Diskusie - 4769. stránka fóra
56
Ako dlho ste sa spamätávali z prvého rozchodu?
Prípadne by ma zaujímalo, aký čas vám trvalo najdlhšie "dostanie sa do pohody" po rozchode a po akom čase chodenia ten rozchod prišiel. Otvor fórum »
25. 11. 2011 16:17
3
Android aplikácie
Zdravím. Používam Samsung galaxy ace a pri pripojení na internet cez wifi, ide všetko jak má. Keď sa však pripojím cez mobilný internet, browser ide ale žiadna aplikácia sa nevie pripojiť. Niekto rada? Otvor fórum »
25. 11. 2011 15:41
28
Mythbusters
- Som chalan a poznám Mythbusters
- Som chalan a nepoznám ....(mimo)
- Som dievča a poznám Mytbusters (som super)
Ďalšie možnosti »
25. 11. 2011 15:22- Som chalan a nepoznám ....(mimo)
- Som dievča a poznám Mytbusters (som super)
Ďalšie možnosti »
24
Aj vy sami seba klamete pre dobrú vec ?
Len ma zaujíma aj vy si nadstavujete budík niekedy v noci na 3:20 alebo 4-tu? Ja si tak nadstavujem budík aby som si mohla pomyslieť fajn môžem si ešte 2 hodinky pospať :D ale vždy sa cítim potom lepšie :) Otvor fórum »
25. 11. 2011 15:16
18
Prosím pomôže mi niekto s mojim problémom?
Mám 15 a páči sa mi jedna moja kamarátka. Často spolu nie sme, vlastne sme spolu iba 2-3 krát do týždňa. Keď sme spolu tak som prirodzený, na nič sa nehrám a snažím sa byť vtipný... Otvor fórum »
25. 11. 2011 15:02
27
Chcela by som na Vianoce nejakého psa
. Rodičia mi to dovolili. Ale nastal problém!Neviem aké plemeno si mám vybrať. Pomôžte mi alebo poradte. Otvor fórum »
25. 11. 2011 14:56
10
Vtipné boxerky
Kde kúpim? Myslím konkrétny názov obchodu, z netu nerada objednávam. Majú to aj v tých darčekových obchodoch kde predávajú aj tie trička s rôznymi vtipnými nápismi? A čo ešte by ste kúpili... Otvor fórum »
25. 11. 2011 14:46
22
Začiatok kapelníkov
Rada by som sa spýtať ľudí, čo hrajú alebo hrali niekedy v nejakej kapele, aké boli vaše začiatky. Či ste vedeli už perfektne hrať, keď ste v kapele začínali, alebo ste sa zdokonaľovali až v... Otvor fórum »
25. 11. 2011 14:07
78
Som Čarovný
Aj vám už lezú na nervy tie hlášky "si zabil,, "si vychytal,, "som čarovný,, a podobne ? Pretože mne už dosť ! Je to trápne sa takto zhadzovať za cenu lajkov na FACEBOOKU niečim čo používa cca 1000 ľudí. Ako... Otvor fórum »
25. 11. 2011 11:57
9
Mačky
Mám mačičku a nahmatala som jej na brušku hrčku cca 1 cm veľkú. Nie je vidieť a na dotyk ju nebolí. Je kastrovaná a má vyše roka. NA internete som toho veľa nenašla, tak Vás prosím... Otvor fórum »
25. 11. 2011 04:28
7
LF SZU???
Rada by som vedieť, či tam vôbec niekto študuje? Hodili by sa mi nejaké info , čo sa týka prijímačiek a tak....aj keď mi to príde ako nejaká súkromná škola bez úrovne:D Otvor fórum »
25. 11. 2011 00:47
8
UK fakulta socialnych a ekonomickych vied
Nemáte niekto skúsenosti s prijímacím konaním na tejto fakulte? Mám šancu sa tam dostať keď si dám nahradiť maturitu z AJ základnou štátnicou ? Otvor fórum »
25. 11. 2011 00:45
22
Zlatí chlapci
Videli ste niekto divadelné predstavenie Zlatí chlapci ? Ja dnes a nudnejšie divadlo som nezažil. To aj mrázik ma bavil viac... No sestrička bola dobrá :D Váš názor ? Otvor fórum »
24. 11. 2011 23:15
5
žurnalistika na Komenského
ahojte, mám záujem o štúdium žurnalistiky avšak mám menší problém. na stránke uvádzajú, že chcú mať bibliografický zápis publikovaných článkov a z nich má človek nejaké vybrať a poslať ich. ja som doposiaľ nič nepublikovala. ... Otvor fórum »
24. 11. 2011 23:10- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aký máte dnes outfit ?
- 3 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 4 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 5 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 6 Galéria v telefóne
- 7 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Aký máte dnes outfit ?
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?