Diskusie - 2949. stránka fóra
36
Nechali by ste si od priateľky, priateľa (v popise to nájdeš)
strkať uhorku do prdele, do krvi kusať do genitálií, strkať sviečku do dierky, z ktorej chlapi močia, špendlíkom prepichnúť bradavky, alebo pysky, šťanie, sranie, bitie opaskom po lýtkach, stehnách, dlaniach,... Otvor fórum »
2. 5. 2013 11:35
35
Problém, či ?
Dobrý večer ... nikdy som si nemyslel že budem zakladať tému o probléme vo vzťahu ale ... stalo sa :-D dievčina mi povedala, že sex ju dostatočne nevzrušuje ... ľavý v tejto činnosti nie som ...... Otvor fórum »
2. 5. 2013 01:51
9
Knihy o polodrahokamoch
Zdravím, chcel by som sa spýtať, či náhodou niekto nepozná názvy nejakých kníh o polodrahokamoch, liečivých kameňoch a pod. , teda je to asi z oblasti ezoteriky, až tak sa v tom nevyznám,... Otvor fórum »
1. 5. 2013 23:30
40
Ktora?
http://www. sportsdirect. com/adidas-enamel-messenger-bag-700515?colcode=70051548#customerreviews http://www. sportsdirect. com/adidas-enamel-messenger-bag-709154 http://www. sportsdirect. com/adidas-3-stripes-enamel-messenger-bag-7030 Otvor fórum »
1. 5. 2013 23:00
32
Problém s androidom
Mám HTC Desire, rootnutý, mám tam romku MIUI 5 3. 3. 29 (android 4. 1. 2). Hlavný dôvod rootovania bol presun aplikácií na kartu, ale za ten svet to neviem sprovozniť.. vyskúšala som asi 6 rozličných... Otvor fórum »
1. 5. 2013 22:32
35
Vzorce
Ľudia, prosím vás... vedeli by ste mi napísať vzorce na výpočet objemu a povrchu hranolov? Lebo je ich veľmi veľa a dokonca na lichobežník sú celkom iné vzoce atď... ... Otvor fórum »
1. 5. 2013 22:22
32
Orálny sex
Ahojte!! Zaujímala by ma: Chalani vzdycháte pri orálnom sexe a dávate partnerke najavo že sa vám to páči? Vadilo by vám keby ste museli pri orálnom sexe partnerku usmerňovať? A teraz orálny sex alebo milovanie? Otvor fórum »
1. 5. 2013 21:35
71
Zufalstvo
Co robit? Rodicia ma vyhadzuju s domu. Ja vazne nemam kam ist. Som naprosto zufala. Len vdaka tomu, ze mi doma nasli vodnu fajku. Co robit? Vazne nemam peniaze a nemam sa ani na koho obratit.... Otvor fórum »
1. 5. 2013 21:09
41
Alkoholizmus
Takže, chcela by som vedieť váš názor na to, čo robiť, ako reagovať, ked jeden z vašich blizkych podľahne alkoholu. Je alkoholik už dlhé roky, a odmieta s tým bojovať. ,,Vraj už nemá prečo žiť,, čo by ste... Otvor fórum »
1. 5. 2013 20:52
39
20
Stredná poľnohospodárska škola Žilina
Navštevuje niekto túto školu? Aké tam máte učivo, ťažké, ľahké? Ak sa tam niekto chystáte tak, pozerali ste či sú tam prímacie skúšky, ak áno z čoho? Robia sa tam aj rozdielové skúšky do... Otvor fórum »
1. 5. 2013 20:11
21
Hladám kodera čo by mi pomohol
Prosím vás ak ma niekto skúsenosti s kodovanim v html a css.. napíšte.. potrebovala by som pomôcť s vytvorením roletkového menu.. Už som to pozerala na nete ale nejak tomu nerozumiem ako to mam spraviť.. so mňa koder... Otvor fórum »
1. 5. 2013 20:02
14
Bin Ladin
nevie niekto jak pošiel? myslíte, že vôbec pošiel? čo ja som počul, tak boli 3 prípady, prvý si síce nepamätám, ale bol vyvrátený, že to popravili akéhosi dvojníka... druhý zas, ... Otvor fórum »
1. 5. 2013 19:56
26
Myslite si ze je etelnair no-lifer?
- o_O
- ano, je na birdzi skoro vzdy a o vsetkom ma prehlad, taky clovek musi byt nolifer
- nie, iba ma nadmieru rad birdz
Ďalšie možnosti »
1. 5. 2013 19:55- ano, je na birdzi skoro vzdy a o vsetkom ma prehlad, taky clovek musi byt nolifer
- nie, iba ma nadmieru rad birdz
Ďalšie možnosti »
12
Dievčatá, máte naj kamoša??
- áno,ale naj kamošku nemám
- nie,ale mám naj kamošku
- mám aj naj kamoša aj kamošku
Ďalšie možnosti »
1. 5. 2013 19:55- nie,ale mám naj kamošku
- mám aj naj kamoša aj kamošku
Ďalšie možnosti »
22
Úplatok za skúšku
Predstavte si, že ste študent VŠ a fakt nedokážete urobiť jednu skúšku... dali by ste úplatok? A ak áno, tak koľko si myslíte, že by taká jedna skúška stála? :) Otvor fórum »
1. 5. 2013 18:44- 1 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 2 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 3 Aká je tvoja hmotnosť?
- 1 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 3 Si fatphobic?
- 4 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 5 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 6 Aká je tvoja hmotnosť?
- 7 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 1 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 2 Kedy ste mali naposledy sex?
- 3 pumpa
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 6 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 7 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 8 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 9 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 10 Si fatphobic?