Diskusie - 2905. stránka fóra
17
Idete tu niekto na GREEN DAY do Viedne 29. 5???
Idete tu niekto na GREEN DAY do Viedne 29. 5??? Otvor fórum »
22. 5. 2013 19:10
6
Prosím vas co znamena Bleach bath?
nie som velmi zdatna v angline a toto slovne spojenie neviem najst ani za nič na googli..dakujem :) Otvor fórum »
22. 5. 2013 19:09
8
Balik: len do vlastnych ruk
caute , chcela som sa opytat, viete no objednala som tatkovi darcek k narodkam, omylom som ale dala balik poslat ako "do vlastnych ruk", kde ale treba na prebratie obcianku kt. ja momentalne nemam lebo... Otvor fórum »
22. 5. 2013 18:33
20
Moze ist do pracky malicka kovova vecicka?
Mam spinave topanky a pochybujem, ze v ruke ich tak kvalitne vyperiem (lebo skusenosti... ) ako v pracke. Maju na hornom riadku dierok na snurky take kovove kruzky (dokopy 4... )cize pochybujem, ci to... Otvor fórum »
22. 5. 2013 18:11
47
Len tak informačne
Nie, netýka sa to mňa, len ma zaujíma ako ostatní... Šli by ste niekedy s niekym za prachy?? ja určite nie Otvor fórum »
22. 5. 2013 18:00
40
Jedlo po záruke
Jete niektoré jedlá (napr. horčica, šunka, cukríky, čokoláda, paštika a iné... ) aj po skončení doby spotreby?? Ako dlho to ešte tolerujete a kedy už nie? Otvor fórum »
22. 5. 2013 17:47
13
Ubytovanie v Bratislava
Čavte, hľadám nejaké ubytovanie na leto jún-september v Bratislave. Pozeral som aj nejaké priváty ale tak cena je dosť vysoká tak by som sa vás rád spýtal či neviete o nejakých internátoch (resp. aj tam nebývate) v... Otvor fórum »
22. 5. 2013 17:22
19
Pokracovanie v stúdiu-oplati sa?
Vo februári som prerusila stúdium(UKF-AREÁLOVÁ KULTÚRA), tento odbor ma vobec nebavil, radsej som isla robit a ucim sa na prijimacky, chystám sa na SZU. Uz sa stresujem, ze co bude, ked ma nezoberú, rodicia... Otvor fórum »
22. 5. 2013 17:20
17
Môže sa odvolanie podať skôr, ako príde rozhodnutie o neprijatí?
Môže sa odvolanie podať skôr, ako príde rozhodnutie o neprijatí? Otvor fórum »
22. 5. 2013 17:14
8
Vysoka skola
Ake su vase mesacne poplatky na vysoku... jedlo ... ubytko atd Otvor fórum »
22. 5. 2013 17:06
8
čo znamená veľké "O" ??? keď to niekto napíše napríklad v chate, v komentároch,,.
čo znamená veľké "O" ??? keď to niekto napíše napríklad v chate, v komentároch... Otvor fórum »
22. 5. 2013 16:48
23
Canon alebo Nikon?
Potrebujem poradiť:) strašne rada fotim a chcem si kupiť nejaky lepši foťak - zrkadlovku..no neviem či je lepši canon alebo nikon :) najviac som zatial rozmýšlal nad NIKON D3100 ale neviem..poradte mi čo je lepšie a dajte mi aj nejake... Otvor fórum »
22. 5. 2013 16:37
40
Chcem počuť váš názor.
..najmä preto, že bude od nezainteresovaných ľudí.. Vsuvka- koho to nezaujíma, alebo nechce odpovedať tak nech neodpovedá..ď. Takže Treba sa mi učiť na skúšky, čo znamená, že nemám veľmi čas... Otvor fórum »
22. 5. 2013 15:18
86
Vnímate svoju/svojho spolužiačku/spolužiaka ako možný sexuálny objekt ?
ja ano :D Otvor fórum »
22. 5. 2013 15:16
10
Dejiny umenia, UK
Čauko, chystáte sa niekto na Dejiny umenia na FF UK v Bratislave? :) Ak áno, ako ste sa pripravovali na prijímačky? Opakujete si niečo aj na test VŠP? Prípadne by ma zaujímala odozva študentov na odbor a prijímačky.... Otvor fórum »
22. 5. 2013 15:13
16
World of Tanks
Hrávate? Ja som včera začal a nejak moc sa mi tam nedarí tvl... aj keď trafím súpera často mi ani nenapíše že som ho hitol a niekedy mi tam dá hlasový komentár že bol odrazený náboj :D za dokopy... Otvor fórum »
22. 5. 2013 15:12- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Ako si spomínaš na pubertu
- 7 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 8 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 9 Aký máte dnes outfit ?
- 10 Zrusili audioknihy na google knihy?
- Spapinká ich a pridá si k nim párok, ktorý má v chladničke už asi mesiac.
- Počká na to, kým jej na párkoch nevyrastie kivi.
Ďalšie možnosti »