Diskusie - 2908. stránka fóra
5
Odvolanie
prosím vás, nemohol by mi niekto poradiť kde nájdem tlačivo na odvolanie na GJH??? (a ano uz som skusala aj google aj hladať na stránke. ) Otvor fórum »
21. 5. 2013 17:00
18
Mám problém s hrou !!!
Zapnem hru a obraz je biely ale hra ide normálne aj zvuk .... prosím poraďte .... ďakujem Otvor fórum »
21. 5. 2013 16:59
22
Depresie?
Čo robíte preto, aby na vás nepohltila depresia? Alebo ako sa s vecou vyrovnáte (s vecou z ktorej máte depky) ? Otvor fórum »
21. 5. 2013 16:45
3
Font
Vie niekto ako sa volá font použitý v tomto videu? http://www. youtube. com/watch?feature=player_embedded& v=XkpjZ7oA_Qg Otvor fórum »
21. 5. 2013 16:34
11
Politológia-otázka
1. Ako by ste obhájili demokratický režim pred nedemokratickým? 2. Myslíte si, že demokracia je jedinou cestou pre všetky národy sveta? 3. Mohla by demokracia vzniknúť vo všetkých krajinách Azie a... Otvor fórum »
21. 5. 2013 16:31
16
Hlavy na slovenčinu
komu by sa chcelo trošku si precvičiť gramatiku: určte gramatické kategórie v spojení = by nariekal Otvor fórum »
21. 5. 2013 15:58
54
Co si o tomto myslite?
Po zhliadnuti videa, napiste svoje pocity/emocie/myslienky do komentu. http://www. youtube. com/watch?v=oIE8aHK5mc4 Otvor fórum »
21. 5. 2013 15:43
14
Správa z odbornej praxe
Je tu niekto kto chodí na Obchodnú akadémiu a vypracovával správu z praxe? Potrebujem s tým pomoc. Niekto kto by mi ju bol ochotný poslať? zaplatím kludne aj 5€ ; ) Otvor fórum »
21. 5. 2013 14:24
60
Práca vs. výzor
Sú podľa vás zamestnania, kam vás nepríjmu len preto, ze máte napr. viditeľné tetovanie? Alebo dredy? Tunely v ušiach? Nezvyčajnú farbu vlasov? Zmenili by ste svoj výzor (podľa možností) ak by... Otvor fórum »
21. 5. 2013 13:07
53
Ako si napraviť povesť ?
Ahojte, mám za sebou dosť búrlivý rok a stým búrlivým rokom prišla aj nepekná povesť. Začalo sa od vtedy čo som začala chodiť na diskotéky. Spoznavala som alkohol a nočný život. Každý víkend som bola... Otvor fórum »
21. 5. 2013 12:34
10
Maturita biola
Maturuje tu teraz niekto z biologie ? Potrebujem polopatisticky vysvetlit par veci ... niekto kto nieco vie ?? pls :D Otvor fórum »
21. 5. 2013 12:31
27
Skúšky na vysokých školách!
Čoraz častejšie čítam o tom, ako sú skúšky na vysokých školách neférovo známkované....Ako je potom možné, že jeden prejde školu s červeným diplomom a druhý odíde po pol roku sám(teraz nemyslím flákačov)? **Prečo je to tak... Otvor fórum »
21. 5. 2013 11:53
20
Tunika, šaty,,
Baby prosím poraďte mi nejakú peknú modernú tuniku, prípadne šaty na leto. Niečo moderné aj s odkazmi na online obchod ak by to bolo možné. Otvor fórum »
21. 5. 2013 11:22
58
Odvolanie na ustnu formu mat. skusky
Caute, chcela by som vediet (neviem to vygooglit) ci sa da odvolat na ustne maturity. Vcera som odpovedala z fyzy a bolo to na jednotku. Nebola vec, ktoru by som nevedela. Avsak na vysvedckach predtym... Otvor fórum »
21. 5. 2013 10:24
30
Staré časy
Chýbajú vám občas staré časy? Spomienky hoc aj tie zlé, vám zrazu prídu strašne nostalgické a skvelé? Zopakovali by ste si ich? Otvor fórum »
21. 5. 2013 10:14- 1 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 2 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 3 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 4 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 5 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 1 Nedá sa mi súkromne kontaktovať admina. Je to možné?
- 2 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 6 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- spí sa mi zle/nikdy nemožem zaspat
- neverím nato!!! a podla mna spln absolútne nesúvisi z našim spánkom
Hlasuj »