Diskusie - 2932. stránka fóra
4
Pozna niekto agenturu Praca Ihned?
Teraz ponukaju pracu do Rakuska, rozmyslam, ze by som to skusila, len sa bojim, ze tam pridem a ziadna praca nebude. Nema niekto nejake skusenosti s nimi, prosim? Otvor fórum »
10. 5. 2013 12:34
2
Poznáte portál www.pindex.. na hodnotenie profakov ?
10. 5. 2013 11:01
38
Studentsky ucet
Ahojte :) Aky najlepsi studentsky ucet by ste mi vedeli poradit? Nejaky z najnizsimi poplatkami by bol fajn :- D Pripadne z vlastnej skusenosti s akym ste spoko. Dakujem :) Otvor fórum »
9. 5. 2013 23:19
49
Oralny sex
Ahojte, baby mate problem s tym, ak sa vam priatel pocas oralneho sexu urobi to ust?mne osobne to problem nerobi, ale viem, ze vela zien to odmieta, ci ju prehltnut alebo vobec prist do kontaktu spermii... Otvor fórum »
9. 5. 2013 21:42
66
Máte nejaký podnik/obchod, kam chodíte pravidelne a dávate/kupujete si (skoro) vždy to isté?
Myslím tak, že vás už predavači poznajú, prípadne vám rovno bez opýtania nalievajú/dávajú to, čo vždy. Či už je to káva v obľúbenej kaviarni, noviny každé ráno v stánku alebo dve bagety v pekárni. Otvor fórum »
9. 5. 2013 21:16
5
Guitar Hero - otázka
Zdravím. Mám otázku: Zháňam bicie (prípadne celý set) na Guitar Hero a napísala som pani z Česka, ktorá mi odpísala že má bicie a gitaru na Nintendo Wii. Písala že je nejak možné pripojiť to na PS2.... Otvor fórum »
9. 5. 2013 21:06
10
Teraz ako?
Takže, chodím do posilňovne 3-4 mesiace a docela sa mi darí a ide to... akurát mám takú dilemu dajme tomu... keď chcem niečo zo seba tak musím poriadne pribrať keďže cvičím ale ja chcem aj hlavne vypracované... Otvor fórum »
9. 5. 2013 20:35
24
Zvlastna kamaratka,,. co jej je?
Ahojte, nevie mi niekto vysvetlit, preco je moja kamaratka (pozname sa uz celkom dlho a mame medzi nami jasno, ze sme iba kamarati) zrazu pri mne nervozna a nesvoja?..Ako rozpravame sa ako-tak normalne, ale vacsinou zacina... Otvor fórum »
9. 5. 2013 20:32
33
Kniha
Keby ste mali napísať dajakú knihu ale keby ste fakt museli o čom by to bolo? Otvor fórum »
9. 5. 2013 19:22
13
AKO si vymazať lajknuté stránky na fb?
Mám ich vyše 3000 a na timeline mi ich ukazuje asi 20 -_- a ďalej to už nejde posunúť -_- existuje nejaký zoznam lajknutych stranok kde ich možem jednoducho jednu po druhej vymazať? Otvor fórum »
9. 5. 2013 18:17
23
Maturita- ústna časť
Chcela by som sa niečo opýtať... Kto dáva na maturite kvety komisii? Prvý, kto ide ráno, alebo posledný? Otvor fórum »
9. 5. 2013 18:12
61
Čo si myslíš, ak pred sebou vidíš 13, 14 ročné deti s cigou v hube?
(kopy z otočky) Otvor fórum »
9. 5. 2013 17:51
58
Otázka pre ženy
ahoooj baby! koľko meriaš a koľko maximálne cm vysoké podpätky si obuješ? :) otázka je jasná Otvor fórum »
9. 5. 2013 17:25- 1 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 2 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 3 Si fatphobic?
- 1 pumpa
- 2 Kedy ste mali naposledy sex?
- 3 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 4 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 5 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 6 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 7 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 8 Si fatphobic?
- 1 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 pumpa
- 6 Kedy ste mali naposledy sex?
- 7 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 8 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 9 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 10 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- u kamarata/ky, ci frajera/ky
- v krcme/bare/kaviarni
Ďalšie možnosti »