Diskusie - 4543. stránka fóra
30
Čo robíte ak vás v zime chytí nejaká tá choroba?
Uprednostňujete lekára či skôr niečo naturálnejšie? domáce recepty a pod. ? Otvor fórum »
1. 2. 2012 21:46
29
čo sa to somnou deje?
Neviem , co je to so mnou. vseliake veci mi behali v hlave ale teraz, posledne mesiace mi beha hlavou iba jedno dievca (to z fora "co mam robit?"). nejako sa kvoli tomu cudne spravam.... Otvor fórum »
1. 2. 2012 21:44
16
Poraďte knihu
Podmienky: (:D) -román -s ľuďmi - bez upírov, vlkodlakov, bezhlavých jazdcov, havranov, a podobne :D - buď nejaký o zakázanej láske, prípadne nejakú fest dobrú deketívku :D ... Otvor fórum »
1. 2. 2012 21:41
30
Problem s pisanim
Ahojte, uz asi 2 roky sa zaoberam myslienkou napisat knihu, dej mam vymysleny a charaktery postav tiez, ma to byt fantasy no to je asi jedno. Moj problem je, ze ked chytim pero, alebo... Otvor fórum »
1. 2. 2012 21:35
22
Povaha
Dá sa povaha človeka zmeniť? Podľa mňa je najdôležitejšie aby dotyčný sám chcel. Ako by ste takejto osobe pomohli? Otvor fórum »
1. 2. 2012 21:14
53
Mala by hrať hudba v škole?
Zaujíma ma váš názor, či by mala hrať hudba v škole počas veľkých prestávok :) Otvor fórum »
1. 2. 2012 20:32
2
Predškolská a elementárna pedagogika UK- prijímacie konanie
Chcela by som sa spýtať, či náhodou niekto nevie nejaké bližšie informácie ohľadom prijímačiek (ako to prebieha, čo musí človek vedieť)....a či náhodou niekto nevie čo sa deje po spravení talentoviek (či toho človeka hneď zoberú). Otvor fórum »
1. 2. 2012 20:23
12
Ako dlho trva prevod penazi
Neviete niekto, ako dlho zvycajne tvrva pripisanie penazi na ucet? V pondelok som v slovenskej pobocke CSOB v hotovosti vlozila peniaze na ucet vedeny v ceskej pobocke CSOB a po 48 hodinach stale platba... Otvor fórum »
1. 2. 2012 20:16
8
Prosim poradte,,dajte tip na darcek k 25 narodeninam kamosk, uvitam kazdy dobry i zaujimavy tip
uvitam napady a tipy..neviem ak viete poradte aky ... moze byt aj vtipny a originalny..vsetko klasicke-flasa, kytica, sa mi zda byt otrepane; )ked tak aky alkohol?alebo kyticku s cigaretami kedze fajci?; )))... blbosti ja viem..heh Otvor fórum »
1. 2. 2012 20:08
6
29
Vie niekto o nejakej výške, kde berú relatívne naisto,,??
... okrem teologických vecí samozrejme..:D... ako potrebujem si nájsť nejakú istotnú vec, voláku záchranu, keby mi nevyšlo to, čo chcem, takže preto sa tak pýtam..:D Otvor fórum »
1. 2. 2012 19:50
31
Tlačítko
Ak by bolo tlačítko ktoré keď stlačíš, získaš 2000€, ale niekto vďaka tomu vo svete zomrie (v kľude aj tvoj blízky), koľko krát by si zariskoval a stlačil toto tlačítko? Otvor fórum »
1. 2. 2012 19:39
29
Chorý partner
Spoznáte človeka. Začnete sa stretávať, skvelo si rozumiete, zamilujete sa. Je to vzájomné. No ten človek je chorý. Vážne. Ste si vedomý toho, že sa o neho budete raz musieť postarať. ... Otvor fórum »
1. 2. 2012 19:29
11
Prezentácie - témy
Tento polrok budeme robiť prezentácie a každý z nás si má vybrať tému, ktorá je zaujímavá sama o sebe, no musí hlavne zaujať ostatných. A preto od vás žiadam menšiu radu. Akú tému by ste pri... Otvor fórum »
1. 2. 2012 19:17
12
Markiza
Ahojte, mate uz preladenu tv markizu? Ak ano ako ste to spravili my mame skylink a nvm ako to preladit poradte prosim diky :-D Otvor fórum »
1. 2. 2012 19:07
18
Práca: ako "správne" napísať (de)motivačný list
Čaute birdzáci, už mi ide na nervy písať stále motivačné listy a duplom na tie isté pracovné pozície. Podarilo sa Vám po ukončení SŠ/VŠ zamestnať? Vzor (de)motivačného... Otvor fórum »
1. 2. 2012 19:04
14
Logická hádanka
Poznáte nejakú ťažkú logickú hádanku alebo otázku? Píšte. . Otvor fórum »
1. 2. 2012 18:57- 1 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 2 DOMÁCA ÚLOHA
- 3 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 4 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 5 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 6 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 7 Uz si si strkal prst do riti?
- 8 DOMÁCA ÚLOHA
- 9 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 10 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?