Diskusie - 4636. stránka fóra
6
Internetový obchod s látkami,,,,
Nepoznáte niekto e-shop, kde by sa dala kúpiť látka - konkrétne tyl čierny alebo fialový? Najlepšie slovenský, ale môže byť aj český. Otvor fórum »
8. 1. 2012 23:08
21
Čo robíte s tými koncami z toustového chleba, ak sú "na rade"?
- Normálne ich jem
- Vyhadzujem ich
- Zoberiem si krajec pod ním (koniec sa tak posúva stále dole)
Ďalšie možnosti »
8. 1. 2012 22:49- Vyhadzujem ich
- Zoberiem si krajec pod ním (koniec sa tak posúva stále dole)
Ďalšie možnosti »
1
Podvody Keitha Barryho
neviete niekto kde by sa dal stiahnut dokument Podvody Keitha Barryho alebo kupit od neho nejaka kniha? ale ina v CZ/SK jazyku ak niekto viete pomôžte mi prosím ja to už hladám asi 6 hodín a stále nič :( Otvor fórum »
8. 1. 2012 22:28
43
Chcem umelý penis
Ahojte, neviete, či by bolo cudne, kebyze som ako Lady Gaga s umelym penisom? Tymto by som chcel apoukazat, ze clovek ma bujnu fantaziu. co si myslite? Otvor fórum »
8. 1. 2012 22:18
33
Psychologická finta ?
Mám taký problem, no nie je to ani problém, ale lezie to na nervy :D Ked sa mi sníva erotický sen, tak vždy ked už ide na vec, tak sa zobudím :D ... Otvor fórum »
8. 1. 2012 21:50
29
Priatelia na BIRDZi
Dá sa niekto odstrániť z priateľov? Tak aby som ho nemala na MB? Akože mne neukazuje priateľov, že sú medzi mojimi priateľmi, ale mám ich na MB ... oukej nejdem rozpisovať, všetci vedia, že priatelia haprujú,... Otvor fórum »
8. 1. 2012 21:06
21
Chcem robit cosplay teh silence ,,.
Helou birzdaci, je tu niekto kto sa venuje cosplaying-u? mam zaujem vyrobit vlastny cosplay The Silence , /pre tych ktory nevedia o co ide :D ... Otvor fórum »
8. 1. 2012 20:57
22
Paci sa mi jedna baba ale ja ju az tak nepoznam
no poznam ju od skolky ale ona chodi na gymnazium a od skolky som ju videl 3x ... strasne sa mi paci ale ja neviem ci jej to mam tiez povedat kedze ona byva dalej od mojej dediny a ja... Otvor fórum »
8. 1. 2012 20:51
36
Syr na pizzu
aky syr by ste pouzili na pizzu.. zhanam nieco co sa pekne roztopi. . Otvor fórum »
8. 1. 2012 20:39
18
Led svietiace tricka? dobra vec na party/diskoteku?co si myslite?
. nevem ci poznate tvz sviace Led tricka . to su take co reaguju na hudbu a podla nej svietia. jedno som kupil brachovy na narodky, bolo u mna do tyzdna a je to srandovna vec. na party , diskosku.... Otvor fórum »
8. 1. 2012 20:24
15
Ekonomická univerzita v BA - Národne hospodárstvo
..Je tu niekto odtiaľ ?? Aké to tam je,, oplatí sa tam ísť ?? Otvor fórum »
8. 1. 2012 20:19
17
Anglistika a amerikanistika,,. študuje to niekto? Kde je to podľa vás lepšie? Trnava? Nitra? ďakujeeeeem
Anglistika a amerikanistika... študuje to niekto? Kde je to podľa vás lepšie? Trnava? Nitra? ďakujeeeeem Otvor fórum »
8. 1. 2012 20:17
1
99%
Čo to chodia za reklamy? Nejaké politické oné? Nechápem tomu. Myslíte, že niečomu pomôžu?? PS: Ide Van Helsing ! (thumbs) Otvor fórum »
8. 1. 2012 20:16
11
Kindle Fire
Čo hovoríte na tablet Kindle Fire od Amazonu ?... počas Vianoc sa predalo viac kusov ako pri iPade (vyše 4 milióny)... stojí len 199 USD (cca 160 €) , dvojjadrový procesor, trochu menší 7" displej ale aspoň sa... Otvor fórum »
8. 1. 2012 20:13
6
Navštevujete niekto Univerzitu Komenskeho fakultu filpzpfie katedru psychológie v ba??
Mohli by ste mi povedať niečo o tej škole o prímačkách aké boli a jasné, že sam si už základy prečítala na ich stránke , no niečo viac vopred Ďakujem :) Otvor fórum »
8. 1. 2012 19:59
19
Studium historie
Nevie nahodou prosim niekto ci je potrebne na studium historie na UKF v NR mat maturitu z dejepisu? a robia sa tam pisomne prijimacky ci ustny pohovor? Otvor fórum »
8. 1. 2012 19:59
37
Mate fake azet nicky a pouzivate ich?
NIE, nemam a nepouzivam ich. ##ANO, rovnake FAKE pohlavie a sem tam pouzivam. ##ANO, opacne FAKE pohlavie a sem tam pouzivam. ##ANO, jedno z nich ale nepouzivam. Otvor fórum »
8. 1. 2012 19:45- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 6 Trest za vniknutie do garáže
- 7 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 8 Jar prisla- Váš outfit ?☺️
- 9 Pes alebo fena