Diskusie - 4541. stránka fóra
21
študium Socialnej práce
ahojte, chcela by som sa opytat na študium Socialnej práce,, uvazujem nad UMB -odbor :socialna práca,, ak niekto navstevujete tento odbor , z coho boli primacky? postacuju mi vedomosti z NOS ?? je toto studium zaujimave..? ak niekto... Otvor fórum »
2. 2. 2012 17:17
115
Malo by sa slovensko podľa vás snažiť byť viac multikultúrne?
- Áno, mali by sme celkovo my belosi odčiniť storočnia útlaku ostatných kultúr.
- Áno, mám rád iné kultúry
- Áno, ale len za istých podmienok
Ďalšie možnosti »
2. 2. 2012 16:27- Áno, mám rád iné kultúry
- Áno, ale len za istých podmienok
Ďalšie možnosti »
44
Ples
Čaute chcela by som sa opýtať či by bolo vhodné dať si na ples legíny a tuniku .. bo ja nič nemám .. ale to neni obyčajný ples je to taký v dedike taký farsky .. no mám pocit... Otvor fórum »
2. 2. 2012 16:19
48
4
Etika
Aj vám sa zdá že je neeycké, ak niekomu blahoželáte k narodeninám ? Veď to je úplne to isté, akoby ste povedali "ha už si o rok starší, za chvílu skapeš a tu máš bonbonieru, aby... Otvor fórum »
2. 2. 2012 15:41
6
Chodi z vas niekto na UK Telesnej vychovy a sportu v BA ???
Chcela by som vediet ci je to az moc tazke , lebo by som ju chcela vystudovat (odbory: trenerstvo-tenis , kondicny trener :D ) ale tie prijimacky sa my zdaju trochu tazke hlavne cooperov test (kedze na trenerstvo... Otvor fórum »
2. 2. 2012 15:40
15
Skúsenosti s eshopom Sportsdirect.net
Objednával už niekto z fora z tohto shopu ? Aké s ním máte skúsenosti ? Otvor fórum »
2. 2. 2012 15:39
16
Práca v Anglicku
Ahojte nemáte nahodou niekto záujem o prácu v Anglicku v sklade? Práca je na 6 mesiacov, ubytovanie zabezpečené..Je to cez agentúru poplatky sa neplatia..prosím spravu. . Otvor fórum »
2. 2. 2012 15:06
21
16
Podarilo sa vám niekedy roztrhnúť bankovku?
- Hej, už som natrhol/a bankovku
- Hej, dokonca som kúsok aj odtrhol/a
- Podarilo sa mi roztrhať na komplet :/
Ďalšie možnosti »
2. 2. 2012 14:54- Hej, dokonca som kúsok aj odtrhol/a
- Podarilo sa mi roztrhať na komplet :/
Ďalšie možnosti »
7
Nenajde sa kusok miesta pre male maciatko ??
V Trencine na autobusovej zastavke pri old herolde sa vcera z nicoho-nic zjavilo male maciatko ........... a ja som nemohla urobit viac , nez mu doniest jedlo a pristresok z krabice s dekou ............ velmi som sa bala... Otvor fórum »
2. 2. 2012 14:54
7
časovanie tituliek
Ahojte, nevie prosím niekto, že ako sa časujú titulky? lebo som si stiahla film s titulkami, ale idú pozadu asi tak o 5sekúnd... mám v notebooku aj nejaký windows live movie maker, ale neviem s... Otvor fórum »
2. 2. 2012 13:52
40
Prečo???
Je to sice chujovina ale aj tak to chcem vedet. Preco ma tak vela ludi v profile ako najoblubenejsiu krajinu Finsko. akoze nic proti finsku ale co tam ku*va takeho je ze tolko ludi to ma ako najkrajinu?! Otvor fórum »
2. 2. 2012 13:22
27
Cestovny ruch
Ahojte, mam záujem o študium na VŠ cestovneho ruchu... zvazujem cestovny ruch na UMB alebo turizmus a hotelierstvo v Prešove... Navštevujete niekto tieto skoly ? viete mi poradit ci je študium tažke ?taktiež ci sa daju zvladnut... Otvor fórum »
2. 2. 2012 13:13
23
Veríte prieskumom verejnej mienky (hlavne tým o voľbách)
2. 2. 2012 13:07- 1 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 2 DOMÁCA ÚLOHA
- 3 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 4 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 5 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 6 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 7 Uz si si strkal prst do riti?
- 8 DOMÁCA ÚLOHA
- 9 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 10 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?