Diskusie - 2898. stránka fóra
130
S koľkými ľuďmi z birdzu ste spali ?
S koľkými ľuďmi z birdzu ste spali ? Otvor fórum »
25. 5. 2013 14:21
5
Hladam film, dokument
Je to film o muzovi ktory isiel niekam do ameriky sa pozriet na canony, po ceste stretol 2 dievcata ktorym tam chvilu nieco ukazoval , ked tam uz bol sam tak isiel cez take 2 canony a posmykol sa... Otvor fórum »
25. 5. 2013 14:19
84
Hlasujte v ankete Homofób roka 2012
http://www. ludskeprava. sk/homofob/ Otvor fórum »
25. 5. 2013 13:40
9
Zavazny problem
Ak gula skockovatie stane sa kockou s dusou gule alebo gula s telom kocky? Otvor fórum »
25. 5. 2013 13:34
21
Vytvorený darček pre priateľku
Ahojte :P dajte mi nejaké tipy čo by som mohol RUČNE vyrobiť priateľke ako darček (špekulanti, neozývajte sa)... ale nie, budem rád za každé rady že čo vyrobiť ako darček mojej priateľke.. . :) Otvor fórum »
25. 5. 2013 13:32
12
Snívanie
Našla som niečo čo ma zaujalo, len si neviem predstaviť, že to je pravda. Vraj , keď človek oslepne počas života (po narodení) sny môže normálne "vidieť" ako my ostní, avšak človek, ktorý sa... Otvor fórum »
25. 5. 2013 13:18
6
Windows XP
chystam sa nainstalovat windows xp service pack 3. zmazu sa mi subory v pc? treba zalohovat? za pomoc diki :D Otvor fórum »
25. 5. 2013 12:08
48
Problém každého zvaný "peniaze"
Ahojte :) takže mohol by som vám veľa rozprávať o tom ako som sa dostal do tejto zlej finančnej situácii (celá rodina) ale to by bolo nadlho... skrátim to :P Mamu vyhodili z práce a nevie si... Otvor fórum »
25. 5. 2013 11:19
20
Cviky na nebolestný sex
Ahojte. Takže mám taký problém už mesiace sa pokúšam so svojím partnerom o prvý pohlavný styk ale ono to proste nejde. Bolí ma to len ked mi tam da len spičku prsta . Proste neviem čo mám... Otvor fórum »
25. 5. 2013 11:16
5
:-)
Má´m taký menši problem :-) Ked si z fotaku posielm fotky do pocitaca a potom si odpojim kabel a pozeram si ich znovu vo fotaku tak mi niektre fotky nezobrazi a naskoci mi CHYBA SUBORU.. neviete nahodou mi niekto poradit... Otvor fórum »
25. 5. 2013 10:49
19
Niekto rad natáča tutorali a rad pracuje s programmy a chce sa zviditelnit?
Chcel by som rozbehnúť projekt tutorialov na youtube v ktorom by sme ucili ludi pracovat s roznymy programmy. Neskor aj prinasat novinky a nazory. Najdem tu niekoho takeho kto by isiel dotoho zomnou? Otvor fórum »
25. 5. 2013 10:44
36
Chlapi chodili by ste s vojačkou ?
Myslíte si že by ste dokázali chodiť s vojačkou ? Unieslo by vaše ego to že by bola vo väčšine tých "chlapských" vecí od vás lepšia tiež kondične či by sa večer na ulici skôr vedela ona postarať... Otvor fórum »
25. 5. 2013 10:15
7
MHD MT
Ahojte, nejako sa v MHD nevyznám. Chodím do MT prímestskou dopravou ale mám zmätok z MHD. Ako to chodí ? Kedy chodia linky (čas - len v cestovnom poriadnu tie časy nie sú - iba linky) tak... Otvor fórum »
25. 5. 2013 09:58
3
Reklama
Ahojte, dostali sme za ulohu urobit reklamu. S hudbou a so vsetkym ako sa visiela v tv. Neviete mi poradit ako to mam urobit? V akom programe? A ako do toho dat hudbu? Otvor fórum »
25. 5. 2013 08:11- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 7 Ako si spomínaš na pubertu
- 8 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 9 Aký máte dnes outfit ?
- 10 Zrusili audioknihy na google knihy?