Diskusie - 4745. stránka fóra
10
Potrebujem pomoc s moderovaním stužkovej.
potrebovala by som hlavne tych čo mali tento rok minulý rok stužkovu od vas nejake tie texty čo ste rozprávali len chcem vedieť ako to asi vyzerá ... dosť ma tlačí termín takže by ste mi velmi pomohli. ... Otvor fórum »
4. 12. 2011 16:21
58
Píšete si s rovnakým pohlavím ? (neplatí ak sa poznáte osobne)
4. 12. 2011 16:19
24
AVON- lady
pls nejaka baba, ktora to to robila alebo robi. chela by som sa spytat ake su zarobky ake podmienky (vek, ci treba objednat z kazdeho katalogu... ) a ci je to celkovo vyhodne Otvor fórum »
4. 12. 2011 16:01
19
Hra
Popíš svoj posledný pobyt na záchode názvom filmu alebo pesničky. napr: Desmod-Hemeroidy, Titanic.... nechutné ale kreatívne ; -) Otvor fórum »
4. 12. 2011 15:53
41
Nemyslíte si, že na december je trochu málo snehu?
Aj keď bývam v Bratislave, snežilo tu iba raz a o chvíľu sú Vianoce. Nemyslíte si, že je to trochu blbé? Ja, osobne, mám radšej keď sa cez Vianoce pozriem... Otvor fórum »
4. 12. 2011 15:04
54
Vianoce
Viacerí sa pýtali, čo kúpiť tomu, alebo tomu na vianoce... ja sa spýtam opačne čo by ste chceli dostať pod stromček? Otvor fórum »
4. 12. 2011 14:54
44
Ako dlho vám trval prvý menzes?
Ahojte pre niekolkymi dnami som dostala prvy -krat menzes... uz ho mam 4 den... vy ste ako dlho mali prvy menzes ?? ( myslim kolko dni ) :D :) P. S. krvácam stale... Otvor fórum »
4. 12. 2011 14:52
22
Páči sa vám keď má niekto dvojfarebné oči? (nie každé inak, dve farby v jednom oku)
- Áno, aj ja také mám a páčia sa mi
- Áno, škoda že ja teké nemám
- Áno, ale práve tie moje sú škaredé
Ďalšie možnosti »
4. 12. 2011 14:31- Áno, škoda že ja teké nemám
- Áno, ale práve tie moje sú škaredé
Ďalšie možnosti »
26
Videnie do budúcnosti pomocou snov
V poslednej dobe sa mi veľmi často stáva že sa mi sníva niečo čo sa mi vždy cca. do 3 dní aj splní. Nebolo by na tom možno nič divné ale vždy je to v spojitosti s tou... Otvor fórum »
4. 12. 2011 14:24
5
Notebook
http://copos. ekatalog. biz/katalog. aspx myslite že je to dobry NB ? chcem aby mi tam šli aj nejake tie novšie hry Otvor fórum »
4. 12. 2011 13:59
2
Chcem stiahnuť film, nie vírus -RiseUp
čaute pomôžte mi..možno to nie je až taký známy film, keď nájdem niečo tak fest čudné stránky to sú ..aspoň s titulkami Ak ho niekto nájde prosím pošlite mi link :) Otvor fórum »
4. 12. 2011 13:42
8
Intalacia
Pls neviete mi poradit ci existuje nejaky program na utomaticku instalaciu Driverou ? Nainstaloval som si Win 7 64x a mam Acer travelmate 5742zg no a rucne som si stahoval ovladace no nejako mi nejdu preto by mi pomohol nejaky... Otvor fórum »
4. 12. 2011 12:36
14
Farmárčenie
Ahojte chcel by som vás požiadať o typi nejakých farm hier ..prosím nie Landwirtschafts sim. .... niečo iné ... čo mi pôjde na tejto grafike .. ATI RADEON XPRESS 200M series ... Otvor fórum »
4. 12. 2011 12:04
18
Šoféri - mali ste už autonehodu ?
- Áno - som opatrnejší
- Áno - nie som opatrnejší, jazdím ako predtým
- Áno - som opatrný, ale verím si
Ďalšie možnosti »
4. 12. 2011 11:43- Áno - nie som opatrnejší, jazdím ako predtým
- Áno - som opatrný, ale verím si
Ďalšie možnosti »
- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 3 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Zeny, co vsetko si holite teraz v zime a ako casto? Alebo nechavate porast?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 5 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 6 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 7 Holky, ake ponožky máte na sebe?
- 8 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 9 Galéria v telefóne
- 10 Akej farby máte dnes ponožky?