Diskusie - 2933. stránka fóra
27
Rastafarián a marihuana
Myslíte si že každý rastafarián musí húliť? Pretože som počula také názory že rastafarián ktorý nefajčí marihuanu vlastne rastafarián ani nie je čo je podľa mňa úplná hlúposť. Veď človek sa ním stane z úplne iných dôvodov ako... Otvor fórum »
9. 5. 2013 16:53
40
Leto 2013 - Vaše plány?
Máte na toto leto naplánované niečo ,,menej tradičné´´ ? (Dovolenka v nejakej menej frekventovanej destinácii, adrenalínové športy, výlet niekam do neznáma?).... Chcem sa inšpirovať :) Otvor fórum »
9. 5. 2013 16:48
6
Kam na výlet ?
Ľudia potreboval by som nejakú inšpiráciu na koncoročný "šk. výlet" niekde v okrese SNV alebo v širšom okolí. Najlepšie ak by tam boli chatky + aspoň nejaká aktivita, nech to može triedna šúpnuť riaditeľovi :) Otvor fórum »
9. 5. 2013 16:42
33
Deň matiek
Prosím Vás zachránte ma a dajte mi nejakú inšpiráciu, čo mám kúpiť mojej mamičke na deň matiek :D :D Ja som už úplne bezradná! Vopred upozorňuje, nie som veľmi zručná a ani mama si nepotrpí na ručné darčeky... Otvor fórum »
9. 5. 2013 16:35
12
Dobierka
Ak som si kúpila od niekoho cez internet nejakú vec a nie som s ňou spokojná, nedá sa to vrátiť a vypýtať si peniaze? Otvor fórum »
9. 5. 2013 15:40
12
Novodobá láska (fejton)
nemáte náhodou nejaký nápad z akého uhlu by som mohla poňať tento fejton na tému Láska v dnešnej dobe? Nejak ma opustila múza... Otvor fórum »
9. 5. 2013 15:34
152
Prečo nie si vegoš?
- lebo preto!
- lebo čo by na to manka povedala
- lebo mäsko syrko jogurtko horálko mliako fajnovosti najvačšé sú a nič iné nemóže byť rovnako fajnové
Ďalšie možnosti »
9. 5. 2013 14:38- lebo čo by na to manka povedala
- lebo mäsko syrko jogurtko horálko mliako fajnovosti najvačšé sú a nič iné nemóže byť rovnako fajnové
Ďalšie možnosti »
45
Ktorá škola je podla vás lepšia?
Mám menšiu dilemu.. dala som si prihlášky na dve školy ale neviem si vybrať na ktorú by som šla.. ktorá je podla vás lepšia? Obchodná alebo umelecká, konkrétne fotografický dizajn :) Otvor fórum »
9. 5. 2013 14:34
24
Co budete robit ak vás nezoberú na vysokú skolu?
Prihlásila som sa na vyssie odborné stúidum do BA, prijimacky budú az 25. júna, pozvánka mi este nedosla, ale uz sa stresujem, pretoze zoberú len maximálne 30 ludí Otvor fórum »
9. 5. 2013 14:20
8
Daňové vyrovnanie
Ahojte, nevie niekto dokedy presne má chodiť daňové vyrovnanie? Lebo všetkým už došlo len ja stále nič :) Dala som si to poslať peňažnou poukážkou, a viem že to trvá dlhšie ako keď to pošlú na účet... ... Otvor fórum »
9. 5. 2013 13:43
10
Samsung S5610
Ahojte, ide o to, že som si kúpila tento mobil, a nejde mi ( alebo možno neviem ) priblížiť fotoaparát. Má s tým niekto skúsenosť??? Otvor fórum »
9. 5. 2013 13:39
30
Farebný šampón na vlasy
Ahojte :) chcela by som na skušku vyskusat ci mi idu červené vlasy, tak mi poradte niečo, čo vydrží na vlasoch fakt minimum a po zmytí vlasy budu ako predtym :) chcela by som odtien taký ako... Otvor fórum »
9. 5. 2013 13:06
10
Bungee jamping
Vcera na v Bratislave na moste Lafranconi bola nejaka skupinka ludi, vdaka ktorym sa dalo zadarmo skocit bungee jamping. nieviete nahodou kto to bol a ako by sa dalo zistit kedy tam budu nabuduce? Otvor fórum »
9. 5. 2013 12:31
48
Harry Potter VS. Twilight
- Harry Potter jednoznačne!!! už čakám kedy mi prijde list z Rokfortu!!
- Twilight Samozrejme!!! Edward a Bella sú naj!!
- Nepoznám ani jedno?
Ďalšie možnosti »
9. 5. 2013 10:57- Twilight Samozrejme!!! Edward a Bella sú naj!!
- Nepoznám ani jedno?
Ďalšie možnosti »
19
Inštrumentálna hudba
Nejaké typy na inštrumentálnu hudbu ? Niečo pri čom sa dobre rozmýšľa, cestuje vlakom či iným dopravným prostriedkom ? Ďakujem. Otvor fórum »
9. 5. 2013 10:46- 1 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 2 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 3 Si fatphobic?
- 1 pumpa
- 2 Kedy ste mali naposledy sex?
- 3 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 4 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 5 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 6 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 7 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 8 Si fatphobic?
- 1 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 2 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 pumpa
- 6 Kedy ste mali naposledy sex?
- 7 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 8 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 9 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 10 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- jahodový
- vanilkový
Ďalšie možnosti »