Diskusie - 4519. stránka fóra
17
Akné so suchou pokožkou,,
ahojte :) prosím vás nevie mi niekto poradiť niečo na akné..vyskúšala som už veľa krémov pletových vôd..viem že si tým ešte viac vysúšam pokožku kt. je už teraz suchá..ale ešte som nenašla prípravok kt. by bol na akné... Otvor fórum »
8. 2. 2012 16:29
31
Študenti by mali mať právo na výber učiteľa
Máme napísať esej na tému "študenti by mali mať právo na výber učiteľa". Mohli by ste mi prosím poradiť pár argumentov pre a proti?? Ďakujem:) Otvor fórum »
8. 2. 2012 16:18
17
Prešiel zákaz strieľať psy a mačky v lese
teda za predpokladu, že majú obojok či postroj a práve nenaháňajú zver..... ako človek 3 krát napadnutý psom (nie, nemučila som ich) a súčasne smútiaci za dvoma stratenými mačkami... Otvor fórum »
8. 2. 2012 16:11
20
Modré cely a rozmazany obraz na Counter-Strike 1. 6
Cawko nevite prečo mam CS 1. 6 rozmazani obraz aj mam rebriky modré ak viete čo to je napište a prosim o viriešenie ako to spravit Dakujem Otvor fórum »
8. 2. 2012 15:30
1
Etnológia UK Praha
Čaute, rada by som sa spýtala, chodí niekto, pokúšal sa alebo pozná niekoho kto chodí na odbor etnológia na U. Karlovej v Prahe? Či náhodou neviete, ako je to tam... Otvor fórum »
8. 2. 2012 15:24
49
Chalani, čo si ako prvé všimnete na babe ?
Chalani, čo si ako prvé všimnete na babe ? Otvor fórum »
8. 2. 2012 15:24
6
Čo znamena anglicka skratka OFC?
Viete my pomoct. Neviem moc po anglicky ale my jeden chlapik odpisal v hre OFC i will(budem). a neviem co znamena skratka ofc. si myslim ze je o nejaka nadavka najskor alebo nieco take. Otvor fórum »
8. 2. 2012 15:18
52
Môžem otehotnieť ?
Myslíte si že môžem otehotnieť ak do mŇa partner dvakrát vnikol a až potom si nasadil kondó ? je Veľká pravdepodobnosť ak to bolo ešte aj cez moje neplodné dni ? prosím vyhnite sa blbým odpovediam.. lebo aj doktori vedú... Otvor fórum »
8. 2. 2012 15:17Fórum bez nadpisu
Nemá niekto prosím tento film . American History X 2 alebo Kult hákového kríža 2. Lebo píšem pracú o rasových predsudkov, vo kinematografii. Otvor fórum »
8. 2. 2012 14:56
12
Ľudkovia chodí tu niekto na ekonomickú fakultu na UMB v BB???
Ľudkovia chodí tu niekto na ekonomickú fakultu na UMB v BB??? Otvor fórum »
8. 2. 2012 14:52
16
Youtube je platené?!
Včera som sa druhýkrát registrovala na YT /lebo prve som zabudla heslo/... vytvorilo mi to email na gmail. com ... Pridala som tam video, ale to mi zmazali lebo som tam mala hudbu /i m sexy and i know... Otvor fórum »
8. 2. 2012 14:16
26
Kandidátka KSS a otázka
Ako je možné, že na kandidátke KSS sú aj podnikatelia??? Chápete tomu ? Pretože ja nie... Otvor fórum »
8. 2. 2012 13:41
25
Aj vás to dokonale rozosmialo a neskôr dostalo do úžasu???
nový videoklip skupiny OK Go OK Go - Needing/Getting http://www. youtube. com/watch?v=MejbOFk7H6c Otvor fórum »
8. 2. 2012 13:00
12
Hudba do profilu
ahojte, neviete ako sa dá hudba pridať do profilu? ??? Otvor fórum »
8. 2. 2012 12:32
36
Aj vy si myslíte že Valentín je totálna somarina?
Čaute birdzáci keďže sa blíži ten srdiečkový valentínsky deň..čo si o tom myslíte? :) Ja si skôr myslím že lásku by sme si mali preukazovať každý deň..nie len v ten jeden :) Otvor fórum »
8. 2. 2012 11:59
6
Reštika na Bc.
Zdravím kamaráti, prosím vás, poznáte nejakú lepšiu reštauráciu v Košiciach? Mala by byť taká trošku nóbl, ale fakt len trošku, aj trošku súkromia by bodlo, a nemusí to byť to najdrahšie čo v meste máme.... Otvor fórum »
8. 2. 2012 11:55- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Akej farby máte dnes ponožky?
- 4 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 5 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 6 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 7 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 8 DOMÁCA ÚLOHA
- 9 Uz si si strkal prst do riti?
- 10 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS