Diskusie - 4649. stránka fóra
9
Prenosny chip systemu windows
awko chcem sa opytat kedze existuje prenosny chip windows 98 tak sa cem opytat ci ma alebo bi mi nevodel powedat kde mam stiahnut prenosny chip systemu windows napriklad XP alebo windows 7 ... :-) diki moc za... Otvor fórum »
6. 1. 2012 01:49
1
Lysohlávky
Zdravim ak niekto máte lysáče a chcete sa ich zbavit za FO kontaktujte vdaka. Otvor fórum »
6. 1. 2012 01:45
36
Hviezdička
Čo znamená tá hviezdička jak máte pošty potom priatelov a taká hviezdička je pri tom.. taka blbosť... niekedy mi ju ukazuje a inokedy zasa nie.. čo je to? :D zaujíma ma to :D Otvor fórum »
6. 1. 2012 00:56
49
Ktorý štát je z hľadiska bezpečnosti a nízkej kriminality podľa vás najideálnejši?
... najideálnejší pre život. (teraz mám na mysli čisto bezpečnosť, bez ohľadu na ostatné atribúty danej krajiny - tj. že darmo je krajina pekná, keď je v nej páchanie trestného činu na dennom poriadku) ... Otvor fórum »
6. 1. 2012 00:29
14
Industrial piercing
Mam ho den a boli ma tak klasicky ako pierc boli ale znervonuje ma to ze spodna dierka mi krvaca& . Spravila sa mi tam krvna zrazeninka kt. mi praskla a teraz mi tecie z tade krv. ... Otvor fórum »
5. 1. 2012 23:58
28
Vypadavanie vlasov
V poslednej dobe mi zacali strasne plznut vlasy tak som si kupila Revalid a kamaratka mi odporucila lopochovu vlasovu vodu..poznate este nejake osvedcene recepty? Prosim, seriozne. . Otvor fórum »
5. 1. 2012 23:28
69
Kam by ste chceli ísť na dovolenku?
Pridávajte fotky, linky.. čo len chcete :) Otvor fórum »
5. 1. 2012 23:24
25
Studentsky ucet
Chcem si zalozit novy ucet, kedze s terajsou bankou-Dexia ( balik axion) - nie som velmi spokojna. Takze kde mate vy svoje studenstke ucty a ste spokojni so sluzbami banky? Otvor fórum »
5. 1. 2012 23:16
45
Birdz smajlíci
Sťem, sťem, sťem, sťem vedieť, ako sa všetky smajlíky používajú. Prosím, niekto ochotný by sa tu nenašiel?:) Alebo prípadne, kde ich nájdem ? :O Otvor fórum »
5. 1. 2012 22:59
23
Potrebovala by som schudnúť v istých častiach tela. Budem rada ak mi pomôžete.
Chcela by som poprosiť o radu. Chcela by som schudnúť hlavne v časti (prepáčte za moje výrazy, ale naozaj netuším, že ako sa tá časť nazýva) horného brucha. Pretože ako som sa tak sledovala, tak... Otvor fórum »
5. 1. 2012 22:53
30
Vadí vám keď niekto používa nadávky?
5. 1. 2012 22:52
16
Beautifulpeople.net
Pozna niekto tuto stranku?! Na akom principe je zalozena a ako sa tam registrovat?! Dik Otvor fórum »
5. 1. 2012 22:46
15
Lyžarák/fórik
s triedou ideme na lyžarák a s babami sme sa rozprávali že by sme mali chalanom niečo fakt veľké (alebo aj malé :D ) vyviesť... len nevieme čo... nechceme staré otrepané zubné pasty na kľučkách a ani nič... Otvor fórum »
5. 1. 2012 22:27
12
Studium
Mam taky problem, ze chcem ist na vysku ale uz som zamestnany a chcel by som studovat dennou formou. Niekde som cital ze sa to da aj nie. Ja pracujem len cez vikend a cely tyzden mam volny.... Otvor fórum »
5. 1. 2012 22:27
3
- 1 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 5 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 6 Akej farby máte dnes socks
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Trest za vniknutie do garáže