Diskusie - 2866. stránka fóra
10
červený fľak na krku
ahojte, asi pred 3 týždňami som bola chorá a od vtedy mám na krku červený fľak, taký malý možno ako vrchnák z fľaše. neškriabe ma to ani neštípe ani nebolí ale trápi ma to že čo to... Otvor fórum »
7. 6. 2013 21:56
17
Aky je najlepší smartfon ?
chcem si kúpiť dáky smartphone s androidom poradte aky je najlepší :D Otvor fórum »
7. 6. 2013 21:34
66
Křesťanství a ateismus úplně jinak
Čítali ste túto knihu niekto ? http://www. aktuality. sk/clanok/146377/komentar-kom/ Otvor fórum »
7. 6. 2013 21:13
9
Mňa by informačne zaujímalo:
1. Koľko Eur stojí výjazd polície a pirotechnika ak niekto nahlási napr. bombu. V novinách to vidím často a pravdepodobne to nieje drahé, keď sa to využíva, resp. zneužíva. ... Otvor fórum »
7. 6. 2013 21:13
20
Neviem si poradiť
Ahojte. Mám taký problém s ktorým si už dlhšie lámem hlavu. Asi pred rokom som sa zoznámila s Ivanom. Začali sme sa rozprávať a stali sa dobrými kamarátmi. Mal priateľku a aj ja som... Otvor fórum »
7. 6. 2013 20:59
39
Pôjdes somnou na festival vodnikov - varenie HALÁSZLE v Bratislave tuto nedelu??
- JASNÉ bratu
- aj by som šiel(šla) ale uz mam nieco ine :-/
- kebyze byvam v BA alebo okoli aj hej
Ďalšie možnosti »
7. 6. 2013 20:54- aj by som šiel(šla) ale uz mam nieco ine :-/
- kebyze byvam v BA alebo okoli aj hej
Ďalšie možnosti »
9
Dobrý večer, poradte my nejaký produkt, ktory odstrani z tela parazitov a nebude navikovy a bude ho mozne dlhodobo uzivat a co hov
asi mam parazitov v tele lebo ma nafukuje aký produkt by som mohol použivať dlhodobo aby a som sa ich zbavil dlhodobo a ktorý by nebol návykový a čo hovorite na chlorelu Otvor fórum »
7. 6. 2013 20:52
26
Teória veľkého tresku
No čo máte radi tento seriál ??? Začala som ho pozerať myslíte že bude Amy so Sheldnom na koniec alebo sa rozídu ?? Otvor fórum »
7. 6. 2013 20:41
53
Aké najväčšie zviera ste zabili? :D
Pýtam sa len tak pre zaujímavosť... Je tu aj niekto taký kto zabil aj niečo iné ako komára alebo muchu? :D Otvor fórum »
7. 6. 2013 20:37
7
Call of duty-alebo podobná hra
Extra super giganticky neskutočne ma zabavili tieto akčné hry, ako napr. CS 1. 6, CS GO, atd, a chcem si stiahnuť teraz Call of Duty 4: modern warfare, alebo Call of duty: Modern Warfare... Otvor fórum »
7. 6. 2013 20:08
4
Basketbalové tenisky
Ahojte :D neviete o nejakej stránke kde predávajú lacné basketbalové tenisky? :D Otvor fórum »
7. 6. 2013 19:55
22
Nejaka dobra hra
Nepoznate nieco zaujimave co sada hrat dlho??rok vyroby skor ako 2006 Otvor fórum »
7. 6. 2013 19:30
8
Farba
baby mam cervene vlasy, teda skor taka cerveno-fialova, priblizne tyzden, chcela by som sa toho zbavit, ak si kupim nejaku gastanovu farbu, alebo cokol. hnedu, prefarbi mi to?alebo radsej ku kadernicke? Otvor fórum »
7. 6. 2013 19:12
1
Štúdium PrifUK - odbory týkajúce sa geografie (GIS a demografia)
Ahojte, hľadám niekoho, kto študuje na PrifUK v Bratislave, konkrétne ma zaujímajú dva študijné programy: 1. Kartografia, geografia a DPZ; 2. Humánna geografia a demografia. Čo som si zatiaľ pozisťoval,... Otvor fórum »
7. 6. 2013 18:23
25
Pravo na smrt
preco ked podla listiny ludskych prav ma clovek pravo na zivot a ma pravo na slobodnu volu, nema pravo sa slobodne vzdat svojho prava na zivot? preco ked sa niekto rozhodne ze tento svet uz nie je pre neho... Otvor fórum »
7. 6. 2013 18:12
27
Niekto, kto požná skupinu Mandrage? :)
Chcela som sa opýtať, či nieko pozná českú skupinu Mandrage :D Budúcu sobotu koncertujú v Karvinej... nechystá sa niekto? :D Otvor fórum »
7. 6. 2013 18:03- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 7 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 10 Zrusili audioknihy na google knihy?