Diskusie - 2943. stránka fóra
4
SŠ-- Graficky dizajn
Ahojtee :) chcem sa vás spýtať že ak dakto chodil alebo chodí na túto školu že aké to je , čo sa aspon približne učí a či je toho vela ... :) Otvor fórum »
5. 5. 2013 10:43
80
Dilema:Nokiu Lumia 800, vymenit ci nevymenit?
Potreboval by som poradit ohladom Nokie Lumia 800. Uvazujem nad vymenou Nokie Lumia 800 16GB za svoju Sony Xperia J. Hlavne kvoli tomu, ze WP 7. 8 je podstatne rychlejsi a stabilnejsi nez Android 4. 0. 4 ICS v mojej... Otvor fórum »
5. 5. 2013 09:31
31
Ako žena zistí , že ju MUŽ podvádza ???
Ako žena zistí , že ju MUŽ podvádza ??? Otvor fórum »
5. 5. 2013 09:04
23
Jared Leto,,.
čo si o ňom myslíte, zaujíma ma Váš názor a tiež a tie jeho výkyvy váhy, viem že to bolo pre film ale... napr. vy by ste to pre film spravili či nie? Otvor fórum »
5. 5. 2013 09:02
5
Tuzidlo na vlasy
ahoj chcem vam pomôct stym ze ked pouzivate tuidlo na vlasy tak vam do 1 hodin objem spadne a ja som sa rozhodla sem napisat recept na domace tuzidlo ktore nieje vôbec drahe. objem drzi niekolko dni v kuuse... Otvor fórum »
5. 5. 2013 08:27
23
Ktorého interpreta máte najradšej?
Máš nejakého obľúbeného umelca z oblasti hudby? Napíš! Otvor fórum »
5. 5. 2013 07:51
17
Vysoké školy
Z akej vysokej školy je najväčšia šanca uplatniť sa? Poraďte aj z vlastnej skúsenosti. Otvor fórum »
5. 5. 2013 00:48
15
Moje jódlovanie - staršie video
Tak tu vyzerám hocako :D Za mladi ešte, žiaľ nemám iné video s jódlovaním. Zaujímalo by ma, čo si o tom myslíte, poprípade, či by vás dokázali jódlovacie videá zaujať. V prípade, že... Otvor fórum »
5. 5. 2013 00:33
10
Deviataci - košice
Ahojte. Idete niekto na gymnazium park mladeže do klasickej triedy? Ste už prijaty alebo robite prijmačky? Otvor fórum »
4. 5. 2013 23:13
23
ľudia nepoznáte nejaké super bombové pesničky?
Píšte aké pesničky na ktorých s dá tancovať úplne super bombové, bohužiaľ ja ich poznám málo a hlavne sa mi nepáčia slovenské. Otvor fórum »
4. 5. 2013 22:23
18
Vzorček ktorý neviem vypočítať kalkulačkou, + čo sa môže začinajúcim elektronikom zijsť :)
Už som 2 roky zo školy preč a zabudol som hodne z matematiky a neviem si poradiť s jedným vzorcom, a už som strávil na gooli hodne času, najprv som hľadal čo sa týka tejto problematiky okolo elektroniky... Otvor fórum »
4. 5. 2013 22:07
8
Microsoft Access 2010
Vie niekto v tomto programe robiť celkom obstojne (užívateľská úroveň)?? Potreboval by som sa niečo opýtať, lebo mám zadanie a neviem s tým dosť pohnúť :D Otvor fórum »
4. 5. 2013 21:00
22
Ako prevediem PDF do Wordu??
V PDF mám obrázok s textom a potrebujem to previesť do Wordu, ale ak dám Ctrl+C a Ctrl+V, tak mi vloží iba obrázok, text nie... čo s tým? Otvor fórum »
4. 5. 2013 20:59
20
Vysveti niekto
preco, fakt PRECO maju niektore domy 2 az 3 cisla na dome ? Napadlo mi to dnes a spolahla sa ze mi tu niekto vie povedat :D Pretoze ked treba nieco vybavit v tych... Otvor fórum »
4. 5. 2013 20:49
64
Kto je to nacionalista?
Ked pozeram sport a moji favoriti su Slovaci, robi ma to nacionalistom? Nemam po sebe farby a neskandujem... Ked by Slovaci vypadli, drzim Cechom, a pri tom nie som Cech... Takze kto to... Otvor fórum »
4. 5. 2013 20:04
27
Prečo môžu vtáky sedieť na el. drôte a nezabije ich to? Nejaké zrozumiteľné vysvetlenie? Otvor fórum »
4. 5. 2013 19:52
78
Baby zvyknete písať prvé
niekomu kto sa Vám páči, nemáte pocit že ho otravujete ? muži, chlapci, padne Vám dobre ked Ti napíše opačné pohlavie ... lebo zatiaľ ste jej napríklad písali len vy..? Otvor fórum »
4. 5. 2013 19:02- 1 Si fatphobic?
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 3 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 4 Aká je tvoja hmotnosť?
- 1 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 2 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 3 Si fatphobic?
- 4 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 5 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 6 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 7 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 8 Aká je tvoja hmotnosť?
- 1 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 2 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Kedy ste mali naposledy sex?
- 5 pumpa
- 6 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 7 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 8 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 9 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 10 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?