Diskusie - 4533. stránka fóra
18
Vieš urobiť správne stojku a sviečku ?
- Viem urobit stojku, ale sviečku ee
- Viem sviečku, ale stoju nene
- Viem urobiť oboje
Ďalšie možnosti »
4. 2. 2012 18:12- Viem sviečku, ale stoju nene
- Viem urobiť oboje
Ďalšie možnosti »
20
Myslíte si, že ludia beru v pohode bisexualov?
a aky mate na nich nazor:) Otvor fórum »
4. 2. 2012 18:09
36
Pekný ujo z Pottera
neviem si za živého boha spomenúť, ako sa volal taký ten pekný ujo (tuším kúsok primaľovaný pseudopunkáč... tak dáko vyzeral) z pottera 7 O___O a úplne som z toho nasratá, hodinu som to hľadala a... Otvor fórum »
4. 2. 2012 17:48
34
Jožo Ráž
Aký máte názor na tohto nášho legendárneho speváka? Väčšina mojich známych ho totiž označuje za arogantného a nesympatického. Ako ho vnímate vy? :) Pre mňa je to veľmi... Otvor fórum »
4. 2. 2012 17:45
40
Výroba vibrátora
Rada by som s vás spýtala či neviete ako si mám vyrobiť vibrátor pretože mám 13-14 a kúpiť si ho ešte nemôžem. Tak pls poradte. Otvor fórum »
4. 2. 2012 17:12
9
Jazyk na SŠ
tento rok idem na strednu skou ak ma zoberu na zdravotku ale neviem ci si mam dat jazyk nemcinu alebo anglictinu v skole som sa ucila 7 rokov Aj a 2 roky Nj ale z nej skoro nic neviem ,... Otvor fórum »
4. 2. 2012 16:54
32
Ako chudnúť ?
Poprosil by som o dobré rady ako schudnúť a aby to bolo čo najrýchlejšie . Aké cviky sú najlepšie a ako sa stravovať . :) Otvor fórum »
4. 2. 2012 16:46
12
Farmácia a volny cas
caute, prosim vas nevedel by mi niekto povedat ci popri farmacii je dostatok casu na ine aktivity ako ucenie, ci sa to da zvladnut aj bez noci nad knihami ? a ci v BA na UK je moznost hrat VOLEJBAL... Otvor fórum »
4. 2. 2012 16:30
63
Kde spoznat normalne dievcata ?
Nemyslim vyslovene na vztah ale na take to blizsie otukanie, kamaratstvo. Proste spoznat novych, "normalnych" ludi.. Vlastne ono sa to ani nejak neda ak nejde o nejaku pravidelnu cinnost kde sa stretavate viackrat... Otvor fórum »
4. 2. 2012 16:21
3
Fakulta medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity v Bratislave
Ahojte!Mna by zaujimalo ci je tu niekto, kto je studentom tejto univerzity na fakulte medzinarodnych vztahov. Velmi by som sa tam chcela dostat a zaujima ma ci je to velmi obtiazne sa tam dostat a hlavne ohladom tych prijimacich testov,... Otvor fórum »
4. 2. 2012 15:49
8
VS ekonomicka v Prahe,,odbor marketingova komunikacia
Ahoj neviete niekto nejake podrobnejsie informacie o prijmackach na tuto skolu?:) Otvor fórum »
4. 2. 2012 15:17
8
Poznate dobru knihu o marihuane?
Cawte ludia, chcel som sa vas spytat ci poznate nejaky dobru knihu o marihuane. Zacal som robit projekt do skoly a uz som si precital knihu od Libora Dupala s nazvom "kniha o marihuane". Celkom ma to... Otvor fórum »
4. 2. 2012 15:15
32
Vydanie vlastnej knihy
Ahoj, takže chcem sa opýtať 3 veci: a) nepoznáte niekoho alebo nejaké vydavateľstvo, kde by bolo možné vydať knihu zadarmo alebo za malú finančnú hodnotu? Jeden portál poznám, je od ikaru, ale tam to... Otvor fórum »
4. 2. 2012 15:08
14
Plaváreň v Nitre
ahojte koľko plavárni je v Nitre a ktorú odporúčate? cena? dajte aj link..vyhľadávam cez google ale možno dostanem nejakú radu tu :) Otvor fórum »
4. 2. 2012 15:03- 1 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 2 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 3 DOMÁCA ÚLOHA
- 4 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 5 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 6 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 7 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 8 DOMÁCA ÚLOHA
- 9 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 10 Uz si si strkal prst do riti?