Diskusie - 4566. stránka fóra
7
Výber vysokej školy - Masarykova univerzita, Fakulta sociálnich studií,
Snažím sa k tomuto problému, pristupovať racionálne, chcem školu, ktorú zvládnem (nejdú mi technické vedy, matematika) a po ktorej nájdem uplatnenie a nebudem živoriť, lenže čím viac nad tým premýšľam, tým viac som zúfalý... Otvor fórum »
26. 1. 2012 18:23
16
Pomoc s geografickou olympiadou
Prosim vas pomozte! :D potrebujem odpovede na par otazok....prva, ktoru neviem : Urci azimuty z Banskej Bystrice do: a) Kosic b)Ziliny c)Nitry d) Na juzny pol ... Otvor fórum »
26. 1. 2012 17:52
1
Pripravky FMUK
Nie som nejaky expert na matiku, chodim na gympel, ale aj tak rozmyslam na pripravkami na fmuk. Uz sa pripravujem z jednej knizky z matiky na inu vs.. a rozmyslam, ze tam ist aj kvoli angline..... Otvor fórum »
26. 1. 2012 17:51
16
Je nejaka vš ktora by bola orientova na informatiku ale nie čisto informatiku ale niečo aj s napr. eko?
.... aby to nebola čisto informatika... lebo to je dost tažke a ani by som to nechcel Otvor fórum »
26. 1. 2012 17:40
3
Translatologia
Ahojte, studuje tu prosim niekto translatologiiu (NJ - SJ ) na UKF NR? Je studium vo vseobecnosti tazke? ake skusenosti/zanalosti s cudzim jazykom by mal podla vas mat uchadzac o studium? Otvor fórum »
26. 1. 2012 17:07
2
Nový notebook
Prosím vás poraďte mi ako si mám vybrať dobrý ntb ? Ja som stratená... Mám už postarši má asi 5-6 rokov a chcela by som už nový, rýchly, nie nejaký shit ... Diki Otvor fórum »
26. 1. 2012 16:34
28
Mat - Fyz na Komenského univerzite
Zdravím, prosím vás vie mi niekto povedať ako je zo z prijatím na mat-fyz? ..áno viem, že na stránke to isto majú, ale nemám čas to tam hľadať.. chcem ísť študovať aplikovanú matiku, a zaujíma ma,... Otvor fórum »
26. 1. 2012 16:28
12
Máš vlastné auto?
26. 1. 2012 16:27
8
Animus - nitra
Ahojte, chodím do 9viatej triedy a asi tak ako každý z vás aj ja si musím vybrať strednú školu ... Chcel by som si vybrať animus... Otvor fórum »
26. 1. 2012 16:18
10
Bilingval a primacky
som na 8 rocnom gymply a chcem prestupit na bilingval, su tam tazke prijmacky?a čo tam asi na ne je? kolko prihlasok si mozem dat? chcem ist na CSLewisa Otvor fórum »
26. 1. 2012 16:01
8
Ako pribrať ?
zjem toho vela ale neviem pribrat, zacal som posilnovat, poradte mi ako je to s tou svalovou hmotov ? je mozne pribrat bez doplnkov typu Gainer a pod. ? Otvor fórum »
26. 1. 2012 15:59
4
VSE Praha albo Mendelova v Brne ?
chcem ist na podnikovu ekonomiku, ktora skola je lepsia ? Otvor fórum »
26. 1. 2012 15:52
26
18
Ten pravy
Ja viem je to hlupa otazka... Ale ako sa da zistit kto je ten pravy?? Otvor fórum »
26. 1. 2012 15:19
43
Aká zrkadlovka je najlepšia?? :)
Chcela by som si kúpiť digitálnu zrkadlovku. Niečo som si o tom už naštudovala, alle aj tak prosím tých, ktorí s tým máte nejaké skúsenosti aby ste poradili. Bola by som rada aby mal čo najviac... Otvor fórum »
26. 1. 2012 15:18- 1 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 2 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 3 Uz si si strkal prst do riti?
- 1 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 2 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 3 Uz si si strkal prst do riti?
- 1 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 4 Ako sa navzájom poznáme?
- 5 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 6 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 7 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 8 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 9 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 10 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?