Diskusie - 4594. stránka fóra
46
Zdravím holky, ma tak napadlo niečo spýtať : Povedala vám niekedy vaša mama že sa obliekate ako štetka/k. rva alebo vám to aspoň
Zdravím holky, ma tak napadlo niečo spýtať : Povedala vám niekedy vaša mama že sa obliekate ako štetka/k. rva alebo vám to aspoň Otvor fórum »
19. 1. 2012 09:58
58
,,Odpanenie
Strucne povedane,,, pannenstvo som stratila ale krv nesla,, preco?..ak niekto stim ma skusenost ..tak nech napise. . Otvor fórum »
19. 1. 2012 02:30
10
Metalové/rockové/atď instrumental piesne
Alebo ako to nazvať. Hľadám piesne, v ktorých sa nenachádza žiaden spev ani scream, len elektrické gitary a bicie a pod... http://www. youtube. com/watch?v=L6iCm1xLHJo ... Otvor fórum »
18. 1. 2012 23:48
6
Viete mi niekto poradiť nejaký dobrý mp3/mp4 prehrávač?
velkosť pamäte 8GB - 16 GB, cena v rozmedzí 40 - 60 eur... Otvor fórum »
18. 1. 2012 23:43
57
Vy čo sa učíte pred skúškou v noci,, prečo sa učíte v noci?
ja sa ucim zasadne cez den, tak to nechapem, objasnite mi to please :) Otvor fórum »
18. 1. 2012 23:30
22
Výber programu
Prosím o pomoc pri výbere programu na úpravu fotografií..nejedná sa o úpravu tvári a odtieňov..ale o vkladanie textu do fotografie..Presnejšie ide o svadobné oznámenie. Malo by ísť o nejaký jednoduchý program, nezaoberám sa tým a preto Vás prosím... Otvor fórum »
18. 1. 2012 23:08
30
Smutné až depresívne filmy
ktoré filmy na vás pôsobia ,,depresívne´´? Otvor fórum »
18. 1. 2012 22:27
11
Prifka BA
Neviete, z akym priemerom brali bez prijimaciek na prirodovedecku fakultu do BA, odbor biologia?Mam ciste jednotky z bioly, z chemii tiez(len jeden rocnik bol dvojka). Vezmu ma bez testov, ci ako?Dakujem Otvor fórum »
18. 1. 2012 22:08
19
Psychola -Nitra -F. soc, vied a zdrav.
ahojte ľudia, chodíte niekto na psycholu na hentú fakultu ?neviete aký má "zvuk " ?nie je to "najhoršia " fakultra, čo sa týka výučby psychologie ?lebo som sa rozhodla, že tam pôjdem, tak chcem sa popýtať..či ste... Otvor fórum »
18. 1. 2012 22:05
35
Máte v škole nejaké pravidlá týkajúce sa oblečenia, vzhľadu?
18. 1. 2012 22:05
65
Myslite si ze to je pravda?
http://tvnoviny. sk/sekcia/spravy/zaujimavosti/neznamy-zvuk-vychadzajuci-zo-zeme-strasi-ludi-po-celom-svete. html myslite si ze to je pravda? lebo skoro na vsetkych kontinentov bolo pocut ten zvuk..boze ja ked som to pocula az som zimori Otvor fórum »
18. 1. 2012 21:36
8
Vysoká škola (Ekonomická)
Je veľký skok, ked chodím na farmaceutickú strednú ale chcem ísť na vs ale nie s tym zameraním, skôr ekonimika... Dá sa to zvládnuť, aj ked neštudujem ekonimickú strednú? Otvor fórum »
18. 1. 2012 21:09
6
Problem s PC
Zdravim, jeden kamos ma problem s PC... vravel mi len tolko, ze niekedy ho musi viackrat zapinat, kym mu nabehne... a coraz castejsie a viackrat ho musi zapinat, aby siel... minule vraj 25x stlacil tlacitko na zapinanie... Otvor fórum »
18. 1. 2012 21:02
25
Bývalý
Hnevá vás keď vaša kamarátka chodí s vaším bývalým? Dáte jej najavo svoj hnev? Alebo ste toho názoru že "opotrebované hračky treba posunúť ďalej"? Otvor fórum »
18. 1. 2012 20:55
11
Ako piect fimo
Takze... chcela som 1. krat piect cernit hmotu ... je to ako fimo... no len neviem , ze ci to mozem dat zapiect aj s koralkami alebo nejakymi zeliezkami apodobne... dakujem :) Otvor fórum »
18. 1. 2012 20:21- 1 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 2 Ako sa navzájom poznáme?
- 3 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 1 Považujete veľké materiálne bohatstvo za nemorálne?
- 2 ako periete prádlo
- 3 Chceli by ste aby sme opat zili ako za socializmu?
- 4 Pes alebo fena
- 5 Jar prisla- Váš outfit ?☺️
- 6 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 7 Ako sa navzájom poznáme?
- 8 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 0%
- 50%
Ďalšie možnosti »