Diskusie - 2933. stránka fóra
2
Poznáte portál www.pindex.. na hodnotenie profakov ?
10. 5. 2013 11:01
38
Studentsky ucet
Ahojte :) Aky najlepsi studentsky ucet by ste mi vedeli poradit? Nejaky z najnizsimi poplatkami by bol fajn :- D Pripadne z vlastnej skusenosti s akym ste spoko. Dakujem :) Otvor fórum »
9. 5. 2013 23:19
49
Oralny sex
Ahojte, baby mate problem s tym, ak sa vam priatel pocas oralneho sexu urobi to ust?mne osobne to problem nerobi, ale viem, ze vela zien to odmieta, ci ju prehltnut alebo vobec prist do kontaktu spermii... Otvor fórum »
9. 5. 2013 21:42
66
Máte nejaký podnik/obchod, kam chodíte pravidelne a dávate/kupujete si (skoro) vždy to isté?
Myslím tak, že vás už predavači poznajú, prípadne vám rovno bez opýtania nalievajú/dávajú to, čo vždy. Či už je to káva v obľúbenej kaviarni, noviny každé ráno v stánku alebo dve bagety v pekárni. Otvor fórum »
9. 5. 2013 21:16
5
Guitar Hero - otázka
Zdravím. Mám otázku: Zháňam bicie (prípadne celý set) na Guitar Hero a napísala som pani z Česka, ktorá mi odpísala že má bicie a gitaru na Nintendo Wii. Písala že je nejak možné pripojiť to na PS2.... Otvor fórum »
9. 5. 2013 21:06
10
Teraz ako?
Takže, chodím do posilňovne 3-4 mesiace a docela sa mi darí a ide to... akurát mám takú dilemu dajme tomu... keď chcem niečo zo seba tak musím poriadne pribrať keďže cvičím ale ja chcem aj hlavne vypracované... Otvor fórum »
9. 5. 2013 20:35
24
Zvlastna kamaratka,,. co jej je?
Ahojte, nevie mi niekto vysvetlit, preco je moja kamaratka (pozname sa uz celkom dlho a mame medzi nami jasno, ze sme iba kamarati) zrazu pri mne nervozna a nesvoja?..Ako rozpravame sa ako-tak normalne, ale vacsinou zacina... Otvor fórum »
9. 5. 2013 20:32
33
Kniha
Keby ste mali napísať dajakú knihu ale keby ste fakt museli o čom by to bolo? Otvor fórum »
9. 5. 2013 19:22
13
AKO si vymazať lajknuté stránky na fb?
Mám ich vyše 3000 a na timeline mi ich ukazuje asi 20 -_- a ďalej to už nejde posunúť -_- existuje nejaký zoznam lajknutych stranok kde ich možem jednoducho jednu po druhej vymazať? Otvor fórum »
9. 5. 2013 18:17
23
Maturita- ústna časť
Chcela by som sa niečo opýtať... Kto dáva na maturite kvety komisii? Prvý, kto ide ráno, alebo posledný? Otvor fórum »
9. 5. 2013 18:12
61
Čo si myslíš, ak pred sebou vidíš 13, 14 ročné deti s cigou v hube?
(kopy z otočky) Otvor fórum »
9. 5. 2013 17:51
58
Otázka pre ženy
ahoooj baby! koľko meriaš a koľko maximálne cm vysoké podpätky si obuješ? :) otázka je jasná Otvor fórum »
9. 5. 2013 17:25
27
Rastafarián a marihuana
Myslíte si že každý rastafarián musí húliť? Pretože som počula také názory že rastafarián ktorý nefajčí marihuanu vlastne rastafarián ani nie je čo je podľa mňa úplná hlúposť. Veď človek sa ním stane z úplne iných dôvodov ako... Otvor fórum »
9. 5. 2013 16:53
40
Leto 2013 - Vaše plány?
Máte na toto leto naplánované niečo ,,menej tradičné´´ ? (Dovolenka v nejakej menej frekventovanej destinácii, adrenalínové športy, výlet niekam do neznáma?).... Chcem sa inšpirovať :) Otvor fórum »
9. 5. 2013 16:48
6
Kam na výlet ?
Ľudia potreboval by som nejakú inšpiráciu na koncoročný "šk. výlet" niekde v okrese SNV alebo v širšom okolí. Najlepšie ak by tam boli chatky + aspoň nejaká aktivita, nech to može triedna šúpnuť riaditeľovi :) Otvor fórum »
9. 5. 2013 16:42
- nie
- počul som o tom
Ďalšie možnosti »