Diskusie - 3438. stránka fóra
71
Ženy ako moc ste si isté že by ste nepodviedli svojho priateľa ?
Ženy ako moc ste si isté že by ste nepodviedli svojho priateľa ? Otvor fórum »
4. 12. 2012 21:01
9
Kto je to blazon ?
co si myslite, kto je to vlastne blazon ? clovek, ktory sa sprava/vyzera/rozmysla inak ako vacsina, niekto, kto je neakceptovany spolocnostou.. nemam na mysli ziadne medicinske definicie, proste vas nazor:D Otvor fórum »
4. 12. 2012 21:00
21
(Chalani) Ked močíte oštíte záchod ?
4. 12. 2012 20:54
28
Skúšky
Začína skúškové obdobie, tak mi napadla otázka: Ako dlho sa pripravujete na jednu skúšku?? Viem, že to záleží od vysokej školy aj od konkrétneho predmetu. ... Otvor fórum »
4. 12. 2012 20:44
93
Holky, verite že existuje chlap ktorý by dokázal byť verný a NIKDY nepodviesť ženu, frajerku,,.
zaujima ma vaš názor ci si myslíte že existuje taký chlap ktorý naozaj dokáže byť verný :P niekto si myslí že taký neexistuje a každý raz podvedie . . Otvor fórum »
4. 12. 2012 20:41
31
Matkin
Baby, (alebo aj chalani ?):D urcite ste ho citali, ktora bola asi najlepsia? Kupila som si Miluj ma ironicky, som zvedava, vzdy som chcela vsetky citat :). Nie je to take obycajne... Otvor fórum »
4. 12. 2012 20:40
4
Plugy/tunely?
zdravim. kto mi povie svoj nazor?mam si kupit plugy?alebo tunely? velkost 10mm..aky materatial atd Otvor fórum »
4. 12. 2012 20:24
6
Ako mam napisat prejav ??
vobec nemam nappad na prejav na temu : Jednoduchy rozhovor za stolom s mudrym clovekom je cennejsi, ako ked mesiac studujete mudre knihy. PROSIIM POMOZTE MI :) Otvor fórum »
4. 12. 2012 20:14
11
Studentské brigády
Brigádujete popri škole? ak áno, kde a koľko si zarobíte mesačne? stačí to na pokrytie nákladov napr. za ubytko? Otvor fórum »
4. 12. 2012 19:49
41
Nakupovanie,,.
Keby ste mali možnosť dostať prostriedky na kúpenie niečoho, čo by to v tejto chvili bolo ? (niečo reálne, nie niečo za závratné sumy.. žiaden dom a pod..) napr. ja by som teraz vcelku... Otvor fórum »
4. 12. 2012 19:20
28
čo dať frajerke na vianoce aby sa potešíla ?
mám skvelú, úplne úžasnú babu, najlepšiu na svete ale neviem ako by som ju obdaroval na vianoce, prosím vás poraďte mi, som zúfalý... :/ Otvor fórum »
4. 12. 2012 19:17
11
Neviete náhodou kde sa dá kúpiť?
Neviete náhodou, kde by som mohla zohnať Vznešený Korán od Hrbku????? Hľadala som už všade , dokonca aj v najväčších kníhkupectvách v Prahe, no nenašla som. Všade, že vypredané :/ Otvor fórum »
4. 12. 2012 19:06
35
Obrázková hra
Tak ma napadlo, že som tu už videl pár "slovných" hier, niekde sa používali aj vety. Čo tak skúsiť to s obrázkami? :) GIFy, animované, hrané - je to v... Otvor fórum »
4. 12. 2012 18:51
12
Prezentácia - poradie slidov
Ahojte, s kamarátmi sme viedli menšiu hádku o tom, aké je správne poradie slidov v prezentácii. Ako tá podľa vás byť? Sú najprv zdroje a potom slide "Ďakujem za pozornosť, " alebo... Otvor fórum »
4. 12. 2012 18:36
3
Test vseobecnych studijnych predpokladov
Ahoj :) chysta sa niekto v sobotu na test vseobecnych studijnych predpokladov do Ba? Otvor fórum »
4. 12. 2012 18:28- 1 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Trest za vniknutie do garáže
- Nepozerávam to, tak neviem...
Hlasuj »