Diskusie - 4745. stránka fóra
2
Chcem stiahnuť film, nie vírus -RiseUp
čaute pomôžte mi..možno to nie je až taký známy film, keď nájdem niečo tak fest čudné stránky to sú ..aspoň s titulkami Ak ho niekto nájde prosím pošlite mi link :) Otvor fórum »
4. 12. 2011 13:42
8
Intalacia
Pls neviete mi poradit ci existuje nejaky program na utomaticku instalaciu Driverou ? Nainstaloval som si Win 7 64x a mam Acer travelmate 5742zg no a rucne som si stahoval ovladace no nejako mi nejdu preto by mi pomohol nejaky... Otvor fórum »
4. 12. 2011 12:36
14
Farmárčenie
Ahojte chcel by som vás požiadať o typi nejakých farm hier ..prosím nie Landwirtschafts sim. .... niečo iné ... čo mi pôjde na tejto grafike .. ATI RADEON XPRESS 200M series ... Otvor fórum »
4. 12. 2011 12:04
18
Šoféri - mali ste už autonehodu ?
- Áno - som opatrnejší
- Áno - nie som opatrnejší, jazdím ako predtým
- Áno - som opatrný, ale verím si
Ďalšie možnosti »
4. 12. 2011 11:43- Áno - nie som opatrnejší, jazdím ako predtým
- Áno - som opatrný, ale verím si
Ďalšie možnosti »
32
Frajerov kamarát
Stalo sa vám niekedy, že máte úžasného chalana, nič mu nechýba, všetko vám dáva, spravil by všetko, čo by vám videl na očiach a predsa sa vám páčil jeho kamarát? Och:( Ja ani... Otvor fórum »
4. 12. 2011 09:33
29
Vie tu niekto jogu alebo nejakú inú východnú filozofiu? chcem žiť v duchovnej rovnováhe
myslim nejaké info, stránky, meditácie a pod. čo môžem robiť aj doma Otvor fórum »
4. 12. 2011 02:50
76
Ako dlho ste chodili s chalanom kym ste snim mali sex ??
Ahojte ... ako dlho ste chodili s chalanom alebo s babou kym ste snou/snim mali sex ??? Stalo sa vam ze ste sa niekedy zobudili v neznamom byte s neznamim chalanom ?? hm zaujmaju ma vase nazory a prihody... Otvor fórum »
4. 12. 2011 00:14
39
Ked vám niekto neodpisuje
Niekto koho ste si celkom obľúbili ... Tak kašlete na to alebo ako ? Otvor fórum »
4. 12. 2011 00:04
6
Fakulta socialních stúdií MUNI
Nehlási sa náhodou niekto z vás na FSS do Brna? :) Chcela by som sa poradiť. Plánujete študovať dvojoborovo? Ja by som konkrétne chcela študovať medzinárdné vzťahy a rozmýšľam, že si tiež zvolím nejakú kombináciu ale veľmi tomu... Otvor fórum »
3. 12. 2011 22:37
69
Máte na strednej žiacku knižku?
Kto už nechodí do školy dajte si tú otázku do minulého času :D A ak ste nemali žiacku, zapisovali ste si to niekam? :D Otvor fórum »
3. 12. 2011 22:35