Diskusie - 4500. stránka fóra
9
Prosim poradte kde mam kupit Monster Energy Assalut
Prosim poradte kde mam kupit Monster Energy Assalut Otvor fórum »
13. 2. 2012 20:10
20
Tumblr?
viete čo to je? ako ste sa o tumblr dozvedeli? poprípade ste na tumblr? ak hej, kludne dajte blogy :) Otvor fórum »
13. 2. 2012 20:09
22
čaute!!! viete mi niekto poradiť tému na esej? niečo na tému o veciach, o ktorých sa nehovorí, ale malo by sa, proste, nejaké tab
čaute!!! viete mi niekto poradiť tému na esej? niečo na tému o veciach, o ktorých sa nehovorí, ale malo by sa, proste, nejaké tab Otvor fórum »
13. 2. 2012 19:59
10
Keby ste mali stvoriť svet, ktorú ruku by ste použili?
13. 2. 2012 19:58
8
Poznáte stránku s rýmami po anglický??
Chcela by som zložiť pieseň po anglicky ale nemôžem nájsť správne rýmy. Nevie niekto nejakú stránku kde si môžem napísať slovo po anglicky a ono mi to tam ukáže podobné slovíčka. Dúfam že ste ma pochopili :) Otvor fórum »
13. 2. 2012 19:53
21
Vysoká škola - vreckové
Ahojte, chcela by som sa spýtať koľko asi stojí vysoká škola so všetkým intrák pripíadne privát, strava vreckové a tak Ďalej... na mesiac??? pýtam sa lebo vôbec nemám predstavu nech viem mojich rodičov na to pripraviť,,, ... Otvor fórum »
13. 2. 2012 19:52
8
Gélové nechty
Chcela som sa spýtať, objednávali ste si z internetu sadu na gélové nechty? Ste spokojné? Hoďte mi sem link, ktoré ste si objednali keď tak. :) A za ako dlho vám to išlo? ďakujem moc za odpovede. Otvor fórum »
13. 2. 2012 19:50
12
UCM Trnava - marketingová komunikácia - z Obchodnej? mám šancu?
Ahojte. Vedel by mi niekto poradiť či mám šancu dostať sa na marketingovú komunikáciu popr. masmediálnu komunikáciu ak chodím na OA a jeden z profilových predmetov (čo berú do úvahy pri prijímaní) NOSku som mala len jeden rok?... Otvor fórum »
13. 2. 2012 19:35
11
Valentínske prianie
čaute ľudia, SÚRNE by potrebovala som nejaký originálny verš na valentínku, nie pre priateľa, len tak, pre kamošov a kamošky. Niečo originálne, vtipné a zároveň logické alebo ako... Otvor fórum »
13. 2. 2012 19:28
1
Poradite mi niaku multiplayer online hru ako Shakes and Rivals
poradite mi niaku multiplayer online hru ako Shakes and Rivals Otvor fórum »
13. 2. 2012 19:04
12
Ika Zelená
je ok speváčka##je suprová speváčka##je vynikajúca speváčka Otvor fórum »
13. 2. 2012 18:54
25
Úvaha
Ahojte ľudia :) nepíše tu niekto rád úvahy ? mne sa to naozaj nechce písať .. téma je Európa ..ak by bol niekto ochotný mi to napísať ozvite saa :D Otvor fórum »
13. 2. 2012 18:50
3
Hudobník, kapela,,. hocičo podobné Benu& Ptaszku
http://www. youtube. com/watch?v=Ki4BWeHV7A0 hladám nejakú kapelu alebo hudobníka ktorý je podobný tomuto... myslím v hudbe nie v speve :D takže gitara ústna harmonika a blues :D Vopred Ďakujem Otvor fórum »
13. 2. 2012 18:44
12
Anglické citáty
Ako tak, viem čo to znamená, ale bola by som veľmi rada, ak by mi to niekto preložil, aby to dalo zmysel. Mimochodom napíšte mi, ktorí sa vám najviac pozdáva a prečo. :)... Otvor fórum »
13. 2. 2012 18:32
19
Problém pripojenie wi-fi
tak skúsim popísat moj problém tak v skratke .... v škole je možnost pripojit sa na volnú wi-fi siet ... resp. ona nie je volná ale vždy pri spustení web. prehliadača vyskočí prihlasovacie okno a vyplníme svoje... Otvor fórum »
13. 2. 2012 18:31
9
Kriminalistika
študuje niekto z Vás, evtl. Vašich známych kriminalistiku? :) Máte nejaké skúsenosti, že o čom to je, aké to je? :-) díky... Otvor fórum »
13. 2. 2012 17:24
52
Čo hovoríte na Hlas ČeskoSlovenska?
Váš obľúbený spevák/čka z tejto súťaže? Porota OK? A čo hovoríš na speváka Petra Lexu, ktorý si postup "vyskákal"? Ja osobne ho žerieeem! Otvor fórum »
13. 2. 2012 17:08- 1 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 2 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička
- 1 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 2 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 3 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 4 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 5 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 3 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 4 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 5 DOMÁCA ÚLOHA
- 6 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 7 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 8 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 9 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 10 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička