvojho ucha. keď máš hlavu vo vode, tak zvuk cestuje podlahou k nádobe, a prenesie sa do danej nádoby, ktorá, ako tu už bolo spomenuté, funguje ako lapač, plus voda v nej zvuk prenáša oveľa lepšie ako vzduch (ako tu už tiež bolo spomenudé). v podstate je to taký prírodný zosilovač)