Diskusie - 4752. stránka fóra
37
LEN PRE BABY: Aký typ zadku máš?
Veľký a guľatý##Veľký a plochý##Veľký a neforemný##Malý a guľatý##Malý a plochý##Malý a neforemný##Taký priemer##Chcela by som mať väčší Otvor fórum »
1. 12. 2011 13:28
38
Co je to za rasu?
Viete mi niekto povedat, co je to za rasu? Podoba sa to na "Shiba Inu", ale vysku to az taku pravdepodobne nedosahuje. Povedal by som, ze je to krizenec s civavou... ... Otvor fórum »
1. 12. 2011 12:15
19
Čo kúpiť svokre (priateľkynej mame) na Vianoce ?
Čavte ľudia :] Vedeli by ste mi prosím pomôcť z výberom Vianočného darčeka pre svokru ? :] Nechcem niečo veľké a drahé - Nie preto že by som ju nemal rád ale preto že nemám dostatok finančných prostriedkov... Otvor fórum »
1. 12. 2011 10:08
22
Najlepší seriál na Disney Channel
1. 12. 2011 10:04
4
Je to dosť sexy šaty?
Chcel by som si vybrať šaty na párty. http://76. gd/ertdsfwe Je to dosť sexy šaty? Váš návrh? Otvor fórum »
1. 12. 2011 07:14
24
Aká gitara je podľa vás najlepšia pre začiatočníka?
Nedávno som nad tým premýšľal. Kamoš má elektriku a strašne mi učarovala :) Ale neviem hrať na gitare a neviem či je dobrý nápad skočiť rovno na elektriku. Mohli by ste mi poradiť ako začať? :) ďakujeeem :) Otvor fórum »
30. 11. 2011 23:03
4
Menstruacia a zenske kalendare
Ahojte baby, pouzivate osobne nejaky elektronicky menstruacny kalendar? Ak si chcete viest svoje dni v menstruacnom kalendari v elektronickej forme, tak mozem odporucit jednoduchu aplikaciu na FB - Kalendar pre zeny: http://apps. facebook. com/kalen Otvor fórum »
30. 11. 2011 22:19
17
Tabak a uhlíky do vodnej fajky
kolko može približne stať tabak do vodnej? a uhlíky? dakujem ..len pribliznu cenu Otvor fórum »
30. 11. 2011 22:04
38
Najvtipnejšie obrázky
Hodte sem najvtipnejší obrázok aký ste kedy videli .. nech sa zasmejeme :D :DD Otvor fórum »
30. 11. 2011 21:56
30
Najbrutt také smutnejšie klavírne skladby alebo pesničky
Dajte niečo prosím. Otvor fórum »
30. 11. 2011 21:54
6
Farba na vlasy
Ahojte :) kto má skúsenosť s farbením vlasov z blond na čiernu? Ako často si farbíte vlasy? Ja by som si chcela prefarbiť vlasy na čiernu ale neviem či mi to zato stojí :) Otvor fórum »
30. 11. 2011 21:25
32
Majitelia kamienkov, ako ich nabíjate, keď nevidieť Mesiac?
Už dva týždne nevidím na oblohe Mesiac, pretože je tu u nás stále zamračené a potrebovala by som nabiť kamienky (ametyst napríklad). Tak mi napadlo, že mi možno budete vedieť poradiť, ako inak ich nabiť. ... Otvor fórum »
30. 11. 2011 21:08
13
Vtip o ekonomickej kríze
Čaute nepoznáte nejaký fakt dobrý ale nie neslušný vtip o kríze? ak hej tak ho pls napíšte alebo dajte link Otvor fórum »
30. 11. 2011 20:15
36
Birdz Časák TOP 10. Hlasuj za najlepšiu pieseň z užívateľského výberu 6/6 ! Rozhodni o najlepších slovenských piesňach v rámci B
Elán – Amnestia na neveru##Hoten Toten – Holubica##Ine Kafe – Spomienky na budúcnosť##Billy Barman - Cigánska##Marián Čekovský – Myslím že môže byť##Vetroplach – Ty mi budeš rozumieť##The Swan Bride – Lonely Honeymoon In The Wasteland##Jana Kirschner – Mo Otvor fórum »
30. 11. 2011 20:05
19
Košice - Hľadá sa partáčka do fitka.
Tak čo kočky, nechcela by sa niektorá z vás pridať? Dajme tomu utorky a štvrtky? :) Otvor fórum »
30. 11. 2011 20:05
32
Nevedeli by ste ako si na dlhšie vyrovnať vlasy ? niaky recept alebo masku (okrem žehličky)
Nevedeli by ste ako si na dlhšie vyrovnať vlasy ? niaky recept alebo masku (okrem žehličky) Otvor fórum »
30. 11. 2011 19:49
2
Pop-poézia
Zdravim. Potreboval by som nejake zaujimavsoti o Kamilovi Peterajovi, Danielovi Hevierovi a Jozefovi Urbanovi. Skratka nejake "pikosky" . A ked viete nieco aj o ich Voda co ma drzi nad vodou, Balada o polnych vtakoch... Otvor fórum »
30. 11. 2011 19:42- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 5 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?