Diskusie - 4495. stránka fóra
3
Neviete o lyžiarskych pretekoch??
Prosím vás neviete o nejakých lyžiarskych pretekoch, ale pre neregistrovaných lyžiarov resp. rekreačných lyžiarov?? Ďakujem za rady. Otvor fórum »
14. 2. 2012 22:31
41
Fb
wxistuje nejake stranka alebo aplikacie kde sa da pozret co clovek vsetko lajkol (myslim stranky ) dakujem sorry za take blble otazky Otvor fórum »
14. 2. 2012 22:12
60
Prečo nenosíte prilbu na lyže/snowboard?
V zahraničí, len málokedy vidím človeka, ktorý nemá prilbu na Slovensku je to opačne. Myslím si, že 20-30 eur nieje zas až tak veľa. Preto sa pýtam prečo nenosíte prilbu na svah? Otvor fórum »
14. 2. 2012 21:48
15
Akcie v O2
Ak bola nejaká akcia v O2 ako napr MMS zadara v decembri alebo sms zadara na ich výročie alebo vôbec to volanie po 3. minúte zdarma. Fungovalo vám to vôbec ? S tým že ste to... Otvor fórum »
14. 2. 2012 21:38
6
Koncert
http://www. ticketportal. sk/podujatie_search. asp?id=16507 ... bol niekto na tomto koncerte?? je to normalny koncert alebo dajaky miting ? :DD prosim lebo chcem ist ale ne na predvolebny m. Otvor fórum »
14. 2. 2012 21:22
27
Postavy z knihy
Už sa vám stalo, že ste čítali nejakú knihu a zrazu ste stretli na ulici úplne neznámeho človeka, ktorý vyzeral presne tak ako ste si predstavovali nejakú postavu z knihy? Mne už niekoľko... Otvor fórum »
14. 2. 2012 21:13
13
Mojito
aku mate oblubenu znacku mojita ( mochita ) a ako ju pijete len s flasy s ladom alebo si robite aj so vseliakimi ovociami a pod. PS: s... Otvor fórum »
14. 2. 2012 20:56
103
Zaoberá sa niekto šamanizmom?
Mojou cestou ako šamana je pomáhať ľuďom, ukázať im, čo je to porozumenie, priateľstvo, viera, láska, mier... liečiť jak metafyzicky tak fyzicky... máte nejaký problém? Ocitli ste sa v ťažkej životnej situácii? Myslíte si,... Otvor fórum »
14. 2. 2012 20:49
17
Roztahovak a tunel (problem)
Nazdar ľudia neviete prečo ked si vyberiem roztahovák velky 1cm a chem si dat tunel 1cm tak dierka v uchu sa my rychle scvrkne :D :D Otvor fórum »
14. 2. 2012 20:30
6
Ako sa volá pesnicka
ktoru hravaju na funku, je to nova vec a spieva sa v nej nieco ako " i wpuld never leave you baby", je to naspievane muzom a hra tam na gitaru :D akusticku :D Otvor fórum »
14. 2. 2012 20:29
1
Kurierska služba
Vie mi niekto povedať že ked chcem poslat niečo kurierom (nie dobierku ani nič , proste darček)a nechcem tam dat svoje meno alebo si vymslim nejaké či mi to ten kurier pošle Otvor fórum »
14. 2. 2012 20:22
37
Aký máte názor na Justina Biebera?
Nechápem ľudí, ktorý na neho bezdôvodne nadávajú. Pesníčky, v ktorých mal dievčenský hlas spieval ešte keď nemal 15 rokov, tak že sa mu ani nečudujem. A okrem toho aj mutoval :-D Ja keby som spievala... Otvor fórum »
14. 2. 2012 20:20
170
Konal otec správne?
http://www. mojevideo. sk/video/12f46/facebook_to_je_sila. html skúste si pozrieť to video, a posúďte sami, či to bolo od jej odca správne :) Z môjho pohľadu, ten koniec asi prehnal.. Čo vy... Otvor fórum »
14. 2. 2012 20:20
4
Vysoká škola pôrodná asistencia
Dobry večer chcela by som sa spytať na Vysoku školu pôrodna asistencia ake je z nej uplatnenie či sa študuje aj v magisterskom stupni. A všetky informacie. Otvor fórum »
14. 2. 2012 20:10
1
Ahojte, kto mi poradi??
ahojte vsetci ; ), chcem sa vas opytat, ze ci nemate niekto skusenosti stym, ako sa da ziskat stipendium na studium v zahranici na buduci skolsky rok v amerike alebo v spanielsku, velmi pekne dakujem za... Otvor fórum »
14. 2. 2012 20:02
6
FB
Ahoj skúšal som na FB čo spraví blokovať osobu. Nanešťastie som skúšal blokovať sestru a teraz ju nemôžem nájsť ani nič. Dá sa to nejako ´´odblokovať´´? ďakujem za rady :) Otvor fórum »
14. 2. 2012 19:46- 1 Kúpili by ste si chleba, ktorý by bol lacnejší a obsahoval múčne červy ?
- 2 Pilates
- 3 Pusta sa vam samovolne semeno tak ako Striekalovi?
- 1 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 2 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 3 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 4 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 5 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička
- 6 Kúpili by ste si chleba, ktorý by bol lacnejší a obsahoval múčne červy ?
- 7 Pilates
- 8 Pusta sa vam samovolne semeno tak ako Striekalovi?
- 1 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 2 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 3 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 4 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 5 DOMÁCA ÚLOHA
- 6 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 7 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 8 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička
- 9 Kúpili by ste si chleba, ktorý by bol lacnejší a obsahoval múčne červy ?
- 10 Pilates
- 2 Proaktívny - poznám druhú osobu
- 3 Čakajúci - nepoznám druhú osobu
Ďalšie možnosti »