Diskusie - 4494. stránka fóra
15
Citát
Viete mi poradiť nejaký pekný/dobrý/bohovský citát? nemusel by byť o láske :) skôr niečo "chytré" ak viete čo myslím :) Otvor fórum »
15. 2. 2012 15:09
20
Akeho sportovca mate najradsej
15. 2. 2012 15:00
4
Kam ďalej ?
Programujem v pascale c++ jave teraz sa ešte tlačím do c sharpu (hej hej nemám ďaleko od šialenstva) a v každom z jazykov mám zmáknuté základy prípadne nejaké primitívne 2D aplikácie a programovanie win aplikácii či nejaká základná komunikácia so... Otvor fórum »
15. 2. 2012 14:43
5
Pošta
Viete mi niekto poradiť, aké najmenšie rozmery musí mať balík aby mi ho odoslali poštou? Otvor fórum »
15. 2. 2012 14:37
30
Odhodlali ste sa na to ? Šlo to ľahko ?
Bolo pre vás ťažké svojmu partnerovi/partnerke alebo niekomu, ku komu ste to cítili, povedať, že ho ľúbite, popríp. milujete ? Tie dve slová ? Samozrejme, myslím prípady, v ktorých to bolo myslené vážne... Otvor fórum »
15. 2. 2012 14:35
22
Ako mám zvýšiť výkon svojej batárie v mobile??
Pred týždňom som dostala nový samsung galaxy ale batéria mi vydrží ledva deň , pričom len občas počúvam hudbu alebo fotím. Keď sme telefón kupovali ten ujko mi povedal, že ho mám nechať vybiť, a potom... Otvor fórum »
15. 2. 2012 14:06
56
Cítite sa na niečo byť starý?
Dnes som si pozrel jedno video kde hrá na gitare..a som sa zamyslel..Že by som sa chcel naučiť no pripadal som si už na to starý, kym by som sa to naučil a že kde by som to využil..Mali... Otvor fórum »
15. 2. 2012 13:49
11
Malá otázočka, letel niekto už so psom do Anglicka???
Ahojky, chcem sa spýtať, či už niekto z vás letel do Anglicka so psom z Bratislavy. Nejaké info please :). THX! Otvor fórum »
15. 2. 2012 13:38
10
Rozkaz (Käsky) 2008
Odporúčam každému kto má rád historické filmy odohrávajúcich sa v 20. storočí a s dosť šokujúcim rozuzlením. Fakt... tí čo ho videli, čo naň hovoríte? :) Otvor fórum »
15. 2. 2012 13:33
27
Akú hudbu počúvate?
Ahojte akú hudbu najradšej počúvate? obľúbení interpreti, skupiny, skladatelia... Otvor fórum »
15. 2. 2012 13:09
10
Pomoc s prihlaskou na vysoku skolu
Pri vypleneni prihlasky chcu odomna KKOV strednej skoly..neviete niekto co to je??:) Otvor fórum »
15. 2. 2012 11:26
20
Ako to mám vyriešiť?
Ahoj, študujem na VŠ, prekročila som štandardnú dĺžku štúdia. Jednému profákovi to ale podľa toho ako sa ku mne správa ( verejne ma ponižuje, kričí bezdôvodne, pred spolužiakmi má akože vtipné reči na... Otvor fórum »
15. 2. 2012 10:22
29
Vyska
Prosim, chodi tu niekto na MTF, SvF, SjF? Chcem sa popytat a informovat... Otvor fórum »
15. 2. 2012 10:05
39
Čas
Vieme že čas je relatívny pojem, každý z nás ho vníma inak. Pre jedného je 5minút nič, pre druhého celá večnosť. Ako rýchlo vám plynie čas? Prirýchlo albo naopak... Otvor fórum »
15. 2. 2012 08:29
2
Pôžičkový fond
Už ste si niekto brali pôžičku na štúdium zo študentského pôžičkového fondu? Otvor fórum »
15. 2. 2012 01:46
15
Zdravím,,,,Chcel by som sa opýtať či niekto z vás nevie kde by som mohol zohnať tričko alebo sveter s motívom McDonaldu.
.. Čie ešte v McDonalde mávajú tričká alebo nie... Moja baba po niečom takom strašne túži a tak by som jej ho chcel zohnať... Skúsil som ho dať vyrobiť no odpoveď bola že logo je chránené autorským právom... Otvor fórum »
15. 2. 2012 00:11
13
Slovaci v Augsburgu !?
Zijem tu rok ale este som nemal stastie natrafit na ziadneho slovaka , stretol som tu cechou , poliakou a bla bla bla ale ziadneho slovaka :/ kde sa skrivate ?! Otvor fórum »
14. 2. 2012 23:41- 1 Kúpili by ste si chleba, ktorý by bol lacnejší a obsahoval múčne červy ?
- 2 Ale keď už sme pri tej dvojke
- 3 Prečo majú nevzdelaní muži komplexy ?
- 4 Pusta sa vam samovolne semeno tak ako Striekalovi?
- 5 Pilates
- 1 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 2 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 3 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 4 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 5 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička
- 6 Kúpili by ste si chleba, ktorý by bol lacnejší a obsahoval múčne červy ?
- 7 Ale keď už sme pri tej dvojke
- 8 Prečo majú nevzdelaní muži komplexy ?
- 9 Pusta sa vam samovolne semeno tak ako Striekalovi?
- 10 Pilates
- 1 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 2 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 3 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 4 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 5 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 6 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 7 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička
- 8 Kúpili by ste si chleba, ktorý by bol lacnejší a obsahoval múčne červy ?
- 9 Ale keď už sme pri tej dvojke
- 10 Prečo majú nevzdelaní muži komplexy ?
- zacnem im nadavat a ukazovat fuckera
- nenapadne sa pokusim vytratit
Ďalšie možnosti »