občas áno, ale nikdy ak sa s niekym bavím, nenávidím ak sa s niekym rozprávam a má slnečné okuliare - nevidím danej osobe do očí, inak aj čo pozriem občas fotky dievčat tu alebo na fb, všetky majú okuliare na nose, to nemám rád
Nosím vždy ... dlho som nenosila, ale odkedy som sa prekonala a zainvestovala, nedám na ne dopustiť.... kvalitné slnečné okuliare, nie tie imidžovky za pár eur s nálepkou UV, ktoré vám iba pokazia oči.
A teda pre vysvetlenie - lacné nekvalitné okuliare vám urobia ,,tieň" - tým pádom sa vám rozšíria zreničky - avšak ,,sklá" prepúšťajú lúče a všetko vám to na zreničku dopadne. Čiže ak ste bez okuliarov, máte aspoň užšiu zreničku... Tak len pre tých, ktorým by sa nechcelo investovať
@hetfield mne je to jedno. Pre mna najlepsie okuliare. A najviac mi sadnu na moju malu tvar. Plus maju velky vyber a pekne sleduju trendy. Prve pilotky som si kupila pred 5 rokmi a stale su moderne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A teda pre vysvetlenie - lacné nekvalitné okuliare vám urobia ,,tieň" - tým pádom sa vám rozšíria zreničky - avšak ,,sklá" prepúšťajú lúče a všetko vám to na zreničku dopadne. Čiže ak ste bez okuliarov, máte aspoň užšiu zreničku... Tak len pre tých, ktorým by sa nechcelo investovať